עבור לתוכן

מפרטים למחשב עם גרפיקה (5k-5.5k) ולמחשב לשימוש ביתי (4k-4.5k) - עדכון

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

האמת שלמחשב הראשון יש כבר צורב אז אפשר לוותר על צורב וגם על כונן ל-cd - זה כבר מוריד בסביבות 250-300 ש"ח מהעלות וזה טוב.

לא משנה אם 'מעבירים' את הצורב מהראשון לשני - אלו 2 משפחות נפרדות ולכן התשלום בנפרד.

ושאלה שאני יודעת שנידונה לא מעט, כדי להרגיע את הקונה של מחשב 2, בכל זאת AMD יחסית חדש לעומת אינטל:

אין כל פגיעה בביצועים/יכולת שדרוג/עבודה במקביל (לא תהליכים הכי כבדים ובכל זאת) של AMD לעומת אינטל?

נושא ההתחממות של מעבד AMD תם ונשלם סופית? (ראיתי שעדיין יש דעות לכאן ולכאן גם בקשר לכך).

לגבי המלצה על מדפסת משולבת, אני חושבת שאפתח פוסט נפרד בקשר לזה בפורום הרלוונטי.

בינתיים,

תודה רבה על העזרה!

פורסם

AMD חדש? זה חברה שמתחרה באינטל בהצלחה כבר 15 שנה!

ואם כבר, כל בר דעת יגיד לך שאם למישהו יש בעיה של התחממות יתר זה כל מעבדי אינטל מלבד הניידים שלהם. AMD ידועים היום בצריכת מתח נמוכה וניצולת גבוהה. למעשה, פולטים רק שליש מהחום שפולט מעבד אינטל טיפוסי!

פורסם

ושאלה שאני יודעת שנידונה לא מעט, כדי להרגיע את הקונה של מחשב 2, בכל זאת AMD יחסית חדש לעומת אינטל:

אין כל פגיעה בביצועים/יכולת שדרוג/עבודה במקביל (לא תהליכים הכי כבדים ובכל זאת) של AMD לעומת אינטל?

נושא ההתחממות של מעבד AMD תם ונשלם סופית? (ראיתי שעדיין יש דעות לכאן ולכאן גם בקשר לכך).

זה כבר לא קיים בסביבות שנתיים

מאז הצגת סוקט 754

ד"א AMD הוקמה שנתיים אחרי אינטל

AMD ידועים היום בצריכת מתח נמוכה וניצולת גבוהה. למעשה, פולטים רק שליש מהחום שפולט מעבד אינטל טיפוסי!

יש להם אותו מתח - 1.4V

והם לא פולטים שליש מהחום

זה 67W מול בערך 100W

פורסם

התכוונתי להספק נמוך וניצולת גבוהה ופליטת שליש פחות חום.

נו שוין, אני רופא, לא פיסיקאי. תבע אותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים