עבור לתוכן

אז יש שביתה בסוף או לא?

Featured Replies

פורסם

למי אכפת אפשר לחשוב מה עושים ביום הראשון.

פורסם

לי אין :'( :'( :'(

החטיבה שאני לומד בה שייכת להסתדרות המורים

אוףףףףףףףףףףףף :nixweiss: איזה בעסה!!! :'( :(

הלוואי שתיגמר לכם מהר השביתה :P

פורסם

גל לי יש אותו הדבר...

פורסם

אצלנו זה גם וגם אבל לאף אחד לא אכפת אז אנחנו לא באים.

פורסם

ממילא רק מתחילת אוקטובר (תיקון: סוף דצמבר) מתחילים ללמוד ;D

פורסם

נכון!

מישהו יודע אם יש כזה חוק שאם הטמפרטורה בכיתה היא מעל גבול מסויים אז הולכים הביתה?

כי הבנתי שאצל בן-דוד שלי אם זה מעל 35C הם הלכו ואצלנו כול הכיתות פותחות את המזגנים אז החשמל נופל!(תצחקו! :bash: )

פורסם

נכון!

מישהו יודע אם יש כזה חוק שאם הטמפרטורה בכיתה היא מעל גבול מסויים אז הולכים הביתה?

כי הבנתי שאצל בן-דוד שלי אם זה מעל 35C הם הלכו ואצלנו כול הכיתות פותחות את המזגנים אז החשמל נופל!(תצחקו! :bash: )

בעסה, אצלנו הבניין חדש, ויש בו מיזוג מרכזי. אבל לפחות לא יהיה חנ"ג (שיט... שכחתי שיש לי פטור)

בכל מקרה.. אצלי בבית הספר הישן למרות השרב, והחום היינו לומדים כרגיל (בלי מזגן כבר אמרתי? )

פורסם

אצלנו גם לומדים בלי מזגן אפילו אם זה 40 מעלות. בית הספר בן שישים שנה ומעלה.

פורסם

אותנו פעם בביה"ס הישן שיחררו בגלל טמ"פ אבל עכשיו מבנה חדש עם מיזוג והכל אז אין סיכוי

פורסם

:funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn:

[glow=purple, 2, 300]יש שביתה![/glow]

:funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn:

פורסם

את זה כולנו יודעים, רק צריך לקוות שבית הספר לא ישבור את השביתה, אם כן נשבור אותו. ;D

פורסם

את זה כולנו יודעים, רק צריך לקוות שבית הספר לא ישבור את השביתה, אם כן נשבור אותו. ;D

אל תזלזל, אני השקעתי הרבה בהודעה הזאת. ;D

נ.ב: הם אמרו (הצדדים) שהפעם הם אפילו לא יגשו למשא ומתן... אז אין סיכוי לביטול השביתה הפעם.

ויש לי הרגשה או שהשביתה הזו תגמר לאחר יום אחד או שהיא תהיה אחת מהארוכות ביותר שידעו תלמידי (תיכוני) ישראל... 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים