פורסם 2006 בינואר 919 שנים בסופו של דבר עם תג מחיר מוערך של 300 דולר היא נראת הרבה יותר עדיפה ממקלדת diNovo שנמכרה בארץ במחיר אסטרונומי.
פורסם 2006 בינואר 919 שנים אני מקווה שיצא בקרוב בארה"ב, אני יחסוך כסף חוץ מזה מעכשיו יהיה אפשר לשחק בחושך, אבל חבל על הזמן אם נשפך עליה משהו :\
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים וואו ממש יפה אבל זה בטח יעלה הון, נראה דיי שביר וגם לא כ"כ שימושי כלומר זה ממש יפה אבל תכלס מי צריך את זה?http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4593גם את זה לא ממש צריך, ואנשים עדיין קונים. הכל תלוי בתקציב.וממתי אייפוד חרא? אחלה נגן (במיוחד הדור החמישי).
פורסם 2006 בינואר 1219 שנים רעיון ענק!!! אבל המחיר בשמיים...אפשר להשיג מקלדת ב70 שקל....300$ זה קצת הרבה
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים אוקיי מסתבר , לפי האתר הזה: http://www.engadget.com/2006/01/14/the-optimus-mini-three/שלא מדובר בכלל במקלדת השלמה שתצא ב1 בפברואר אלא באיזה גאדג'ט מיני-מקלדת עם 3 כפתורים :s05:
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים אומייגוד, אתם מוזרים.. אני ראיתי את זה כבר אחריכם :lol: צר לי להודיע, אבל אתם לא הראשונים לראות.. אני מצאתי את המקלדת הזאת עוד ביוני באיזה פורום באמריקה.. הם אמרו שזה רוסי או משהו.. ביוני לא ידעו שום דבר.. אני רק הייתי בשוק, אפילו טכנאים היו בשוק שראו את זה זה באמת מדהים, אם אני לא טועה זה מואר- אתה בוחר את מה שיופיע בכפתור, ואתה יכול לנטרל את כל הכפתורים בסביבה לדוגמא, יש בחירה מיוחדת של Quake- חיצים, כפתורים לירות טילים ועוד.. אתם בוחרים מה שיופיע 300 דולר זה לא כזה נורא.. התכנון מדהים, והכול מושלם.. נחכה עד שזה יגיע לשוק
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים מחבר אומייגוד, אתם מוזרים.. אני ראיתי את זה כבר לפניכם :lol: צר לי להודיע, אבל אתם לא הראשונים לראות.. אני מצאתי את המקלדת הזאת עוד ביוני באיזה פורום באמריקה.. אתה פשוט גב-גבר.
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים חחח יצאת אדיוט גמוראם היית טורח לעשות חיפוש היית מגלה שדיברו על המקלדת הזאת פה לפני איזה שנהשהיא הייתה רק אב טיפוס ולא ידעו כלום.
פורסם 2006 בינואר 1519 שנים חחח יצאת גב-גבר אם היית טורח לעשות חיפוש היית מגלה שדיברו על המקלדת הזאת פה לפני איזה שנה שהיא הייתה רק אב טיפוס ולא ידעו כלום. אה... טוב מצטער, אל תאשימו אותי, הגעתי לפה לפני שבועיים חחח לפחות תגידו לי משהו.. היה לי בפוקס למצוא את המקלדת :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.