פורסם 2006 בינואר 919 שנים יש דבר כזה לוח אם שכל הכרטיסים הרגילים שלו יענו PCI הם בעצם AGP? לחבר שלי יש כרטיס מסך שנכנס לו לכל סלוט במחשב וזה ממש מוזר והכרטיס מסך הוא לא PCI אלא AGP ואצלי הוא נכנס רק לAGP
פורסם 2006 בינואר 919 שנים לדעתי רשמית זאת השאלה הכי מוזרה ששאלו פהבכל מקרה, לא ידוע לי על לוח כזה (זה לא אומר שלא קיים אלא שאני לא יודע על קיומו)
פורסם 2006 בינואר 919 שנים ממש לא סביר שקיים כזה דבר. AGP הוא אפיק מיועד לגרפיקה, כלומר כרטיסי מסך, ולא משמש לשום דבר אחר שאני יודע עליו. (אולי ממש למספר דברים שאפשר לספור על יד אחת)יכול להיות שהוא פשוט דוחף את הכרטיס לכל סלוט, גם של PCI וזה נכנס לו חלקית או משהו כזה והוא חושב שזה מתאים. אני בכל אופן גם לא שמעתי עוד על דבר כזה. יכול להיות שזה לוח ממש ישן? כי אז יש אפיקים אחרים שיכול להיות שהAGP יכול להכנס אליהם, אבל שוב, לא להתאים באמת..
פורסם 2006 בינואר 919 שנים מחבר ממש לא סביר שקיים כזה דבר. AGP הוא אפיק מיועד לגרפיקה, כלומר כרטיסי מסך, ולא משמש לשום דבר אחר שאני יודע עליו. (אולי ממש למספר דברים שאפשר לספור על יד אחת) יכול להיות שהוא פשוט דוחף את הכרטיס לכל סלוט, גם של PCI וזה נכנס לו חלקית או משהו כזה והוא חושב שזה מתאים. אני בכל אופן גם לא שמעתי עוד על דבר כזה. יכול להיות שזה לוח ממש ישן? כי אז יש אפיקים אחרים שיכול להיות שהAGP יכול להכנס אליהם, אבל שוב, לא להתאים באמת.. אחי זה מתאים וזה אפילו עובד. וכן הלוח אם ישן...אם לא ישן מאוד... איזה מוזר
פורסם 2006 בינואר 919 שנים אחי זה מתאים וזה אפילו עובד. וכן הלוח אם ישן...אם לא ישן מאוד... איזה מוזר יכול להיות שזה כרטיס מסך שפועל בPCI ןבAGP ???
פורסם 2006 בינואר 919 שנים ראית את זה בעצמך? הייתי ממליץ לבדוק קודם אם זה באמת כרטיס AGP, ואם זה כן לחפש לפי הדגם של הלוח אם באינרטנט ולראות. אם לא ראית את זה בעצמך עדיין יש סיכוי טוב שהחבר הזה מורח אותך..ולא, ככל שידוע לי אין כזה דבר. אנחנו מדברים פה על קטע פיסי, זה פשוט לא יכול להתאים לשני הסלוטים כי הם פשוט שונים מבחינה פיסית.
פורסם 2006 בינואר 919 שנים מחבר ראית את זה בעצמך? הייתי ממליץ לבדוק קודם אם זה באמת כרטיס AGP, ואם זה כן לחפש לפי הדגם של הלוח אם באינרטנט ולראות. אם לא ראית את זה בעצמך עדיין יש סיכוי טוב שהחבר הזה מורח אותך.. ולא, ככל שידוע לי אין כזה דבר. אנחנו מדברים פה על קטע פיסי, זה פשוט לא יכול להתאים לשני הסלוטים כי הם פשוט שונים מבחינה פיסית. אחי הכרטיס מסך שלו אצלי פה, בדקתי הוא מתאים רק לAGP שלי, מבחינה פיזית, והוא מתאים רק לAGP ולא מתאים ל PCI, וכן ראיתי אצלו הוא יכול לחבר ת'כרטיס איפה שהוא רוצה
פורסם 2006 בינואר 919 שנים דבר ראשון תן כותרת קצת אבל קצת יותר אינפורמטיבית שנית תן לנו את הדגם של הלוח והכרטיס כדי שנוכל להבין יותר
פורסם 2006 בינואר 919 שנים מחבר דבר ראשון תן כותרת קצת אבל קצת יותר אינפורמטיבית שנית תן לנו את הדגם של הלוח והכרטיס כדי שנוכל להבין יותראז זהו שאין לי מושג, הכרטיס מסך הוא של ATI, כתוב על הליבה שלו ככה:RAGE PRO TURBO AGP מספר סידורי ושזה מיוצר בטיוואן.והלוח כאמור אני יודע שהוא של ASUS וזהו... והכותרת אכן מתייחסת לתוכן.
פורסם 2006 בינואר 919 שנים קשה לי להאמין שיש דבר כזה... אתה יכול לשאול את החבר שלך מה הדגם המדויק של הלוח אם שלו?
פורסם 2006 בינואר 919 שנים מחבר כן אני אצלם ברגע שאח שלי יחזור מאילת עם המצלמה ואני אברר לכם את הדגם המדוייק אין בעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.