עבור לתוכן

מה אתם חושבים על פליבק במופעים?

Featured Replies

פורסם

אמנים שמשתמשים ב-playback הם לא אמנים

גם ככה בחדר הקלטות כל הקול שלהם מתעוות פלאים למשהו נורמלי.

אבל אין כמו הופעה live של להקה בלי playback, חוויה איכותית.

• תגובות 33
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אתה בא להופעה לשמוע את האמן? ברור שלא, הרי בשביל זה יש לך את הדיסק שלו שבתוכו הביצוע הכי טוב שהוא יכול לעשות, משופר בהקלטה דיגטלית ועיבודי קול לאיכות מקסימלית, שאין שום סיכוי שהופעה לייב תגיעה אליה

אתה בא להופעה כדי לראות הופעה נקודה, זה באמת משנה אם הזמר שר את זה עכשיו או שר את זה בעבר?

אני כן בא להופעה לישמוע את האמן ואני מעדיף אקסל רוז צרוד (אקסל בזמנים הטובים לא היום)לאומת אקסל עושה כאילו הוא שר

חוץ מיזה תיראה איזה הופעות מרגשות יש לשלמה ארצי-כן כן שלמה וזה ביגלל שהוא נותן מעצמו לקהל ולא רק לחשבון בנק שלו

ציתות-אלו שצריכים פלייבק הם לא זמרים, וזה שהשווה פה את בריטני ל Iron Maiden, שבריטני תרקוד כמה שהיא רוצה, שהיא תעשה הופעות במשך 30 שנה בערך, כמו Maiden אז תבוא ונדבר

צודק ב100% למרות שמאז שהגיעה הסולן השלישי יתרחקתי מהם

עריכה-מטליקה ה"חדשה" מסריחה אולי נפסיק להזכיר אותה פה :lol:

פורסם

אמנים שמשתמשים ב-playback הם לא אמנים

גם ככה בחדר הקלטות כל הקול שלהם מתעוות פלאים למשהו נורמלי.

אבל אין כמו הופעה live של להקה בלי playback, חוויה איכותית.

לא אמרתי שאמנים שמשתמשים בפלייבקים הם טובים.

אני רק מסביר למה הם כן צריכים פלייבקים.

מכיוון שקשה לרקוד ולשיר בו זמנית...וזוהי עובדה.

פורסם

אתה בא להופעה לשמוע את האמן? ברור שלא, הרי בשביל זה יש לך את הדיסק שלו שבתוכו הביצוע הכי טוב שהוא יכול לעשות, משופר בהקלטה דיגטלית ועיבודי קול לאיכות מקסימלית, שאין שום סיכוי שהופעה לייב תגיעה אליה

אתה בא להופעה כדי לראות הופעה נקודה, זה באמת משנה אם הזמר שר את זה עכשיו או שר את זה בעבר?

כן, אני מגיע בעיקר בשביל לשמוע את האמן, והחוויה (שלצערי אין יותר מדי בארץ), כשהקהל הופך להיות חלק מהמופע (אפשר לראות את זה לרוב בכל מני MEGA הופעות שיש ב DVD מחו"ל). בגלל שבארץ אין כמעט דברים כאלו, אנשים לא מבינים במה מדובר.

אם לא היה לי לחץ של לימודים, מזמן הייתי טס לחו"ל (שילוב עם חופשה כמובן) בשביל הופעה של אחד ממגה האמני ROCK שיש כיום. (אולי נלך ל DEPECHE MODE). ותאמין לי שאף אחד מהם לא שר PLAYBACK, וכמובן שיש מימדים אחרים להופעות (למשל שינויים קצת בשירים, גם גרסאות אקוסטיות לפעמים, וגם כל מני קטעי מעבר שנונים, בנוסף לחוויה).

פורסם
  • מחבר

אז שלא ירקדו כל כך הרבה ויתנו תמורה לכסף-לא שזמרות כמו שירי מימון לדוגמה נותנות תמורה לכסף בכל מיקרה :lol:

פורסם

לפי דעתי פלייבק זה מעפן..בשביל מה אני בא בשביל לשמוע את אותו הדיסק בדיוק שיש לי בבית ולראות את אותו זמר רוקד ..

פורסם

השאלה איזה זמרים או להקות מופיעים.

יש זמרים שבלי פלייבק לא שווים גרוש..

כי כל השיר בנוי על "עיוותים" שנעשו במחשב.. ובlive זה לא אפשרי.

אבל כל אמן שמכבר את עצמו לא ישים פליבאק.

לסיום. פלייבאק זה מעפן וזה בזיון לאותו אמן.

כל היופי בהופעה זה לשמוע את השיר בגירסה טיפה שונה מהדיסק ולא את הדיסק עצמו

פורסם

כל היופי בהופעה זה לשמוע את השיר בגירסה טיפה שונה מהדיסק ולא את הדיסק עצמו

בדיוק צריך קצת משהו שונה.. אפילו קצת לשנות את הקצב.. לשחק עם זה קצת.. לזרוק כל מיני מילים לקהל באמצע..

צריך משהו קצת שונה בהופעה..

פורסם

מה הקשר לזה שהם מופיעים 30 שנה!? מה הם מופיעים 30 שנה רצוף?!

אני לא מדבר על השוואה בין סגנונות המוסיקה אבל כן בין סגנונות ההופעה.

עובדה נוספת שאני חייב לציין: בריטני (אולי לא עכשיו בדיוק) נראית בכושר

מעולה, יש לה גוף רזה, חטוב וזה בגלל שהיא רוקדת ועושה המון חזרות ועובדת

על הגוף שלה במטרה לערוך הופעות של שעתיים בהן היא רוקדת ללא הפסקה.

IRON ומטאליקה לא נראים כמו אנשים בכושר שיא (בלשון המעטה) והסיבה לכך

שההופעות שלהם לא דורשות מהם לרקוד שעתיים רצוף (למרות שאני תופס מהמתופף

שלהם המון, הוא אחד החזקים וזה כן קשה).

והם בד"כ גם מזייפים בהופעות אז בבקשה לא לבסס לי פה ארגומנטים ותובנות על זמן הקיום

של הלהקה כי זה לגמרי לא רלוונטי.

אממממ, דווקא כן, הפסקה לשנתים-שלוש (בשביל להקליט אלבום ומנוחה) מאז שנת 1977, איפה אתה חושב שבריטני ודומיה יהיהו בעוד 10 שנים?

קודם כל דיברתי על מיידן ולא על מטאליקה, מטאליקה זה חרא! הסולן של מיידן (ברוס דיקינסון) בכושר יותר מהילדה בריטני, לרקוד זה משהו אחד, אבל להתרוצץ נון-סטופ על במה במשך שעתיים-וחצי (לפעמים יותר) בגיל שלו.... טוב עזוב, לך תשמע את בריטני "שרה".

פורסם
  • מחבר

אירוןVS בריטני :lol: :lol: :lol:

פורסם

חחחח כן, אבל אם תסתכלו בתמונה הכוללת, באמת, אלו עם הפלייבק (ואני מדבר כרגע על אומנים מחול, לא בארץ) באמת מה שחשוב להם זה שאיך אם יראו ושחס וחלילה לא יזייפו או יטעו במילים.... אני חייב להודות שאין כל כך מה לעשות בהקשר לזה, המוזיקה היום הפכה למוטציה מוזרה שלא קשורה בכלל למוזיקה (אלא יותר ל look)

btw זמרים אמיתיים (אני מדבר על רוק-רוק כבד כי הם גם אלו שנותנים show מטורף) כמו אקסל רוז וברוס דיקינסון לא מזייפים. (אני לפחות לא זוכר את אקסל מזייף... ברוס לא זייף פעם אחת בכל ההופעות שראיתי... ראיתי עשרות רבות ואני מכיר אנשים מכל העולם שתמיד היו בהופעות של מיידן, אף אחד לעולם לא אמר שברוס זייף).

פורסם
  • מחבר

ברוס דיקינסון חזר ??? כי הסולן השלישי היה מסריח

פורסם

בוקר טוב, בטח שהוא חזר... בשנת 2000.

פורסם

אני מצדיק אותכם בכל מה שאתם אומרים.. אבל באמת לשיר ולרקוד או אפילו ללכת על הבמה ביחד עם לשיר זה דבר מאוד קשה... בעיקר מבחינת אוויר... אתה קופץ וכל זה ופשוט אין לך אוויר וגם הגוף שלך רועד כולו ואתה לא יכול להוציא צליל חצי נורמאלי אפילו..

אז קודם תקבלו את זה מנקודת מבט של זמר ואני שר ומניסיון זה קשה... לדעתי פלייבק זה פשוט טימטום ומי שהמציא את זה הוא פשוט מטומטם! זה מגעיל וזה מוריד מכבודו העצמי של האמן לפי דעתי.

אתה רוצה לרקוד? אל תשיר.. אתה רוצה לשיר - אל תרקוד!

פורסם

אממממ, דווקא כן, הפסקה לשנתים-שלוש (בשביל להקליט אלבום ומנוחה) מאז שנת 1977, איפה אתה חושב שבריטני ודומיה יהיהו בעוד 10 שנים?

קודם כל דיברתי על מיידן ולא על מטאליקה, מטאליקה זה חרא! הסולן של מיידן (ברוס דיקינסון) בכושר יותר מהילדה בריטני, לרקוד זה משהו אחד, אבל להתרוצץ נון-סטופ על במה במשך שעתיים-וחצי (לפעמים יותר) בגיל שלו.... טוב עזוב, לך תשמע את בריטני "שרה".

לא רלוונטי בגרוש...אמרת שזה כן רלוונטי ואפילו לא הסברת למה, אני אישית מבין למה לא הסברת.

כי אתה פשוט טועה :) ועוד קינחת בהתקפה האישית הזאת:"טוב עזוב, לך תשמע את בריטני שרה"...רק מחזק

את טענותיי.

ואם אתה משווה בין איך שאומנים כמו בריטני וכל זמרי הפופ האלה רוקדים על הבמה לקיפצוצים של להקות רוק...

אתה עיוור וחי בסרט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים