עבור לתוכן

השוואה בין לוחות של Abit

Featured Replies

פורסם

אממ אני מעניין לקנות מחשב חדש מ-KSP, תיכננתי לקנות את הלוח, ABiT AN8 Ultra, אך לפני כמה ימים נראה כאילו הוא חסר במלאי...

יש להם ABiT KN8 Ultra, רציתי לדעת האם ההבדל בינהם רציני? כי הפרשי מחירים היו 105 שקל אם אינני טועה

תודה מראש

פורסם

אני מתעניין באותו לוח בדיוק (אם כי עדיין לא סגור עליו מול החלופות של ג'יגהבייט ואחרים)

ההבדל בינהם הוא שהAN8 ULTRA תומך בSATAII לעומת הKN8, הוא מגיע עם כרטיס קול משופר יותר

היושב מחוץ ללוח באחד מחריצי ההרחבה, יש לו חיבור FIREWIRE שלKN8 אין (יש מכישירים המשתמשים בזה כיום?)

ויש את הפיצ'רים המיוחדים של ABIT שלא כולם מופיעים בKN8 (אין לי מושג מהם ומה חשיבותם).

אני אשמח גם לקבל תשובה לשאלה עד כמה יש הבדל בינהם השווה את הכסף, יחד עם התשובה לשאלה

האם בכלל הלוחות הללו של ABIT נחשבים לטובים מול ג'יגהבייט, ASUS, ומי עוד קיים שם בחוץ...?

פורסם

ההבדלים בין AN8 Ultra לבין KN8 Ultra:

* כרטיס קול על מודול נפרד ומיוחד ב AN8

* קירור צ'יפסט בצורת HeatPipe ולא מאווררון

* שבב uGuru (לאוברקלוק)

* וכמו שצוין יציאת FireWire

ד"א ABit (למעבדי AMD) נחשבים ללוחות עדיפים על Asus, Gigabyte ושות', ונאמרים באותה נשימה עם DFI שנחשבת ליצרנית לוחות האם הטובים בעולם למעבדי AMD

פורסם

מעניין יש לי KN8ULTRA עם FIREWIRE ועם יציאה אופטית לסאונד 7.1 ערוצים ובאובר קלוק הוא לא הגביל אותי... :nixweiss:

פורסם

אז כנראה טעיתי וב KN8 אין FireWire וב Ultra יש

והיציאה האופטית שלך היא מהלוח עצמו (שבב אונבורד) ולא כרטיס נפרד כמו ב AN8 Ultra

בקשר לאוברקלוק, ה uGuru לא אומר שעם לוח אחר אתה תהיה מוגבל

אבל ה uGuru עושה את האוברקלוק קל ונוח

פורסם

לא בדיוק הבנתי מה זה UGURU ואיך הוא משפיע על היכולת או הנוחות של הOC

אתה יכול אוליי להסביר?

פורסם

ב BIOS יש לך בתפריט אופציה שנקראת uGuru ובה מרוכזים כל מה שאתה צריך לאוברקלוק באופן מסודר ונוח

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות, בכל מקרה אם המחשב לא ל-OC, אז עדיין שווה לחכות שהמוצר יחזור למלאי?

פורסם

לי אישית יש לוח אם של abit ה- ultra an8 הוא ממש טוב, הצ'יפסט מקורר בצורה שקטה (0db = קירור פסיבי) עושה עבודה מעולה

ה-uguru הוא בעצם יישום של oc מאוד קל, אתה יכול לבחור בין מצבים שהוכתובו מראש ללוח אם אך אתה יכול לעשות oc מאוד בקלות בעצמך מהיישום הזה....

בכל מקרה, אתה לא תתאכזב אם תקנה את הלוח-אם הזה, ממש לא

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :yelclap:

תעדכו מה היה ובכל מקרה תתחדש, אם אתה קונה amd אתה כבר בסדר :silly:

פורסם

את האמת לא חייב לחכות ל AN8 Ultra

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים