פורסם 2006 בינואר 919 שנים אני לא מבין משהו אחד... יש שם תמונה שהמקלדת מראה כלים בפוטושופ... איך זה? אז לא הבנת כלום... אתה יכל לשנות את התמונה שעל כל מקש ולקבוע לו מטרה בכל תוכנה בעיקרון (בטח יש תאימות לכמה תוכנות) כן, היתה רוצה D:
פורסם 2006 בינואר 919 שנים מישהו פירסם מדריך ועכשיו יש לי טמפלט של זה בפוטושופ וכל מה שאני צריך לעשות זה להוסיף תמונה ולכתוב מה שאני רוצהכן, היתה רוצה D:בקרוב ;D
פורסם 2006 בינואר 919 שנים הרעיון מאגניב אבל לא יותר מזה...התמונה שעל המקלדת חשבוה רק לאנשים שמתקשים בשימוש במחשב, חוץ מזה זה סתם גימיקאם כל המקלדת הייתה LCD שאפשר לשנות גם את צורת המקשים אז זה כבר היה מעניין
פורסם 2006 בינואר 919 שנים 300 דולר הוא המחיר המוערךבוא נחשוב, מה יותר כדאי לקנות ב300 דולר? אייפוד או מקלדת עם ציורים?
פורסם 2006 בינואר 919 שנים עם היתי נותן לי לבחור בין הזבל הזה שניקרא איפוד לבין מיקלדת איכותית עם מסך LCD ממממ... חכה תן לחשוב, הבחירה ממש קשה תשמע ניראה לי שהיתי בוחרבאיפודNOT
פורסם 2006 בינואר 919 שנים מחבר הרעיון מאגניב אבל לא יותר מזה...התמונה שעל המקלדת חשבוה רק לאנשים שמתקשים בשימוש במחשב, חוץ מזה זה סתם גימיקאם כל המקלדת הייתה LCD שאפשר לשנות גם את צורת המקשים אז זה כבר היה מענייןאפשר למשל לעשות שהוא יראה לך את הטמפ ומוניטור אחרי כמה דברים על מקשי ה Fx, ככה שלמשל במשחק או משהו שהוא FULLSCREEN תוכל לדעת כל מני דברים אחרים (למשל גם מהירות UPLOAD/DOWNLOAD בחיבור אינטרנט) וכו'...
פורסם 2006 בינואר 919 שנים אתה באמת היית בוחר במקלדת עם ציורים?אני כן אבל זה בגלל שאני לא אוהב לשמוע מוזיקהמה שיש ברדיו באוטו מספיק לי
פורסם 2006 בינואר 919 שנים בסדר, התכוונתי ש300 דולר לדבר כזה זה ביזבוז כסףוLCD שיש במקשים נורא קטן, אם כבר שטח תצוגה נוסף יש LCD קטנים כאלה (לחלקם אפילו טאץ' פאד)
פורסם 2006 בינואר 919 שנים אגב, אני חושב שזה OLED ולא LCD. זה מסוג הדברים שנמאסים אחריי שבוע אבל אני עדיין רוצה אחד
פורסם 2006 בינואר 919 שנים רשום שזה כנראה יהיה OLED, אבל לא מה זה יהיה בדיוק (אני מניח שזה אכן יהיה OLED טכנולוגיה די אידאלית לזה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.