עבור לתוכן

ATI CrossFire vs Nvidia SLI מה יותר טוב?

Featured Replies

פורסם

שלום,אני רוצה לקנות את הלוח אם הכי חדש של asus

asus p5wd2 -e premium - 975x ויש שם תמיכה ב ATI CrossFire האם אני חייב לקנות כ.מסך של ati או שגם אני יוכל לחבר 2 כרטיסי nvidia ??

ועוד שאלה שלא קשורה ממש...האם זה חשוב לקנות לוח אם עם אחריות...אני יודע שזה חשוב אבל עד כמה זה באמת חשוב..אם אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק..כי אני קונה את הלוח מחו"ל כי בארץ אני לא רואה אותו בזמן הקרוב ובמיוחד לא במחיר הקרוב..(הוא עולה כרגע 250$ - 1160~)

בתודה

עידו

פורסם

1. בCF אפשר רק ATI בSLI רק NVIDIA...

2. כדאי עם אחריות אם יהיו תקלות...

פורסם

שלום,אני רוצה לקנות את הלוח אם הכי חדש של asus

asus p5wd2 -e premium - 975x ויש שם תמיכה ב ATI CrossFire האם אני חייב לקנות כ.מסך של ati או שגם אני יוכל לחבר 2 כרטיסי nvidia ?? אתה תהיה חייב כרטיסים של ATi, טכנולוגיית הCrossFire מתקיימת ומתאפשרת רק בשימוש של שני כרטיסים זהים מתוצרת ATi, לNvidia יש את טכנולוגית הSLI לשימוש ב2 כרטיסי ביחד.

לדעתי עדיף לך לקחת לוח SLI כי הלוח CrossFire גם יקרים יותר וגם הכרטיסים (המועטים) שתומכים בCrossFire יקרים יותר וזה יוצא לא משתלם לעומת הSLI שמתאפשר עם כל הכרטיסים של הדור החדש (וגם עם הרבה מהדור הקודם) וגם לSLI יש כבר לוחות זולים ומשתלמים ביחס לCrossFire.

ועוד שאלה שלא קשורה ממש...האם זה חשוב לקנות לוח אם עם אחריות...אני יודע שזה חשוב אבל עד כמה זה באמת חשוב..אם אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק..כי אני קונה את הלוח מחו"ל כי בארץ אני לא רואה אותו בזמן הקרוב ובמיוחד לא במחיר הקרוב..(הוא עולה כרגע 250$ - 1160~) - כדאי מאוד שתהיה אחריות, גם כי זה חלק יקר מאוד וגם כי הוא חלק מרכזי במחשב והכל תלוי בו.

בתודה

עידו

פורסם

vib גם לוחות 975X תומכים ב CrossFire

פורסם

זה רק עניין של איזה כרטיס מסך אתה רוצה, זה יתאים לך גם ל-CrossFire וגם ל-SLI, זה לא משנה העיקר שזה יתמוך ב-PCI Express16x

פורסם

אל תמעיט בכלל מערך ב975X בתור צ'יפסט, הוא יתרון גדול לדעתי והוא מצדיק את השימוש ב CF על פני SLI לעיתים גם אם אתה מעדיף את NV ע"פ ATI.

צ'יפסט חדש יכול תמיד לתמוך לעתיד בצורה יותר טובה בטכנולוגיות שעתידות לבוא, וזה מוכח לאורך הזמן, בדיוק כמו ש925 לא תומך בDual core אבל 945 כן עם עדכון BIOS.

מה גם שכרטיסי CF MASTER אמנם יותר יקרים, אבל זו כבר העדפה אישית, מה אתה אוהב יותר, ATI או NV.

בכל אופן הלוח של ASUS שדיברת עליו מעולה מכל הבחינות כמעט למישהו שלא מתכנן OC.

לגבי OC אין לי דיעה כי לא קראתי מבחני OC שלו, אבל אם הוא כמו הקו ל AMD האחרון של ASUS אז יש לו פוטנציאל גדול (A8N-SLI Premium).

בכלל, בתור משתמש לשעבר בלוח האם שהיה מספר 1 של ASUS לתושבת 478 P4C800-E Deluxe אני יכול להעיד שלוחות ה high-end של ASUS הם כמעט בליגה אחרת לגמרי. (רק שבלוח ההוא ה OC לא היה ממש רלוונטי כי אין אופציה לכך ב BIOS, היום הגישה של ASUS שונה ומאפשרת כמה שיותר OC).

