עבור לתוכן

משו קצת מוזר =\ לוח אם עם הרבה AGP-ים ?

Featured Replies

פורסם

יש דבר כזה לוח אם שכל הכרטיסים הרגילים שלו יענו PCI הם בעצם AGP? לחבר שלי יש כרטיס מסך שנכנס לו לכל סלוט במחשב וזה ממש מוזר :screwy:

והכרטיס מסך הוא לא PCI אלא AGP ואצלי הוא נכנס רק לAGP

פורסם

לדעתי רשמית זאת השאלה הכי מוזרה ששאלו פה

בכל מקרה, לא ידוע לי על לוח כזה (זה לא אומר שלא קיים אלא שאני לא יודע על קיומו)

פורסם
  • מחבר

הלוח הוא של ASUS אם זה עוזר...

פורסם

ממש לא סביר שקיים כזה דבר. AGP הוא אפיק מיועד לגרפיקה, כלומר כרטיסי מסך, ולא משמש לשום דבר אחר שאני יודע עליו. (אולי ממש למספר דברים שאפשר לספור על יד אחת)

יכול להיות שהוא פשוט דוחף את הכרטיס לכל סלוט, גם של PCI וזה נכנס לו חלקית או משהו כזה והוא חושב שזה מתאים. אני בכל אופן גם לא שמעתי עוד על דבר כזה. יכול להיות שזה לוח ממש ישן? כי אז יש אפיקים אחרים שיכול להיות שהAGP יכול להכנס אליהם, אבל שוב, לא להתאים באמת..

פורסם
  • מחבר

ממש לא סביר שקיים כזה דבר. AGP הוא אפיק מיועד לגרפיקה, כלומר כרטיסי מסך, ולא משמש לשום דבר אחר שאני יודע עליו. (אולי ממש למספר דברים שאפשר לספור על יד אחת)

יכול להיות שהוא פשוט דוחף את הכרטיס לכל סלוט, גם של PCI וזה נכנס לו חלקית או משהו כזה והוא חושב שזה מתאים. אני בכל אופן גם לא שמעתי עוד על דבר כזה. יכול להיות שזה לוח ממש ישן? כי אז יש אפיקים אחרים שיכול להיות שהAGP יכול להכנס אליהם, אבל שוב, לא להתאים באמת..

אחי זה מתאים וזה אפילו עובד.

וכן הלוח אם ישן...אם לא ישן מאוד...

איזה מוזר :screwy:

פורסם

אחי זה מתאים וזה אפילו עובד.

וכן הלוח אם ישן...אם לא ישן מאוד...

איזה מוזר :screwy:

יכול להיות שזה כרטיס מסך שפועל בPCI ןבAGP ???

פורסם

ראית את זה בעצמך? הייתי ממליץ לבדוק קודם אם זה באמת כרטיס AGP, ואם זה כן לחפש לפי הדגם של הלוח אם באינרטנט ולראות. אם לא ראית את זה בעצמך עדיין יש סיכוי טוב שהחבר הזה מורח אותך..

ולא, ככל שידוע לי אין כזה דבר. אנחנו מדברים פה על קטע פיסי, זה פשוט לא יכול להתאים לשני הסלוטים כי הם פשוט שונים מבחינה פיסית.

פורסם
  • מחבר

ראית את זה בעצמך? הייתי ממליץ לבדוק קודם אם זה באמת כרטיס AGP, ואם זה כן לחפש לפי הדגם של הלוח אם באינרטנט ולראות. אם לא ראית את זה בעצמך עדיין יש סיכוי טוב שהחבר הזה מורח אותך..

ולא, ככל שידוע לי אין כזה דבר. אנחנו מדברים פה על קטע פיסי, זה פשוט לא יכול להתאים לשני הסלוטים כי הם פשוט שונים מבחינה פיסית.

אחי הכרטיס מסך שלו אצלי פה, בדקתי הוא מתאים רק לAGP שלי, מבחינה פיזית, והוא מתאים רק לAGP ולא מתאים ל PCI, וכן ראיתי אצלו הוא יכול לחבר ת'כרטיס איפה שהוא רוצה :smile1:

פורסם

וזה גם עובד????

פורסם
  • מחבר

וזה גם עובד????

yep :screwy:

פורסם

דבר ראשון תן כותרת קצת אבל קצת יותר אינפורמטיבית שנית תן לנו את הדגם של הלוח והכרטיס כדי שנוכל להבין יותר

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תן כותרת קצת אבל קצת יותר אינפורמטיבית שנית תן לנו את הדגם של הלוח והכרטיס כדי שנוכל להבין יותר

אז זהו שאין לי מושג, הכרטיס מסך הוא של ATI, כתוב על הליבה שלו ככה:RAGE PRO TURBO AGP מספר סידורי ושזה מיוצר בטיוואן.

והלוח כאמור אני יודע שהוא של ASUS וזהו...

והכותרת אכן מתייחסת לתוכן.

פורסם

קשה לי להאמין שיש דבר כזה... אתה יכול לשאול את החבר שלך מה הדגם המדויק של הלוח אם שלו?

פורסם

אולי פשוט תצלם את זה ותראה לנו?

פורסם
  • מחבר

כן אני אצלם ברגע שאח שלי יחזור מאילת עם המצלמה ואני אברר לכם את הדגם המדוייק אין בעיה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים