עבור לתוכן

נגן HD קטן - קריאייטיב או אייריבר? -נבחר הזן מיקרופוטו, עוד שאלות בפנים

Featured Replies

פורסם

היי, אח שלי רוצה לקנות נגן חדש, ולאחר ששכנעתי אותו לכיוון נגן HD (בגלל הנפח) הוא מתלבט בין שני דגמים (למרות שעדיין פתוח להצעות):

ה-Zen Micro Photo וה-H10.

אני חושב שהוא יוכל למלא (לפי חישוב לפני סינון של שירים הגעתי ל6.5 ג'יגה) את שניהם, ולכן אולי הH10 יורד מהפרק.

הוא אמר שנראה לו נחמד שאפשר להראות תמונות על המכשיר, אבל אפשר גם להסתדר בלי זה.

בכל מקרה, מבחינת איכות, על מה הייתם ממליצים? (גם נגנים אחרים מתקבלים כמובן)

איך הקנייה בBigBox דרך אגב? אפשר לסמוך עליהם עם אחריות וכו'?

פורסם

יש לי את ה ZEN MICRO זה אחלה מכשיר והZen Micro Photo זה חידוש שלו,אז היתי אומר לך בלי להסס לך על הZEN.

פורסם

מניסיון הקריאטיב יותר נוח לשימוש מהאייריבר....

מבחינת נגני hd היחיד שהוא מיקרו דרייב (כונן מיניאטורי) ומעל 6gb הוא הקריאטיב זן מיקרו פוטו...

מבחינת איכות השמע

הנתונים של הקריאטיב יותר טובים משל האייריבר...

והגודל שלו הוא יותר קטן ונוח...

פורסם

אך ורק קריאטיב!

3 ג'יגה בייט יותר מהH10 ובאופן כללי הוא גם יותר מומלץ...הוא מאוד מאוד יפה, יותר חדיש מהH10 ובעיני אין נגן יותר טוב ממנו בקבוצה שלו.

הוא עולה ב200 שקל יותר מהH10 אבל אם יש לך את הכסף אז זה שווה ביותר!

ניב :)

פורסם
  • מחבר

שמח מאוד לשמוע את זה!

עכשיו אני סגור על זה שהוא נגן המיקרו דרייב הטוב ביותר :)

מישהו יודע כמה זיכרון מטמון יש לו (לאייריבר יש איזה 20 מגה לא?)?

ועוד שאלה חשובה, בגלל שמטעינים אותו דרך שקע הUSB, ואח שלי (וגם אני) מתכנן נסיעה לחו"ל, אתם יודעים איפה אפשר לרכוש את המטען האוניברסלי של קריאייטיב? (ביגבוקס לא מייבאים אותו לצערי)

פורסם

שמח מאוד לשמוע את זה!

ועוד שאלה חשובה, בגלל שמטעינים אותו דרך שקע הUSB, ואח שלי (וגם אני) מתכנן נסיעה לחו"ל, אתם יודעים איפה אפשר לרכוש את המטען האוניברסלי של קריאייטיב? (ביגבוקס לא מייבאים אותו לצערי)

לא מקבלים מטען חשמלי בקריאטיב?!

אין מצב כזה...

ובקשר לזכרון מטמון, אין לי מושג כמה יש לו....אבל למה זה כזה חשוב לך?

פורסם

שמח מאוד לשמוע את זה!

שמע בבאג מייבאים או שתפנה ישירות לייבואן שלהם

איסטרוניקס

פורסם

אם כבר שואלים את השאלה הזו אני אשאל גם:

איך הקריאטיב (שהוא באמת מצוין לכל הדיעות, עבדתי איתו מעט) מול ה IPOD? (כמובן שבקטגורית ה MICRODRIVE, לא ה 20GB).

פורסם
  • מחבר

ניב לצערי לא מקבלים כזה מטען, חבל לדעתי.

זיכרון המטמון חשוב כי הוא מונע קפיצות של השיר המתנגן, ומעניין אותי לדעת כמה יש לו.

בסניף אחד של באג אמרו לי שלא מייבאים את המטען, בסניף אחר אמרו שנגמר במלאי אבל יהיה עד סוף השבוע (169 שקלים למי שמעוניין).

אגב עוד שאלה שעלתה לי, איך מסתדרים עם חוסר התמיכה בעברית? אמור לצאת עדכון תוכנה לזה מתישהו (או משהו אפור)?

פורסם

איך הקריאטיב (שהוא באמת מצוין לכל הדיעות, עבדתי איתו מעט) מול ה IPOD? (כמובן שבקטגורית ה MICRODRIVE, לא ה 20GB).

שמע בהתחלה אולי זה יהיה לך לא ברור טיפה עם הקריאטיב אבל לאחר עשר דקות גג אתה מומחה...

והאיי פוד הוא אולי מוציא סאונד חזק אבל הקריאטיב מוציא חזק ואיכותי...

(מניסיון)

פורסם

אגב עוד שאלה שעלתה לי, איך מסתדרים עם חוסר התמיכה בעברית? אמור לצאת עדכון תוכנה לזה מתישהו (או משהו אפור)?

בקשר לעדכון לעברית לא ניראה לי שיצא כי אין בארץ מספר רב של משתמשי קריאטיב.....איריבר ואייפוד יש הרבה אז בגלל זה שווה להוציא , וגם העדכונים לעברית לא רישמים לדוגמא העדכון של האיפוד....

תשמע, לרוב הנגנים אין עדכון ורוב האנשים מסתדרים עם זה אז אין סיבה שגם אתה לא...

האיפוד נגן "ערום" למדי, אין אביזרים בערכה,אין רדיו ,אין טייפ מנהלים, איכות השמע ממש גרועה יחסית לקריאטיב...ושלא נדבר על המחיר....ב20 אחוז יותר משאר הנגנים הטובים....

אייפוד נחשב לנגן ממוצע+, זה שהוא יפה זה לא אומר שהוא מושלם, יש נגנים בהרבה יותר טובים ממנו....תבינו! יופי זה לא הכל!

לאייפוד יש מלא חסרונות, עדיף לכם לא לשמוע אותם, כי החלום הוורוד שלכם התנפץ, כי חשבתם שאייפוד זה הנגן הכי טוב בעולם, כמו שרוב האנשים חושבים....

פורסם
  • מחבר

יש לי בעיית דרייברים.

הדיסק לא מוכן להתקין לי את הדרייבר של הנגן, אחרי הפתיחה של קריאייטיב, אני לוחץ על Next וההתקנה נסגרת(!).

אני לא יודע מה לעשות, כי אסור לחבר את הנגן למחשב לפני התקנת הדרייברים..מה יהיה?

אשמח לקבל תגובה.

עריכה: לא משנה, הסתדרתי דרך אחת מהתיקיות שם (משהו מוזר למדי).

בכל מקרה, אני עוד מעט מתחיל להעביר שירים לנגן, כמה זמן טעינה צריך לתת לו (טעינה ראשונה)?

בחוברת שלו רשום שטעינה צריכה להיות איזה 5 שעות..זה נכון גם לראשונה? (הוא בטעינה כבר 10)

פורסם

קנית את הקריטיב זן מיקרו פוטו?

עם כן, אז עם רשום 5 שעות טעינה שים אותו 6 על כל מקרה.....אם הוא כבר 10 שעות אז תיציא אותו ,תתחיל להנות ותתחדש :)

ניב :yelclap:

פורסם
  • מחבר

אכן מיקרו פוטו- ואני מאושר מכל רגע!

סאונד ברמה שלא הכרתי (בטח שלא מאייפודים של חברים), רק צריך להחליף אוזניות כבר..אבל זה בבוא הזמן.

לא חשבתי שאני אהנה מתמונות על מסך כזה קטן אבל זה ממש נחמד להראות לחברים דברים וכאלה.

יש לי עוד שאלה, מה יהיה בקשר לעברית? הבנתי שקריאייטיב כנראה לא ישחררו משהו, אבל אפשר למצוא משהו פרטי ברשת?

פורסם

אמרתי לך :)

קנית אחלה נגן!

ואוזניות לא דחוף להחליף, מה שמקבלים עם הקריאטיב איכותי מאוד!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים