פורסם 2006 בינואר 1019 שנים איך קוראים לסרט הזה? לא זוכר אבל שיחקו שם שחקנים מפורסמים, לא כמו בראד פיט, אבל מפורסמים בעולם הקולנוע ולא בעולם עצמו
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים איזה סרט? הסרט על חברוה של בחורים שמנסים ליצור מחשב ב 99$ אני לא מוצא אותו חיפשתי פה WWW.IMDB.COM אבל אני לא מוצא את הסרט הזה ואני גם לא מכיר את השמות של השחקנים מישהו יודע? עריכה: אוקי מצאתי!! איזה סיבוך!! חישפתי את השם של הפריק השמן שהופיע בסרט אפקט הפרפר וראיתי שהוא מופיע באותו סרט עם הבלונדיני מאויב המדינה לסרט קוראים............. The First $20 Million Is Always the Hardest הנה קישור http://www.imdb.com/title/tt0280674/ איה גאון אני
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים בעיקרון ייקח הרבה זמן עד שמחשבים כאלה בכלל יוכלו להגיע לאירופה או למדינות שהן לא עולם שלישיליצרנית יש הזמנות מראש לכ-3 מיליון מחשבים כאלהשזה אם זכור לי נכון בערך הכושר ייצור שלהם בשנה וחצי
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים תגידו לא לסמים!הת'ראד מדבר על מחשב זול שנועד לקרב את הארצות הנכשלות למערב, מחשב שיהייה ניתן להפעיל אותו בכול מקום, ושיהייה כמה שיותר קל לתיפעול, שהוצג לפני כמה חודשים באו"ם, לפי הזמנה של האו"ם.מה קשור עכשו סרטים הוליוודיים?
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים הסרט על חברוה של בחורים שמנסים ליצור מחשב ב 99$ אני לא מוצא אותו חיפשתי פה WWW.IMDB.COM אבל אני לא מוצא את הסרט הזה ואני גם לא מכיר את השמות של השחקנים מישהו יודע? עריכה: אוקי מצאתי!! איזה סיבוך!! חישפתי את השם של הפריק השמן שהופיע בסרט אפקט הפרפר וראיתי שהוא מופיע באותו סרט עם הבלונדיני מאויב המדינה לסרט קוראים............. The First $20 Million Is Always the Hardest הנה קישור http://www.imdb.com/title/tt0280674/ איה גאון אני כן סרט מעולה
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים אתה ממש ילד קטןאני יודע שסרטים זה לא הכי קשור בעולם לת'רד הזהאבל הסרט הזה די בנושא אז לא קרה כלום
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים היה על זה סרטאבל יותר נכון 99$(מתוך הסרט)סרט יצור מהתחתאבל שיהיה.בכל מקרה,היתה בו את הקללה הכי שולטת בכל עולם הקולנוע ההוליוודי:"אמא שלך משתמשת בלינוקס"
פורסם 2006 בינואר 1119 שנים טוב עזוב אנחנו לא נריב עכשיו על למה מי מתי וכמה נגמר וזהו בקיצור מחשב ב 100 דולר זה דבר מבורך (אפילו שהמחשב לא יידע לעשות כל כך הרבה דברים אבל זה עדין משהו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.