עבור לתוכן

בעיה מציקה עם המראה של ווינדוס

Featured Replies

פורסם

שלוםם :xyxthumbs:

אז ככה לפני כמה זמן התקנתי את הbricopack שזה כאילו משנה את כל המחשב לעיצוב של ויסטה זה מחליף פונטים אייקונים ושורת התחל וכאלה אוקיי אחרי ה זמן החלטתי שנמאס לי ואני רוצה לחזור למראה המקורי, מחקתי את התוכנה דרך הוספה והסרה של תוכניות ושהפעלתי מחדש תמחשב היא לא נעלמה לגמרי.. כל ריסטרט שאני עושה המחשב נפתח עם מראה של ויסטה ואז אני צריך ללכת להגדרות ולשנות למראה XP הרגיל וכל פעם אני עושה החל וזה לא עוזר זה משנה לי למראה הרגיל עד שאני עושה ריסטרט... מה עושים??? כבר ניסיתי ליצור עוד מראה כאילו לקרוא לו בסתם שם שהוא יהיה כמו הרגיל ולנסות לשים אותו וזה לא עזר...

אז איך אני מעיף את הבריקו הזה מהמחשב?

תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים..

פורסם

יש דבר כזה שנקרא "שחזור מערכת" בוינדוס, מכיר ? (SYSTEM RESTORE)

תבחר בתאריך שחזור מלפני שהתקנת את התוכנה ההיא שמשנה את המראה וזה יחזיר לך כמו שהיה :-*

פורסם
  • מחבר

אבל זה היה מזמן מאז התקנתי המון תוכנות ודברים אני לא רוצה שזה ימחק לי הכל

פורסם

ניסית להתקין שוב ולהסיר במצב בטוח ?

פורסם

תבחר בתאריך שחזור מלפני שהתקנת את התוכנה ההיא שמשנה את המראה וזה יחזיר לך כמו שהיה :-*

את המחירה הזאת עושים במקרים קשים בלבד, כשמשהו ממש חשוב נעלם או שיש בעיה רצינית, ממש לא מומלץ לעשות את זה באופן קבוע או בכלל.

פורסם
  • מחבר

התקנתי שוב ומחקתי במצב בטוח ולא עבד..

מה עושים?

פורסם

את המחירה הזאת עושים במקרים קשים בלבד, כשמשהו ממש חשוב נעלם או שיש בעיה רצינית, ממש לא מומלץ לעשות את זה באופן קבוע או בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים