עבור לתוכן

6800GS ... איזה גירסה עדיף? ג'יגהבייט או לידטק

Featured Replies

פורסם

כן

פורסם

אם יש שנה אחריות יותר אז גיגהבייט

פורסם

אם יש שנה אחריות יותר אז גיגהבייט

מניסיון האחריות שלהם מסריחה מאוד :pissed:

פורסם

יכולות אוברקלוק גם מעידות על איכותו של הכרטיס (הדגם שלXFX למשל שנהייתה אחת מהחברות החזקות בתחום).

לגבי הגיגהבייט מצאתי סה"כ שתי תוצאות ברשת, די מצחיק - אבל זה היה בעזרת גוגל - אני בטוח שיש דאטאבייס לאוברקלוק של כרטיסי מסך, אשמח גם בעצמי לשמוע המלצה.

מה שמצאתי לגבי הגיגהבייט - זה 470\1100 ו500\1180.

יש גם כרטיסים עם תוצאות של 520 ומעל 1200 לזכרונות (אפילו קרוב ל1300).

פורסם
  • מחבר

יכולות אוברקלוק גם מעידות על איכותו של הכרטיס (הדגם שלXFX למשל שנהייתה אחת מהחברות החזקות בתחום).

לגבי הגיגהבייט מצאתי סה"כ שתי תוצאות ברשת, די מצחיק - אבל זה היה בעזרת גוגל - אני בטוח שיש דאטאבייס לאוברקלוק של כרטיסי מסך, אשמח גם בעצמי לשמוע המלצה.

אז על איזה מהם אתה ממליץ?

ועל מה בדיוק האחריות חלה באמת? אם למשל נשרף הכרטיס או משהו כזה.. הם יחליפו לי?

פורסם

אני עשיתי OC ל6600GT שלי של GIGABYTE ל 592\1300 יציב בלי ארטיפקטים וטמפ' במאמץ 61.

אחלה כרטיסים יש לגיגהבייט + יותר אחריות אני לא מבין מה יש לכם נגד גיגהבייט.

פורסם
  • מחבר

שמעתי פשוט אנשים אומרים שללידטק יש קירור יותר טוב...

אבל פה חלק אומרים שזה אותו דבר וחלק אומרים שהוא באמת יותר טוב...

אני מבולבל :nixweiss: :nixweiss:

פורסם

אני עשיתי OC ל6600GT שלי של GIGABYTE ל 592\1300 יציב בלי ארטיפקטים וטמפ' במאמץ 61.

אחלה כרטיסים יש לגיגהבייט + יותר אחריות אני לא מבין מה יש לכם נגד גיגהבייט.

אני יגיד לך מה ה9800 פרו שלי-זל היה של גיגביט די בהתחלה המאוורר הפסיק ליפעול-תיקנו תוך כמה חודשים הכרטיס נישרף

ולא עשיתי אף OC ולא כלום אז גם הבנתי הרבה פחות ולא שיחקתי בביוס או בOC ביכלל

שרציתי לקבל כרטיס חלופי או תיקון בירברו ובירברו ולא נתנו לי כלום זה אפילו הגיעה לצעקות פשוט אמרו שאין אחריות

אני בטימטום לא שמתי לב שקניתי ת6600GT שהוא גם של גיגביט ודרך אגב ה6600TG הראשון שקיבלתי היה פגום :kopfpatsch:

פורסם

שמעתי פשוט אנשים אומרים שללידטק יש קירור יותר טוב...

אבל פה חלק אומרים שזה אותו דבר וחלק אומרים שהוא באמת יותר טוב...

אני מבולבל :nixweiss: :nixweiss:

אוקי אז ככה זה אותם הכרטיסים בדיוק רק שהם באים במחיר,אחריות,בנדל שונים...ואולי גם הקלוקים את זה אתה צריך לבדוק לדעתי שמעתי יותר מדי דברים רעים על GB מזמן גם לא רק עכשיו אז החבר ה2 תהיה יותר עדיפה..

פורסם
  • מחבר

למרות שאין הבדל בביצועים עדיף ללכת על לידטק בגלל השם הרע של גיגהבייט?

פורסם

אם אין הבדל בביצועים קח של גיגביט

זה לא צריך לעניין אותך מה שקורה עם גיגבייט רק תדאג לקנות את הכרטיס מחברה (חנות )טובה (PCLOGIC NOA וחו)

לי נישרף פעמיים כרטיס מסך של herucles ושל powercolor ולא חיקיתי יותר משבוע לקבל חדש.

3 שנים אחריות מול 2 זה צריך להיות ברור

אבל כרצונך.

פורסם

לי בזמנו הספק של גיגביט לא החליף או נתן ליכרטיס חלופי שהוא נישרף:pissed: לפחות היום אני קונה מיחנות שנילחמת בספקים שצריך רק כדי לתת שירות טוב

כמו שאמרו תיקנה מיחנות אמינה שלא תישלח אותך לילחם בספק לבד במיקרה הצורך

פורסם

לי בזמנו הספק של גיגביט לא החליף או נתן ליכרטיס חלופי שהוא נישרף:pissed: לפחות היום אני קונה מיחנות שנילחמת בספקים שצריך רק כדי לתת שירות טוב

כמו שאמרו תיקנה מיחנות אמינה שלא תישלח אותך לילחם בספק לבד במיקרה הצורך

בדיוק!

פורסם
  • מחבר

טוב...תודה על העזרה :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים