עבור לתוכן

זקוק להמלצה על מצלמה דיגיטלית

Featured Replies

פורסם

מה המצלמה הכי טובה ועם הכי הרבה אפשרויות צילום ואיכות תמונה הכי טובה שאתם מכירים..פשוט הכי טובה..

תקציב : עד אינסוף.

פורסם

...ועכשיו נחזור למציאות?

מה אתה רוצה? ומה התקציב שלך?

פורסם
  • מחבר

טוב נו...15,000

ודיגיטלית

פורסם

אתה רציני?

זה לא כמו לקנות מחשב ב-15,000 שזה נהיה יותר טוב, מצלמות במחיר כזה מסובכות לתפעול וזה יהיה ביזבוז רציני כ"המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי".

פורסם
  • מחבר

תראה זה לא בדיוק בשבילי..זה בשביל דוד שלי,הוא מבין במצלמות בדיוק כמו פלח בדואי..

המממ אז מה אתה ממליץ?

כאילו אני רואה פה אנשים דופקים תמונות ממש מדהימות של טיפות מים בקלוזאפ מטורף...וכו...

אני רוצה שלפחות אם הוא לא יודע איך עושים את זה,שהמצלמה תיהיה יכולה לצלם דברים כאלו...

וב5000 שח אפשר בכלל לקנות מצלמה נורמאלית?

אני לא מבין במצלמות..המצלמה הכי טובה שלי זה הפלא' 1.3 מגה פיקסל...חחחח

פורסם

לדעתי הכיוון שהוא צריך ללכת הוא מצלמת DSLR-Like, כי הוא יסתבך עם עדשות וכד'..שלמשתמש מתחיל זה יהיה חתיכת כאב ראש :)

או בכלל להתחיל בקטן עם קומפטית נחמדה כדי לטעום מעולם הצילום ועוד שנה כשהוא ינצל את המצלמה לרכוש משהו מתקדם יותר.

פורסם

כסף זה לא הכל בחיים (לא בכלל, ולא בצילום). צלם שמבין מה עושה יוציא עם מצלמה של 500 ש"ח תמונות *הרבה* יותר טובות ממישהו חסר מושג עם מצלמה של 15,000 ש"ח או יותר.

אם יש לדוד שלך כסף מיותר, עדיף לו להוציא את הכסף על קורס צילום (או על שיעורים פרטיים אם יש כאלה) מאשר על ציוד.

פורסם

אם יש לדוד שלך כסף מיותר אני אשמח לקבל קצת :P

אני מסכים עם Boren בקטע הזה, שיקנה מצלמה טובה ובסיסית שיש לה טווח של אפשרויות ושלא תעלה הרבה ושישקיע בקורס צילום ובציוד מסביב.

פורסם

מה המצלמה הכי טובה ועם הכי הרבה אפשרויות צילום ואיכות תמונה הכי טובה שאתם מכירים..פשוט הכי טובה..

תקציב : עד אינסוף.

אחד המצלמות הטובות היום של ניקון d70
פורסם

אפטר, ברוך הבא לפורום.

אני מציע להבא שתקרא קצת לפני שאתה ממליץ על מצלמות שהופסק ייצורן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים