עבור לתוכן

ATI CrossFire vs Nvidia SLI מה יותר טוב?

Featured Replies

פורסם

על איזה לוח אתה מדבר

פורסם
  • מחבר

הלוח שפירסמתי בהתחלה asus p5wd2-e premium

פורסם

כרטיס אחד- כן

SLI-לא

פורסם

לא כתבת איזה כרטיסים אתה רוצה במערך SLI או CrossFire.

האתר HardOCP קיבל כרטיס X1800XT Master והכין ביקורת על הX1800XT בCrossFire מול ה GF7800GTX 512 בSLI.

ATI Radeon X1800 XT CrossFire Evaluation : X1800 XT CrossFire is finally here and inside we will show you how it performs in eight games compared to the competition. In this no holds barred fight for gaming domination, who will come out on top?

פורסם

tratz אתה צודק טעות שלי תיקנתי

ד"א מלך האוברקלוק הבלתי מעורער ל AMD הוא היום ה DFI Expert / DFI CF-DR

בקשר לסקירה על ה Expert, בינתיים הוא עדיין לא מיובא לארץ אז זה בעיה להשיג אותו לביקורת

אבל אני יכול להעביר את הבקשה שלך הלאה

דווקא כאן יש טעות. גם ה CF וגם ה EXPERT מיובאים זה חודשיים לפחות ע"י cd-log שאפילו מפרסמים כאן באתר.

עריכה: לא שמתי לא שכתבו את זה כבר מעליי. לא נורא.

שווה לך לקחת את הלוח של ASUS שרצית. מה רע במערך CF של ATI? עזוב את זה, מה רע גם בכרטיס בודד של ATI?

פורסם
  • מחבר

כרטיס אחד- כן

SLI-לא

קודם כל מאיפה אתם כל כך בטוחים שעוד חודש חודשיים לא יוציאו עידכון לביוס שכן תומך ב sli ? וחוץ מזה אני ראיתי אתרים שדיברו על זה כך שנראה לי שזה כן יהיה עוד שנה ככה...לא לחוץ לי sli כרגע אבל בעתיד אולי כאפשרות בלבד...

ולמי ששאל אני רוצה לשים כרטיס evga GForce 7800GT שהוא זול יחסית הרבה יותר מה x1800xt של ati , ואל תנסו לשכנע אותי שati יותר טוב זה לא ילך...והכרטיסים של ati גם יקרים אני מתכוון לטובים לא לזבל שלהם...

עידו

פורסם

nVidia הסירה את התמיכה שלה ב 975X לפני חודשיים

אם ייפתח ה SLI (אם קיים כמובן) עליו, זה יינעל בגלל הדרייברים שמונעים כל מיני מצבי SLI מוזרים כבר הרבה זמן

פורסם

ה X1800XT בכלל מתחרה של ה 7800GTX

מתחרה ל 7800GT הוא X1800XL, שלא יצא טוב במיוחד בסטוק, למרות שהוא טוב באוברקלוק.

עדיין ה 7800GT יותר זול, ולכן יותר משתלם פה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים