פורסם 2006 בינואר 719 שנים בזמן האחרון אני שומע ורואה תמופע של GUNS N ROSES שהיה ליפני עידן הדינוזאורים בפריז והיום ראיתי חלק מהמופע של שלמה ארצי ואני אומר לעצמי פעם האמנים נתנו תמורה לכסף וחלק עדין נותנים אבל יש עידן חדש של הופעות בפליבק(שלא נדבר על ה"אמנים") ורציתי לישאול אתם לא מיתעצבנים ש-אחותכם\ילדיכם\הילד של השכנים או כל קרוב אחר משלמים הרבה כסף ורואים מופע שהיו יכולים ליראות אותו בווידיאו וזה היה 99% אותו דבר (ביגלל הפליבק)
פורסם 2006 בינואר 719 שנים אני מסכים עם ELTON JOHNhttp://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/music/3714498.stmובלי הקשר, מה הקשר ? התופעה היתה בערך מאז שהמציאו את ההופעות, יש ויש..
פורסם 2006 בינואר 719 שנים מחבר אני מסכים עם ELTON JOHN http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/music/3714498.stm ובלי הקשר, מה הקשר ? התופעה היתה בערך מאז שהמציאו את ההופעות, יש ויש.. תודה על הלינק ובימיוחד על זה- Anyone who lip-synchs in public on stage when you pay £75 to see them should be shot," Sir Elton said.
פורסם 2006 בינואר 719 שנים מחבר Playback sucksזאת דעתי.שלוקחים פליבק + "אמנים" כמו נינט טיב רוני וכו מה יוצא?
פורסם 2006 בינואר 719 שנים אם האמן גם צריך לרקוד בצורה אינטנסיבית כל עוד הוא שר אז אין כ"כהרבה ברירות...תנסו אתם לרוץ ספרינט 100 מ' ואז לשיר איזה שיר, נראה איך תישמעו.
פורסם 2006 בינואר 819 שנים מחבר אם האמן גם צריך לרקוד בצורה אינטנסיבית כל עוד הוא שר אז אין כ"כ הרבה ברירות...תנסו אתם לרוץ ספרינט 100 מ' ואז לשיר איזה שיר, נראה איך תישמעו. שיקחו סמים כמו אירוסמית\ IRON\ GUNS ועוד הרבה להקות ויתנו הופעה כמו שצריך
פורסם 2006 בינואר 819 שנים יו..... אין לי מילים... אמרתי: אם האמן גם צריך לרקוד בצורה אינטנסיבית כל עוד הוא שר אז אין כ"כ הרבה ברירות. מתי פעם ראית את IRON או מטאליקה עושים כוריאוגרפיה אינטנסיבית על הבמה? כשאני אומר כוריאוגרפיה אני מתכוון לבריטני, מדונה, טימברלייק וכיו"ב. אני לא אומר שאני מעדיף פופ על רוק כבד, חס וחלילה. אבל לראות אומן רוקד בצורה אינטנסיבית ושר בו זמנית ללא שום פגם ולחשוב שזה לא פלייבק ושאפשרי לעשות זאת ללא פלייבק זאת פשוט נאיביות לשמה.
פורסם 2006 בינואר 819 שנים מחבר שאתה זמר אז קודם כל חשוב שתשיר ורק אחר כך תירקוד ולא לאפך חוץ מיזה בפעם האחרונה שראיתי את רוני רוקדת בטלוויזיה היא לא גילחה תבית שחי וזה היה ריקוד שצריךלשים תידים למעלה הרבה בקיצור :errrr:מזל שזה היה בטלוויזיה ולא במציאות
פורסם 2006 בינואר 819 שנים אתה בא להופעה לשמוע את האמן? ברור שלא, הרי בשביל זה יש לך את הדיסק שלו שבתוכו הביצוע הכי טוב שהוא יכול לעשות, משופר בהקלטה דיגטלית ועיבודי קול לאיכות מקסימלית, שאין שום סיכוי שהופעה לייב תגיעה אליהאתה בא להופעה כדי לראות הופעה נקודה, זה באמת משנה אם הזמר שר את זה עכשיו או שר את זה בעבר?
פורסם 2006 בינואר 819 שנים מילי ונילי ownsאלו שצריכים פלייבק הם לא זמרים, וזה שהשווה פה את בריטני ל Iron Maiden, שבריטני תרקוד כמה שהיא רוצה, שהיא תעשה הופעות במשך 30 שנה בערך, כמו Maiden אז תבוא ונדבר.
פורסם 2006 בינואר 819 שנים מה הקשר לזה שהם מופיעים 30 שנה!? מה הם מופיעים 30 שנה רצוף?!אני לא מדבר על השוואה בין סגנונות המוסיקה אבל כן בין סגנונות ההופעה.עובדה נוספת שאני חייב לציין: בריטני (אולי לא עכשיו בדיוק) נראית בכושרמעולה, יש לה גוף רזה, חטוב וזה בגלל שהיא רוקדת ועושה המון חזרות ועובדתעל הגוף שלה במטרה לערוך הופעות של שעתיים בהן היא רוקדת ללא הפסקה.IRON ומטאליקה לא נראים כמו אנשים בכושר שיא (בלשון המעטה) והסיבה לכךשההופעות שלהם לא דורשות מהם לרקוד שעתיים רצוף (למרות שאני תופס מהמתופףשלהם המון, הוא אחד החזקים וזה כן קשה).והם בד"כ גם מזייפים בהופעות אז בבקשה לא לבסס לי פה ארגומנטים ותובנות על זמן הקיוםשל הלהקה כי זה לגמרי לא רלוונטי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.