פורסם 2006 בינואר 719 שנים במפגש הפורום, אחרי שהשמש שקעה לה, יצא לצלמי הפורום (כל אחד והמצלמה שלו, רק אני נדחפתי ) ולי כמובן לצלם מספר תמונות נחמדות עם המצלמה של orlupo, הרי היא Olympus 8080WZ (תודה ). נתוני ה-EXIF נמצאים בכל תמונה. התמונות עברו יישור בפוטושופ ועוד מספר עריכות מינוריות שאפילו אם לא הייתי עושה אותן התמונות היו מצויינות אמנם התמונה עברה Crop, כך שהיחס לא ממש נשמר אבל לשם השוואה הנה 100% Crop מהתמונה המקורית (8MP להזכירכם) כוכב הלכת נגה והירח הנולד שימו לב לזמן החשיפה כאן, כן כן TopGun שלנו נחשף ( ) למשך 3.2 שניות שלמות זה לא ממש מבויים, כיוון שהוא באמת צילם ככה. פשוט אמרתי לו לא לזוז למשך מספר שניות שוב תודה לאור שנתן לי לשחק עם המצלמה שלו ולטל על הדיגמון בתמונה האחרונה
פורסם 2006 בינואר 719 שנים מחבר ה-RAW שלה בכלל, אתה יכול לצלם תמונה במספר סטופים מעל או מתחת ויהיה ניתן לתקן את זה 8) נורא אהבתי את זה [ידעתי שזה אפשרי אבל לא יצא לי לצלם ב-RAW עם מצלמה מעבר ל-S50 ז"ל שבה זה לא הכי מורגש]
פורסם 2006 בינואר 819 שנים תמונות מאוד יפות... רק לא הבנתי למה בתמונה הלפני אחרונה הירח כל כך קטו :s05: :
פורסם 2006 בינואר 819 שנים רק לא הבנתי למה בתמונה הלפני אחרונה הירח כל כך קטן :s05: : הוא קטן בגלל אורך המוקד הקצר של העדשה. עכשיו תסביר לי משהו שאני לא הבנתי, למה אתה מגלגל עיניים?
פורסם 2006 בינואר 819 שנים נו, התלהבת מהמצלמה? אחלה תמונות, וטוב שאני לא היחיד שאוהב לצלם ב-RAW... ולשאלת PyroGhost- יש מפגש כל 4 חודשים, הבא ככל הנראה בפסח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.