פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים סימפלטק לא מוכרים מושקין, שאיתם תכננתי את המפרט המקורי שלי. השאלה היא, האם XTREME DDR הם חלופה טובה, יציבה, ואוברקלוקית? תודה. ד"א- לא הייתי פה הרבה זמן בגלל בעית HD. השבוע קיבלתי אותו חזרה מהתקיון, ואחרי שיצרתי מחיצה אחת של C אני מקבל מתחת לVERIFYING DMI POOL DATA ג'יבריש. מישהו יודע מה לעשות? TNX ALL.
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים שווה עוגיה או שווה יריקה?אני חושב שהיית יכול להשתמש בביטוי פחות בוטה או לפחות לוותר על שתי המילים האחרונות במשפט.
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים אני חושב שהיית יכול להשתמש בביטוי פחות בוטה או לפחות לוותר על שתי המילים האחרונות במשפט.ומתחת לאווטר שלך ישנו ביטוי הומופובי מובהק. נראה לך הגיוני שאתה יכול להעיר למישהו על בוטות...?
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים אני חושב שהיית יכול להשתמש בביטוי פחות בוטה או לפחות לוותר על שתי המילים האחרונות במשפט.ומתחת לאווטר שלך ישנו ביטוי הומופובי מובהק. נראה לך הגיוני שאתה יכול להעיר למישהו על בוטות...?זה מה שנקרא הומור.
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים ואם הייתי הומו, זה היה מצחיק אותי?אבל לא מהסיבה הזו הפניתי את תשומת ליבך לזה, אלא פשוט ההיתפסות הזו לפרטי פרטים, הרי זה לא מה שיעלה את הרמה של הפורום.תודה בכל אופן שהסרת את המשפט הזה ;D
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים איזה אדמינים קרציות יו ם חייבים לרדת על הכותרות שלנו, איזה פורום דיקטטורי.
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים איזה אדמינים קרציות יו ם חייבים לרדת על הכותרות שלנו, איזה פורום דיקטטורי. תירגע ומהר.
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים אתה רוצה פורום רוטר שכל הכותרות הן "מי שעוזר לי גבר" או "הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" או "יש לי בעיה ענקית דחופה כנסו לעזור לי בבקשה גברים!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ?
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים איזה אדמינים קרציות יו ם חייבים לרדת על הכותרות שלנו, איזה פורום דיקטטורי.זו לא דיקטטורה, זו שיטה היררכית פשוטה.
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים אני ירגיע גם אתם תרגיעו...אני יודע מה זה להיות אדמין, אבל לפחות לעשות את זה בצורה נחמדה. :saint:
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים במה? באתר של שלושה אנשים?הת'רד הזה מפתח לכיוונים לא רצויים.את'לון שים מנעול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.