עבור לתוכן

תמונות מצחיקות HL2

Featured Replies

פורסם

ROFL

7.jpg

פורסם

נחמד!

אבל ממש לא בעיה להכין דברים כאלה....GMOD

פורסם

:D:lol: :lol: :lol:

INSTAL איך אפשר להכין את זה? איפה מורידים את ה GARRY MOD?

פורסם

תמונות נחמדות ;)

פורסם

נחמד תגידו איזה כרטיס מסך אתם חושבים שהשתמשו? איך איכות שלהם בכללי?

פורסם

נחמד תגידו איזה כרטיס מסך אתם חושבים שהשתמשו? איך איכות שלהם בכללי?

אני לא מבין את החרבוש... :s07:

מה זה משנה איזה כרטיס מסך?? זה יכול להיות כל כרטיס :nixweiss:

פורסם

אם אתה לא יודע אז אל תגיב! פשוט אם מישהו יודע איזה כרטיס מסך זה "בערך" אני לא רוצ שתגידו לי אם זה 6800GT/6800GS אבל אם זה 7800GTX או שזה 6600GT......

פורסם

אני לא יודע באיזה כרטיס...

אבל אני לא מבין... בשביל מה המידע המיותר הזה?

זה יכול להיות כל כרטיס כמעט...

פורסם

כי יש לי 5200FX :lol: :lol: ואני רוצה לקנות את הכרטיס 6800GS ורציתי לדעת התמונה תיהיה כמו/פחות/יותר מהתמונות?

(אני לא רוצה שתגד לי כמה הכרטיס הזה טוב/רע.....זה לא המקום...)

פורסם

הרבה הרבה יותר... HL2 הוא משחק יחסית קל...

פורסם

התמונה יכולה להיראות בR9550 בידיוק כמו ב7800GTX... ההבדל היחיד זה הדרך שבא זה יזוז...

פורסם

חחחחחח....חמוד

פורסם

התמונה יכולה להיראות בR9550 בידיוק כמו ב7800GTX... ההבדל היחיד זה הדרך שבא זה יזוז...

:-X

כמה שאתה לא צודק!!!!!!

דבר ראשון: HDR

דבר שני: ב7800 יש Transparency Supersampling AA, ולפי הנסיון שלי הוא עושה ניסים ונפלאות.

לינק שמצאתי בחיפוש מהיר: http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1823&page=4

בHL2 שיחקתי פעמיים. פעם ראשונה עם המחשב הישן שלי(כשעוד לא היה לי את החדש), ופעם שנייה עם החדש (ראה מפרט).

אני יכול להגיד שבפעם הראשונה שיחקתי (על ההגדרות הכי נמוכות) התאכזבתי מהמשחק, ציפיתי למשהוא מהפכני וקיבלתי סתם משחק טוב-בינוני עם עלילה אפלה.

התלהבתי 10 דקות מהמים ושיחקתי עוד קצת עם הגראביטי גאן, ומחקתי את המשחק.

בפעם השנייה ששיחקתי (על הגדרות הכי גבוהות AA8 ) קיבלתי הנאה מכל רגע (במיחד בשלב של הרחפת) ועברתי את המשחק פעמיים ברצף.

יש לציין שגם בפעם הראשונה וגם בפעם השנייה המשחק עבד חלק (לא בדקתי FPS אבל אני משער שבפעם הראשונה זה היה 20-40, ובפעם שהנייה 40-60)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים