פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים לי אין :'( :'( :'( החטיבה שאני לומד בה שייכת להסתדרות המורים אוףףףףףףףףףףףף איזה בעסה!!! :'( הלוואי שתיגמר לכם מהר השביתה
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים ממילא רק מתחילת אוקטובר (תיקון: סוף דצמבר) מתחילים ללמוד ;D נכון! מישהו יודע אם יש כזה חוק שאם הטמפרטורה בכיתה היא מעל גבול מסויים אז הולכים הביתה? כי הבנתי שאצל בן-דוד שלי אם זה מעל 35C הם הלכו ואצלנו כול הכיתות פותחות את המזגנים אז החשמל נופל!(תצחקו! )
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים ממילא רק מתחילת אוקטובר (תיקון: סוף דצמבר) מתחילים ללמוד ;D נכון! מישהו יודע אם יש כזה חוק שאם הטמפרטורה בכיתה היא מעל גבול מסויים אז הולכים הביתה? כי הבנתי שאצל בן-דוד שלי אם זה מעל 35C הם הלכו ואצלנו כול הכיתות פותחות את המזגנים אז החשמל נופל!(תצחקו! ) בעסה, אצלנו הבניין חדש, ויש בו מיזוג מרכזי. אבל לפחות לא יהיה חנ"ג (שיט... שכחתי שיש לי פטור) בכל מקרה.. אצלי בבית הספר הישן למרות השרב, והחום היינו לומדים כרגיל (בלי מזגן כבר אמרתי? )
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים אצלנו גם לומדים בלי מזגן אפילו אם זה 40 מעלות. בית הספר בן שישים שנה ומעלה.
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים אותנו פעם בביה"ס הישן שיחררו בגלל טמ"פ אבל עכשיו מבנה חדש עם מיזוג והכל אז אין סיכוי
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים את זה כולנו יודעים, רק צריך לקוות שבית הספר לא ישבור את השביתה, אם כן נשבור אותו. ;D
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים את זה כולנו יודעים, רק צריך לקוות שבית הספר לא ישבור את השביתה, אם כן נשבור אותו. ;Dאל תזלזל, אני השקעתי הרבה בהודעה הזאת. ;Dנ.ב: הם אמרו (הצדדים) שהפעם הם אפילו לא יגשו למשא ומתן... אז אין סיכוי לביטול השביתה הפעם.ויש לי הרגשה או שהשביתה הזו תגמר לאחר יום אחד או שהיא תהיה אחת מהארוכות ביותר שידעו תלמידי (תיכוני) ישראל... 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.