פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים הצלחתי לחבר את שני המחשבים שבביתי ברשת. (שניהם מחוברים להאב והוא מחובר לקופסה החיצונית, כאשר המחשב שלי מתחבר אוטומטית ואילו המחשב של אחוית מתחבר דרכו.)האם ניתן איכשהו להגביל את כמות הBANDWITH שאני נותן למחשב השני? למשל להגביל את מהירות ההורדה שלה ל 20 ואת ההעלאה ל2? מישהו מכיר אולי תוכנה שעושה זאת?
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים אין תוכנה שעושה את זה. אם אתה רוצה את זה, אז קוראים לזה Quality of Service או בקיצור QoS. אם אתה רוצה להפעיל את זה, אתה צריך לקנות נתב שיעשה את זה. ראיתי איפה שהוא נתב ב100 דולר שיודע לעשות את זה, אבל אני לא מצאתי את הלינק, ככה שגם את הדגם אני לא יכול לתת לך. : אבל בעיקרון יש נתבים שעושים את זה, פשוט תחפש ותמצא.
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים זה מדהים!בדיוק נכנסתי עכשיו לשאול את אותה השאלה, גם בגלל שחיברתי את המחשב של אחותיבכל מקרה, אצלי החיבור הוא ישיר דרך כבל רשת מוצלב
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים זה מדהים!בדיוק נכנסתי עכשיו לשאול את אותה השאלה, גם בגלל שחיברתי את המחשב של אחותיבכל מקרה, אצלי החיבור הוא ישיר דרך כבל רשת מוצלבגם אם הוא דרך כבל מוצלב צריך נתב שיודע לעשות את זה.
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים אז אין שום דרך לשלוט ברוחב הפס שמקבל המחשב השני דרך תוכנה?איך זה ייתכן? הרי גם נתב הוא סוג של מחשב קטן, לא? בד"כ ניתן להשתמש בתוכנות כדי לדמות פעולות של רכיבי חומרה חיצוניים...
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים אז אין שום דרך לשלוט ברוחב הפס שמקבל המחשב השני דרך תוכנה? איך זה ייתכן? הרי גם נתב הוא סוג של מחשב קטן, לא? בד"כ ניתן להשתמש בתוכנות כדי לדמות פעולות של רכיבי חומרה חיצוניים... כן אבל לפי מה שאני יודע אי אפשר לדמות את זה בתוכנה... לפחות לא דרך Windows. : אפשר דרך לינוקס, ויכול להיות שגם דרך Windows אבל בטח אם יש תוכנה כזאת לWindows היא תעלה הרבה כסף. :-\
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים בXP ניתן להגביל את רוחב הפסנכנסים לgpedit.msc (התחל > הפעל > gpedit.msc)Administrative Templates > Network > QoS Packet Scheduler > Limit reservable limitהערך ניתן באחוזים. לבדוק שבמאפייני כרטיס הרשת QoS Packet Scheduler מופעל, ואז תהיה ההגבלה.(לפי מה שאני מבין, כדי להגביל, צריך לעשות את התהליך הנ"ל במחשב שבו נדרשת ההגבלה, כלומר חייבים XP בשביל זה)
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים פונני עליך לציין פרטים כגון- איזה מערכת הפעלה יש לך על מנת שנוכל לעזור.אם זה מערכת הפעלה מבוססת NT זה אפשרי BUILT IN אם זה WIN9X אולי אפשר למצוא לך תוכנה צד ג שתעזור GOVNER_T.S.Y
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים מחבר אני על XP מצטער ששכחתי להגיד, גם המחשב השני על XP.תודה רבה על העיצה בADMINISTRATIVE TOOL אני אנסה את זה מחר פשוט עכשיו כבר מאוחר.. רק שאלה:כאשר אני מפעיל את GPEDIT יש שני ADMINISTRATIVE TEMPLATES.. אחד תחת COMPUTER CONFIGURATION ואחד תחת USER CONFIGURATION... אני מנחש שצריך לבחור ב בCOMPUTER... נכון? ???
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים מחבר בעיה: הפתרון שנתת לי עם ה GPEDIT לא עובד במחשב של אחותי, יש לה WINXP HOME בעברית.. למי יש מושג איך מגיעים להגדרות הנ"ל בHOME? (אם זה בכלל אפשרי).
פורסם 2002 בספטמבר 623 שנים אים אתה רוצה להגביל את מהירות ההורדה את יכול להשתמש בתוכנות הורדה כמוgetright ,download acceleratorיש שם אופציות להגבלה
פורסם 2002 בספטמבר 923 שנים תעשה את השיתוף של האינטרנט דרך תוכנה הנקראת:WINPROXYיש בתוכנה גם אפשרות להגביל את ה UPSTREAM and DOWNSTREAMENJOY.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.