פורסם

זה רק עניין של איזה כרטיס מסך אתה רוצה, זה יתאים לך גם ל-CrossFire וגם ל-SLI, זה לא משנה העיקר שזה יתמוך ב-PCI Express16x

nVidia הסירה את התמיכה ב SLI בצ'יפסט 975X לפני כחודשיים

אל תמעיט בכלל מערך ב975X בתור צ'יפסט, הוא יתרון גדול לדעתי והוא מצדיק את השימוש ב CF על פני SLI לעיתים גם אם אתה מעדיף את NV ע"פ ATI.

צ'יפסט חדש יכול תמיד לתמוך לעתיד בצורה יותר טובה בטכנולוגיות שעתידות לבוא, וזה מוכח לאורך הזמן, בדיוק כמו ש925 לא תומך בDual core אבל 945 כן עם עדכון BIOS.

מה גם שכרטיסי CF MASTER אמנם יותר יקרים, אבל זו כבר העדפה אישית, מה אתה אוהב יותר, ATI או NV.

בכל אופן הלוח של ASUS שדיברת עליו מעולה מכל הבחינות כמעט למישהו שלא מתכנן OC.

לגבי OC אין לי דיעה כי לא קראתי מבחני OC שלו, אבל אם הוא כמו הקו ל AMD האחרון של ASUS אז יש לו פוטנציאל גדול (A8N-SLI Premium).

בכלל, בתור משתמש לשעבר בלוח האם שהיה מספר 1 של ASUS לתושבת 478 P4C800-E Deluxe אני יכול להעיד שלוחות ה high-end של ASUS הם כמעט בליגה אחרת לגמרי. (רק שבלוח ההוא ה OC לא היה ממש רלוונטי כי אין אופציה לכך ב BIOS, היום הגישה של ASUS שונה ומאפשרת כמה שיותר OC).

975X הוא צ'יפסט שמיועד לאוברקלוק בראש ובראשונה

כשזה לוח מאסוס אפשר לצפות למלך חדש בזירת האוברקלוק של מעבדי אינטל

פורסם

ליאור? 975X ל AMD? האם זהו לא צ'יפסט שמיועד לאינטל, תושבת 775? ???

לפי מה שאני יודע מלך ה OC היום לAMD הוא ה K8N SLI PREMIUM של ASUS, בד בבד עם ה DFI (כשאגב, אני ממתין לסקירה טובה ומקיפה על ה EXPERT).

חוצמזה, שמח שאתה מחזק את הטענה שלי בקשר לצ'יפסט. לדעתי זו החלטה יותר חשובה מאשר האם לבחור ב 7800GT או X1800XT.

פורסם

אני לא חושב שתקבל אותה מהר אם בכלל

פורסם

tratz אתה צודק טעות שלי תיקנתי

ד"א מלך האוברקלוק הבלתי מעורער ל AMD הוא היום ה DFI Expert / DFI CF-DR

בקשר לסקירה על ה Expert, בינתיים הוא עדיין לא מיובא לארץ אז זה בעיה להשיג אותו לביקורת

אבל אני יכול להעביר את הבקשה שלך הלאה

פורסם

DFI LanParty SLI-DR eXpert מיובא לארץ

וכרגע הוא יושב לידי בביתי

עוד לא סיימתי להרכיס את המחשב על שלי אז לא בחנתי אותו

אני רק חייב להגיד שהפעלתי את הביוס שלו יש לו מליון אופציות ניראה לי לוח פצצה הכי שווה שיש

ומי שמיבא הוא

www.cd-log.co.il

אני כרגע היחידי שיש לו אותו בארץ, ולא מביאים הרבה כאלה

פורסם

הוא נמצא באתר שלהם אבל אני לא חושב שהוא הגיע למחירונים כי הוא לא הגיע לאתרים של החנויות

פורסם

צודק

טעות שלי

לא יודע איך לא שמתי לב

פורסם
  • מחבר

חברה עכשיו ראיתי באיזה אתר שאומנם במצבו הנוכחי אי אפשר לחבר כרטיסי nvidia אבל עם דרייבר מתאים אפשר מישהו יכול לתת לי לינק או למצוא אתר שמדבר על הנושא או שנותן לינק?

עידו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים