עבור לתוכן

Xtreme DDR? שווה עוגיה או שווה יריקה?

Featured Replies

פורסם

סימפלטק לא מוכרים מושקין, שאיתם תכננתי את המפרט המקורי שלי. השאלה היא, האם XTREME DDR הם חלופה טובה, יציבה, ואוברקלוקית?

תודה.

:)

ד"א- לא הייתי פה הרבה זמן בגלל בעית HD. השבוע קיבלתי אותו חזרה מהתקיון, ואחרי שיצרתי מחיצה אחת של C אני מקבל מתחת לVERIFYING DMI POOL DATA ג'יבריש. מישהו יודע מה לעשות?

TNX ALL.

פורסם

Xtreme DDR היא חברה איכותית,שווה עוגיה.

פורסם

חברה איכותית..אבל בקשר לשווה\לא שווה..תלוי בזיכרון שאתה קונה (צ'יפים).

פורסם
  • מחבר

סבבה.סגור, אני אקח אותם. :)

פורסם
שווה עוגיה או שווה יריקה?

אני חושב שהיית יכול להשתמש בביטוי פחות בוטה או לפחות לוותר על שתי המילים האחרונות במשפט.

פורסם

אני חושב שהיית יכול להשתמש בביטוי פחות בוטה או לפחות לוותר על שתי המילים האחרונות במשפט.

ומתחת לאווטר שלך ישנו ביטוי הומופובי מובהק. נראה לך הגיוני שאתה יכול להעיר למישהו על בוטות...?

פורסם

ומתחת לאווטר שלך ישנו ביטוי הומופובי מובהק. נראה לך הגיוני שאתה יכול להעיר למישהו על בוטות...?

זה מה שנקרא הומור.

פורסם

ואם הייתי הומו, זה היה מצחיק אותי?

אבל לא מהסיבה הזו הפניתי את תשומת ליבך לזה, אלא פשוט ההיתפסות הזו לפרטי פרטים, הרי זה לא מה שיעלה את הרמה של הפורום.

תודה בכל אופן שהסרת את המשפט הזה ;D

פורסם

איזה אדמינים קרציות יו ם חייבים לרדת על הכותרות שלנו, איזה פורום דיקטטורי.

פורסם

תירגע ומהר. >:(

פורסם

אתה רוצה פורום רוטר שכל הכותרות הן "מי שעוזר לי גבר" או "הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" או "יש לי בעיה ענקית דחופה כנסו לעזור לי בבקשה גברים!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ?

פורסם

זו לא דיקטטורה, זו שיטה היררכית פשוטה.

פורסם

אני ירגיע גם אתם תרגיעו...אני יודע מה זה להיות אדמין, אבל לפחות לעשות את זה בצורה נחמדה. :saint:

פורסם

במה? באתר של שלושה אנשים?

הת'רד הזה מפתח לכיוונים לא רצויים.

את'לון שים מנעול

פורסם

טוב תירגעו כולם.

לנשום עמוק .........ולנשוף.

חוץ מזה זה זיכרון לא רע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים