עבור לתוכן

מחשבון הFX 570 אסור או מותר בבתי ספר

Featured Replies

פורסם

באמת המחשבון הזה נראה אותו דבר ואם אתה אומר שהוא גם לא גדול כל כך ובערך באותו גודל של המחשבון הרגיל.. אפילו אני אשקול לקחת אותו איתי לבגרות ..

רק אל תשכח ללמוד להשתמש בכל הפונקציות שאתה צריך במחשבון עצמו ..

עריכה: והדבר הכי חשוב אל תגיד לכל העולם לפני הבגרות שיש לך את המחשבון הזה בעצם אל תגיד לאף אחד .. לא ממש בא לך שכל העולם יתחיל לבקש ממך את המחשבון הזה באצמע הבגרות ואז הבוחן ישים לב למחשבון...במקרה הטוב הוא לא ישים לב בכלל אבל עדיין ימשיכו לשגע לך את השכל.. ואתה לא תאמין עד כמה שמועות מתפשטות מהר.. במקרה הפחות טוב הוא יקח את המחשבון ואתה תתקע בלי מחשבון (אלא אם כן יש לך אחד ליתר ביטחון..במקרה הגרוע אתה תיפסל..)

פורסם

חחח אצלנו95% מהבוחנים אפשרו ההעתקות חופשי שלא נדבר על אלה שגם בדקו כל הזמן בחוץ שאף משגיח בכיר לא יגיע , חלק אפילו עזרו במבחנים עצמם

הבעיה היא שלא היה ממי להעתיק :smile1:

פורסם
  • מחבר

תודה אנשים

רק שבסוך גם קניתי את אותו מחשבון רק את גרסת ES שלו שמציגה את הכל בצורה טבעית :)

לפי משרד החינוך אין איתו בעיה כי הוא לא גרפי

זהו לא נראה וגם מקווה שלא יהיה בעיות ומנסיון שלי מבגרויות בוחנים לא ממש מקפידים על דברים כאלה ככה שזה בסדר

ותודה !

פורסם

אני לא יודע מה קורה בארץ אבל כאן בהולנד בבית ספר (אני בכיתה ח' או יותר נכון בכיתה 8 לפי הכיתות כאן, וה"ביתספר" מתחיל מגנון עד לכיתה 12=יב') אני בחשבון מתקדמים והמורה אפילו אומרת שכדאי להשתמש במחשבון, וגם לפעמים יש איזה תרגיל שהיא נותנת לנו אז פתאום כולם מנסים בכתב בלי מחשבון, ואניי... חח עצלן שכמוני, ישר מוציא את המחשבון ונותן לה את התשובה תוך 10 שניות...

את מי שזה מענין יש לי את המחשבון TI-83 plus: TI84Plus.jpg

בעצם בתמונה זה מראה את הSILVER EDITION ובגרסה הזאת כל מה ששונה משלי זה הצבא ועוד זיכרון/מקום פלאש...

פורסם

זה גם מכין קפה? :P

פורסם

חח לא, אבל בגוגל ראיתי שזה מפעיל רובוטים (יש בזה ממש מחשב: מעבד, זיכרון RAM, זיכרון פלאש, לוח אם... :lol: ;D)

פורסם

יש מצב שיהיה אפשר להריץ עליו BF2 ? :smile1:

ד"א תדווח אם זה באמת עבד וכמה זה עזר לך לבסוף אחרי הבגרות

פורסם

^^^

אני?

לא ניסיתי (חח כשאמרתי זיכרון התכוונתי ל"רק" 160 KB ROM ו... 24KB RAM אז אני לא בטוח שזה יריץ "חלק" BF2 בכלל איזה משחק 3D אחר..

זה רק מריץ משחקי DOS, וגם רק כאלה מאוד קטנים וקלים...) להפעיל רובוט עם זה אבל בשנה הבאה יהיה נראה לי לנו פרוייקט על זה...

ואני רק בכיתה ח', חחחח בגרות? :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים