פורסם 2002 באוגוסט 3023 שנים ההורים שלי נוסעים לארה"ב עוד שבוע ובקשו ממני שאני אמליץ להם על מצלמה בסכום הנ"ל לי אין שמץ במצלמות סטילס.אני חושב ש3-4 מגה-פיקסל יהיה טובאז אם תוכלו להמליץ לי בבקשה אני אודה מאודנ.ב. קובי, ראיתי תמונות מהמצלמה שלך בביקרות, והיא נראת לי איכותית. איזה מצלמה זאת?
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים מה הצרכים שלך? זום אופטי? מגהפיקסלים? מצלמה פשוטה לשימוש?מחיר זה לא הכל ידידי..
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים מחבר אני לא כלכך יודע מה אני צריך.. בגלל זה שאלתיאני מחפש מצלמה כמה שיותר מקצועיתאני חושב.. 3-4 מגה-פיקסלזום X3 (זה טוב)?ומממ.. תמליץ לי בבבקשה כי לי אין שמץ בעינין(אני מחפש מצלמה מקצועית בגלל אמא שהיא חובבת צילום מושבעת)
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים בבערך 400 דולר (450 מקסימום) יש אתOlympus C-720 שבאה עם 3 מגהפי, 8X זום אופטי (ע-צ-ו-ם) ואפשרויות מתקדמות מאוד.אני קניתי את הC-700 שזה הדגם הקודם, עם 2.1 מגהפי ו10X זום אופטי.הקטע הוא שעם המצלמה באה חוברת קטנה של 40 עמודים שאין בה משהו רציני, ועוד מדריך על דיסק בפורמט pdf, עם 200 עמודים.זו מצלמה שצריך להשקיע בה.אגב, אתה חייב לדעת להבדיל בין זום אופטי לדיגיטלי- דיגיטלי מגדיל את התמונה, כמו zoom in בפוטושופ (פגיעה באיכות)ואופטי מקרב את התמונה בלי לפגום באיכות שלה..
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים מחבר יש לך במקרה איזו ביקורת על המצלמה?הוא איזה אתר שעוסק במצלמות דיגיטלית?
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים אני ממליץ לך על הMinolta DIMAGE 5מצלמה מעולה...יש לנו אותה... היא ממש מצויינת
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים אני ממליץ לך על הCanon Powershot S30, קראתי עליה ביקורות ברשת וקניתי אותה לפני כחודש שהייתי בארה"ב, אחלה מצלמה בעלת תג מחיר של $500.פרטי המצלמה(אם אתה רוצה לראות תמונות שצילמתי איתה אתה מוזמן לפנות אליי בICQ)בהצלחה. ;D
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים Minolta DIMAGE 5 (או 7)כבר אמרו לך פעמיים..זאת כיום אחת המצלמות הכי טובות שיש...יש לה גם זום אופטי x8 (משהו שמשתווה לבערך 220 מ"מ)והיא בעלת 4 מגה פיקסלים.עולה בסביבות ה 450 דולר בארה"ב.הלוואי היה לי כסף לקנות אותה.
פורסם 2002 בספטמבר 1023 שנים כל אחת מהפוגי פיין פיקס מגיעות עד 6 מגה פיקסל תשעה חיפוש בMY SIMON או בDEALTIME ותראה מה מתאים לתקציב שלך
פורסם 2002 בספטמבר 1223 שנים ב Ynet פירסמו כתבה מקיפה (8 חלקים ) על מצלמות דיגיטליות! http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2006433,00.html לי אישית יש את Minlota Dimage-X אל תתנו לגודל להטעות אותכם. (קניתי בחו"ל איפה שהמחירים הם פחות מחצי המחיר שמוכרים את המצלמה בארץ)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.