עבור לתוכן

מחפש נגן MP3 512\256 מגה.

Featured Replies

פורסם

לילה טוב לכל גולשיי HWZONE!

אני מחפש נגן 256 מגה או 512 , הדרישות:

איכות צליל טובה מאוד

רדיו איכותי מאוד

עיצוב סביר +

לגבי התקציב, לא מוגבל אבל אני מחפש את בין הטובים ביותר שיש בשוק (לא מבין במחירים בנושא זה בכלל ולא בנגנים).

אשמח אם מישהוא ידריך ויעזור בנושא זה.

לילה טוב ותודה רבה מראש!

spider1.

פורסם

יש לך כמה אפשרויות.....

IAUDIO - G3, U2 שהעיצוב שלהם מצויין והם נחשבים למצויינים בתחומם.....

IRIVER T10, T20,T30 או אחד מהדגמים של ifp שאותם כבר פחות מוכרים אבל הם מצויינים......

פורסם

נגן אמפי 3 טוב שיש ברשותי ואני יכול להמליץ לך עליו הוא

Creative Rhomba NX 512Mb

נגן בעל איכות קול גבוהה,מסך מפורט,עברית(הפוכה),העברת נתונים מהירה (USB 2.0),עוצמת קול גבוהה,שליטה נוחה,רדיו,הכי חשוב Line in,טייפ מנהלים וגימיק חמוד ושאינו ניתן למציאה בנגנים אחרים הוא נורות מעל המסך של הנגן שרצות לפי קצב המוסיקה...

הנגן מנגן למשך 14 שעות (רשמית) 13 שעות (אישית) והוא בא עם אוזניות טובות שרשרת כבלים הוראות ותוכנה...

הנגן כולו בדגם הספציפי הזה בנפח הזה נראה כמו נגן-BLING'BLING

מסביב למסך יש מין סוג של מראה כזאתי מסגרת חיצונית של המראה עשוייה משהו שמבריק כמו כרום נורות שמהבהבות באור כחול חזק וצבע מטאלי...

אני ממליץ בחום אם יש לך עוד שאלות פנה אליי בפרטי

פורסם
  • מחבר

לילה טוב,

אני מודה לכולם על התגובות ועל היחס המהיר לשאלתי.

ההתלבטות שלי כרגע היא בין שני נגנים:

IRIVER IFP-890 ו..iAUDIO G3 שניהם ב-256 מגה (לא נדרש לי יותר).

איך הנגנים הנ"ל באופן כללי, האם הבנתי נכון ששניהם איכותיים ושווה להשקיע בהם בין 400 - ל-550 ש"ח (אודיו 550, ריבר 400).

מה טוב יותר? מה כדאי יותר?

תודה רבה, והמשך לילה מצויין.

פורסם

TEAC MP-200-1GB (כ-750 ש"ח). :cool2:

איכות ללא פשרות! :xyxthumbs:

mp-200.jpg

package_contents.jpg

פורסם
  • מחבר

ערב טוב,

תודה על ההצעה והתגובה.

בכל זאת אין צורך בנגן בסדר גודל כזה.

אני מעוניין ב-256 מגה,

תודה רבה.

פורסם

כתבת שהתקציב לא מוגבל, ושאתה מחפש נגן שהוא בין הטובים שיש בשוק.

לגבי התקציב, עד כמה הוא לא מוגבל? יש לך איזשהו סדר גודל מוגדר?

לנגן של TEAC יש צליל מדהים, זמן עבודה ארוך, USB 2.0, גוף מאלומיניום דק, ומספר פונקציות שלא נמצאות בכל הנגנים, כמו מיקרופון פנימי, Line-in ושלט חוטי.

ב-1GB אפשר לאחסן כ-300 שירים באיכות של 128kbps, כך שאם הכסף באמת לא משחק תפקיד, אז זה לא נראה לי כדאי להשקיע בנגן איכותי בנפח של 256MB בלבד (אני לא מכיר נגנים בנפח כזה).

שיקול שלך.

עריכה: באיזה פונקציות אתה מעוניין בנגן? ל-TEAC אין מסך צבעוני (זולל סוללות), והוא עדיין לא תומך בעברית (אני לא צריך את זה), אבל הקושחה שלו ניתנת לשדרוג, ואמור לצאת עדכון לעברית (אני לא יודע מתי).

פורסם

מישהו פה יכול להסביר לי מה טוב בנגן הזה של TEAC?!

הוא ניראה מאוד פשוט יחסית למתחרים, המחיר שלו סביר+, ולא שמעתי ממנו ביקרותו כ"כ טובות....

בקשר לנגן תיקח את האיריבר אם אין לך בעיות תקציב!

ניב :)

פורסם

שמעת ביקורות לא טובות על ה-TEAC? קשה לי להאמין. מה לא טוב בו?

ציינתי את היתרונות שלו. בגדול, מדובר בנגן קומפקטי שניתן לחבר אליו שלט חוטי שכלול בערכה ומאפשר להשאיר את הנגן בכיס או בנרתיק ולהגן עליו. יש לו איכות בנייה מעולה, הוא בנוי מאלומיניום דק וקל משקל בניגוד לפלסטיק זול כמו ברוב הנגנים. היתרון הגדול שלו, מבחינתי, הוא שאתה מקבל נגן בנפח של 1GB שמשתווה או אף עולה באיכות הסאונד שלו על נגנים איכותיים בנפח של 512MB שהמחיר שלהם דומה לזה של ה-TEAC. אפשרות של הקלטה באמצעות מיקרופון פנימי או באמצעות Line-in זה גם יתרון. יתרון קטן נוסף זה יציאת ה-USB 2.0 שלא בולטת מהמכשיר, ולכן לא עשוייה להישבר. במובן מסויים, העובדה שצריך כבל USB בשביל הנגן הזה, זה חיסרון מסויים, אבל חיסרון לא נורא כ"כ כשמדובר ב-1GB (כ-300 שירים בפורמט MP3). מסך לא צבעוני זה חיסרון נוסף, אבל אם מתחשבים בכך שזה חוסך בסוללות, אז בעצם מדובר ביתרון. החיסרון האמיתי עבור אוהבי מוסיקה עברית זה אי-התמיכה של הנגן בעברית, אבל הדבר יפתר בעתיד בעדכון קושחה, ואם כבר מדברים על עדכון קושחה אז זה עוד יתרון, מאחר ולא כל הנגנים תומכים בעדכון קושחה.

בשורה התחתונה, אמנם לא מדובר בנגן של מותג ידוע כמו iPod, iRiver, iAudio ו-Creative. אבל, אי-אפשר לומר ש-TEAC זה לא מותג ידוע ואמין, וכמובן שהמחיר שלו מנצח באיכות שהוא מציע.

פורסם
  • מחבר

לילה טוב ,

אודה שוב על התגובות העינייניות שלכם, ובמיוחד לBorg שכתב השפיע ועזר לי להבין העיניין.

יש לי מספר שאלות נוספות שאשמח אם תקדישו מזמנכם ותתייחסו אליהם:

אני הולך על מותג, כאמור CREATIVE,IRIVER,IAUDIO, הנפח הנדרש הוא 256 מגה , הישנם דגמים ספציפיים שתוכלו להמליץ עליהם? אני מוכן לשלם עד 600 ש"ח. כאמור, צליל איכותי וזמן פעולה ארוך חשוב לי מאוד.

תודה רבה,

spider1

פורסם

במידה ואתה מוכן להשקיע 600 ש"ח בנגן איכותי בנפח של 256MB, אז למה לא להוסיף עוד 150 ש"ח ולרכוש נגן איכותי ביותר בנפח של 1GB? אתה מוסיף 25% מהמחיר שאתה מוכן לשלם, ומקבל נגן בנפח גדול פי 4. שווה, לא?

אם אתה מתעקש ללכת על נגן בנפח של 256MB, אז 600 ש"ח נראים לי סכום מוגזם. רצוי להשקיע בנגן בנפח כזה לא יותר מ-300-400 ש"ח, וגם זה הרבה בהתחשב באלטרנטיבות.

Creative Rhomba NX 256MB יכול להתאים לך. יש לו מפרט לא רע (USB 2.0, הקלטה ממיקרופון מובנה, ממקוא חיצוני ומרדיו), והוא נכנס בתקציב שלך. אבל, אני לא מכיר אותו באופן אישי, כך שאני לא יכול להמליץ לך עליו.

פורסם

256 מגה?

לך על ה iriver ifp-790 בלי לחשוב פעמיים

איכות סאונד מצויינת

זמן סוללה ענק, 40שעות לפי היצרן(עם סוללת AA אחת)

רדיו וניתן לבצע הקלטה מהרדיו

אוזניות די טובות sennheizer mx300

ומחיר טוב

399שח' בבאג

פורסם
  • מחבר

לילה טוב,

אני מודה לכולם על התגובות העיניניות ועל היחס המהיר.

חשבתי בכיוון הifp-790 , האם יש הבדל בינו לבין ifp-890 ?

המשך לילה מצויין!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים