עבור לתוכן

צריבת ביוס XT ל R9800PRO - בעיה.

Featured Replies

פורסם

עשיתי שיקרא קודם מהפלופיי ושמתי בדיסקט מה שיש בתמונה.

הוא אומר לי להוציא ת'דיסקט ולעשות ריסטרט ומסרב לעלות

חסר איזשהוא קובץ או מה הקטע שלו??

לוח אם גיג'ה בייט ::)

[attachment deleted by admin]

פורסם

צריך ליהיות חסר קובץ

אל תעשה שיעלה מהפלופי

תעשה רגיל

פורסם
  • מחבר

צריך ליהיות חסר קובץ

אל תעשה שיעלה מהפלופי

תעשה רגיל

?????

אני צריך לצרוב ביוס, בשביל זה צריך ת'דיסקט ::):s07: לעלות רגיל לא יעזור לי :kopfpatsch:

פורסם

זה כן יעזור

תעשה שיעלה מהארד דיסק

פלופי

דיסק

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch: :kopfpatsch:

אחי בבקשה אל תדבר אם אין לך מושג מה אתה אומר ::)

פורסם

יש לך את הביוס? יש לך דיסקט? יופי.. תוריד flashrom 2.40 מwww.techpowerup.com/bios

עכשיו תכניס את הדיסקט ותלחץ עליו FORMAT בלחצן ימני.. אחרכך תסמן "MS DOS Startup Disk" ותחכה שיסיים.. אחרי שמסיים תכניס לדיסקט את הביוס ואת הקבצים שיש בתוך הזיפ של flashrom...

תעשה ריסט תחכה שתהיה לך שורת כתיבה של דוס ואז תלחץ שם ככה בידיוק : "flashrom -f -p 0 X.bin" כאשר X מסמל את שם הקובץ של הביוס ששמת בדיסק.. חשוב לשנות את שם הקובץ נגיד והוא היה : PowerColor.Radeon.9800XT.bios.Hynix.bin

תשנה את זה ל : XT.bin

תדאג גם להוריד את הביוס המקורי של הכרטיס שלך מאותו אתר ולשים גם על הדיסקט למקרה שמשהו משתבש.

פורסם
  • מחבר

יש לך את הביוס? יש לך דיסקט? יופי.. תוריד flashrom 2.40 מwww.techpowerup.com/bios

עכשיו תכניס את הדיסקט ותלחץ עליו FORMAT בלחצן ימני.. אחרכך תסמן "MS DOS Startup Disk" ותחכה שיסיים.. אחרי שמסיים תכניס לדיסקט את הביוס ואת הקבצים שיש בתוך הזיפ של flashrom...

תעשה ריסט תחכה שתהיה לך שורת כתיבה של דוס ואז תלחץ שם ככה בידיוק : "flashrom -f -p 0 X.bin" כאשר X מסמל את שם הקובץ של הביוס ששמת בדיסק.. חשוב לשנות את שם הקובץ נגיד והוא היה : PowerColor.Radeon.9800XT.bios.Hynix.bin

תשנה את זה ל : XT.bin

תדאג גם להוריד את הביוס המקורי של הכרטיס שלך מאותו אתר ולשים גם על הדיסקט למקרה שמשהו משתבש.

אחי, עיון קצר בתמונה היה מראה לך שכבר כך עשיתי, אני פועל לפי מה שאתה אמרת פה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=156068.0

בעמוד השני...

הבעיה היא שהוא אומר לי להוציא ת'דיסקט ומסרב לעלות אם אני לא מוציא אותו :bash:

index.php?action=dlattach;topic=161244.0;attach=61879;image

פורסם

תנסה דיסקט אחר..

פורסם
  • מחבר

תנסה דיסקט אחר..

אין אחר ::)

הדיסקט הזה קורא סבבה בוינדוס, למה שהוא לא יעבוד בדוס..? :bash:

פורסם

זה מוזר... זה אמור לעבוד..

למרות שאני סקפטי.. תנסה להתעסק עם הבוט.. תנסה שהראשון יהיה מהCDROM והשני מהפלופי ואז הארדיסק... תתעסק עם זה..

פורסם
  • מחבר

זה מוזר... זה אמור לעבוד..

למרות שאני סקפטי.. תנסה להתעסק עם הבוט.. תנסה שהראשון יהיה מהCDROM והשני מהפלופי ואז הארדיסק... תתעסק עם זה..

יש מצב שאני אנסה לעשות את זה עם atiflash? איך אני מפעיל את זה עם ATIFLASH ? מה הפקודות שם? תודה...

אוהב אותך סטינגר תעשה לי ילד :-*

פורסם

זה לא קשור לATI TOOL.. הוא פשוט לא מוצא בוט... תנסה עוד פעם לעשות פורמט לדיסקט כאשר סימנת MS-DOS STARTUP DISK אבל אל תוסיף כלום... יענו תשאיר את זה איך שזה תעשה ריסטרט ותראה אם יש לך שורת כתיבה.. אם כן אז תכניס את הקבצים של FLASHROM ואת הביוסים ותנסה..

פורסם
  • מחבר

זה לא קשור לATI TOOL.. הוא פשוט לא מוצא בוט... תנסה עוד פעם לעשות פורמט לדיסקט כאשר סימנת MS-DOS STARTUP DISK אבל אל תוסיף כלום... יענו תשאיר את זה איך שזה תעשה ריסטרט ותראה אם יש לך שורת כתיבה.. אם כן אז תכניס את הקבצים של FLASHROM ואת הביוסים ותנסה..

חחח חמוד :)

כתבתי ATIFLASH לא ATI TOOL, זאת תוכנה בדומה ל FLASHROM

פורסם

אני יודע גם אני התכוונתי לATIFLASH... אין הבדל... אתה צריך קודם שהוא יזהה בוט מהדיסקט רק אז תוכל להמשיך.

פורסם
  • מחבר

אני יודע גם אני התכוונתי לATIFLASH... אין הבדל... אתה צריך קודם שהוא יזהה בוט מהדיסקט רק אז תוכל להמשיך.

אוקיי, אני עושה עכשיו מה שאמרת, רק בוט בלי קבצים נוספים

עריכה:

עשיתי את זה וזה עובד, הוא נותן לי שורת כתיבה, אבל לפני זה כותב לי את הדברים הבאים:

invalid syntax on dispay.sys code

page driver A:\> mode con codepage prepare=862 hebega.cpi

failure to access code page font file

A:\> mode con codepage select = 862

device error during select

A:\> keyb us,,keyboard.sys

זה צריך להדאיג אותי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים