עבור לתוכן

לא מצליח לעבור את ה-2700MHz

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה יש לי את המפרט הזה כמו שרשום בחתימה והחלטתי לעשות לו OC ,הנתונים לפני הOC בסטוק מתח 1.350 באס מקורי 200 מכפלה 10 מכפלת HT 5 יחס זכרונות 2/2 ......התחלתי את הOC לאט לאט כמו שצריך והצלחתי להגיע לנתונים חמודים ואז נתקעתי 2700 במקום 2000 270 כפול 10 מתח 1.550 מכפלת HT 4 יחס זכרונות 2/1.33 ומעבר לזה לא עולה יותר מעל 270 כאילו חסר לו מתח ניסיתי להעלות לו ל280MHz לV1.650 ולא עולה ניסיתי אפילו 1.700 עולה ולא עובר בדיקה בprime95 הורדתי מכפלת מעבד ל9 והעלתי את התדר ל290 עולה העלתי ל300 כפול 9 זה מתעדכן בביוס אבל כשעולה הוינדוס זה לא מעודכן בכלל בCPUZ כאילו לא קיבל אז הגעתי רק ל2700 270 כפול 10 אני לא מבין מה יכול להגביל אותי יותר זה כאילו חסר לו עוד מתח יכול להיות אולי שהספק שלי לא מספיק תראו בחתימה חוץ ממה שרשום שם יש לי עוד 4 מאווררי 120 בתוך המארז אולי חסר כח או שאולי זה הזכרונות אפילו שניסיתי להעלות תזמונים אני חושב אם עשיתי את זה כמו שצריך התזמונים הרגילים שלהם הם 2.3.3.6 שיניתי ל2.4.4.7 או ל-2.5 .4.4.7 או שזה קצה גבול היכולת של המעבד מה שלא נראה לי או שזה הלוח של GIGABYTE שלא מצטיינים ב-OC בבקשה למי שמבין שיעזור לי :s05: :bash:

פורסם

זה יותר נראה כאילו זה הזכרונות

ניסית להעלות תיזמונים?

פורסם

זה אוברקלק כמעט של 50 אחוז, אמממ הטמפ' לא נראה לי מגבילה אותך וגם הספק הוא לא גורם מגביל לדעתי..

אולי הזכרונות תנסה למתוח תזמונים או משו

פורסם
  • מחבר

אפשר הסבר איך לסדר את התיזמונים של הזכרונות עם מה לשחק שם

פורסם

ככל שאתה מעלה את ה fsb למעבד

מהירות הזכרונות עולה

הזכרונות שלך בסטוק(אני כרגע לא רואה) כנראה על 200 mhz כפול 2 כמובן(זה ddr)

עכשיו העלת 50 fsb למעבד כנראה גם העלת 50 לזכרונות מה שקורה

200+50 = 250

250 כפול 2 = 500

הזכרונות עתה רצים על 500

יכול ליהיות שהם לא יכולים לרוץ על 500 עם תזמוני סטוק של (הסטנדרטי ) 2.5

ולכן תעלה את התיזמונים ל 3 (cas latency) שזה כן יוכל

מבין?

פורסם
  • מחבר

אז הורדתי את היחס זכרונות למעבד 2/1.33 והם בערך במקביל אבל שאני משנה ל3 את התיזמון שלהם לא עולה המחשב משהו מצפצף שם.... 2.5 כן עולה....התזמון שלהם סטוק זה 2 לא 2.5

פורסם

הא אוקיי

אז הזכרונות אני מציין מעולים

יעתכן והגעת למקסימום האפשרי אחי

מה הטמפ'?

פורסם

תנסה להוריד את מכפלת ה HT ל3 כי לדעתי יתכן וזה בגלל שעברת את ה 1000 באס... 270*4 = 1080...

פורסם

תוריד HTT ל2, זה יעזור ותנסה להוסיף קצת מתח ל Chipset, רק 0.1V

HTT יכול להגביל. וזה OC יפה מאוד!

עריכה:

תנסה להוריד ל3, ואם לא עוזר אז ל2. זה משפיע. ולדעתי יש סיכוי שזה יעבוד לך עם 2/1.66 גם. תנסה, תראה אם נופל PRIME או לא.

1.33 זה כמעט לא OC לזכרונות, זה זניח. איזה צ'יפים יש לך על ה GEIL? אם TCCD אז תן טיפה מתח ותעלה ל1.66.

אם BH5, תן הרבה מתח (בוסטר, כי הלוח לא נותן יותר מ0.2 אם אתה יכול) ואז תנסה שוב.

אם לא מקסימום בלי OC לזכרונות, אבל אני חושב שיחזיק לך 2/1.66

פורסם
  • מחבר

לא יודע איזה צ'יפים יש שם אבל קחו קישור אלה הזכרונות אמורים להיות טובים מחיר בערך 2000 קניתי אותם ב600 בגלל שהחברה הפסיקה ליצר אותם ואין להם אחריות יותר http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=14 הורדתי כבר את המכפלה ל-3 של הHT אבל לא עובד רק ב2.5 או ב2 עובד אבל אני חושב גם שלא עולה ואיפה בדיוק אני מרים מתח לצ'יפסט תחת מה זה רשום בבקשה עזרה......

פורסם

שלום משתמש יקר/חדש,

כותרת הדיון שלך נמצאה כעוברת על חוקי הפורום (לפרטים קרא אותם בעיון), אנא שנה אותה בהקדם למען מניעת נעילת הדיון.

המשך שימוש מהנה בפורומינו,

תודה.

פורסם

איזה BIOS יש לך? אם לא את הכי חדש, תעדכן מהאתר של GB.

העלאת מתח לצ'יפסט נמצאת מתחת להעלאת מתח למעבד, מעל העלאת מתח לזכרונות (יש שם העלאת מתח ל PCI-E אבל זה לא משנה לך).

וכדי לדעת איזה מתח ולאן להגיע עם הזכרונות יש אתר אינטרנט שמראה לכל סוג זיכרון איזה צ'יפים יש עליו כדי לדעת איך להתנהג איתם ב OC.

אם ליאור או עומרי יגיבו כאן, אני בטוח שהם זוכרים את הכתובת. לי היא ברחה מהזיכרון.

פורסם

אחי גם לי יש לוח של GIGABYTE ויש לפעמים שאני עושה 260 X9 הוא לא מעלה את המחשב אפילו ב240 הוא פשוט כותב שצריך לשנות הגדרות בביוס אחרי שאני לא עושה כלום הוא משנה את כל הדברים ומחזיר הכל לברירת מחדל 200 X9.

אבל אני לא העלתי מתח כי אין לי איך להעלות בגלל הביוס המעפן שלי

ואין לי גם לעדכן ביוס זה הכי חדש :|

אני חושב שהביה הוא בלוח.

פורסם
  • מחבר

עידכנתי את הביוס הכי חדש f5 עבור הלוח שלי פשוט אני לא יודע בקשר לזכרונות מה לעשות לגבי התזמונים והמתח יכול להיות גם הצ'יפסט זה משגע אותי ....טוב אני יעשה עוד כמה נסיונות....

פורסם

אתה בטוח שקראת את הסעיף השני בחוקי הפורום ? ,תוריד את ריבוי הנקודות בכותרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים