פורסם 2006 בינואר 719 שנים קניתי ת'לוח קצת לפני החופש הגדול כמדומני.תהיתי,לשם מה לעשות עידכון ביוס ומאיפה אני עושה כזה?יש לציין שלא עשיתי לאף אחד מהרכיבים במחשב עידכון דרייברים. הכול מהדרייברים שנלקחו מדיסקי ההתקנה.גם לגבי זה,מאיפה אני משיג את העידכוני דרייברים והאם כדאי להתקינם?תודה!
פורסם 2006 בינואר 719 שנים דרייברים מהיצרניות של החלקים (להוציא את הכרטיסי מסך שם זה דריברים של nVidia / ATI לכולם)בנוגע לעדכון BIOSתבדוק את הגירסת BIOS שיש לך כרגעתבדוק באתר של היצרנית מה ה BIOSים היותר חדשים והבעיות שתוקנו בהם (History)אם אתה לא סובל מאחת הבעיות שתוקנו אל תעדכן BIOS
פורסם 2006 בינואר 719 שנים מחבר מז"א מהיצרניות של החלקים?מהאתר של היצרניות?אין אתר שמגבש את הדרייברים של אנבידיה לדוגמא?מה לגבי צורב הדיוידי?איך אני מעדכן אותו,אם צריך?כנ"ל לגבי ההארדיסק..תודה!,אני אנסה את מה שאמרת.
פורסם 2006 בינואר 719 שנים NVIDIA מייצרת CHIPSET, לא לוחות אם... כל חברה שמייצרת לוח אם, מספקת עדכונים ספציפים לדגמים השונים של ה BIOS באתר הבית שלה.כנ"ל לגבי צורב DVD (שם אתה מעדכן FIRMWARE), באתר הבית של היצרן אמור להיות גרסא עדכנית.להארד דיסק אין עדכונים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.