פורסם 2006 בינואר 619 שנים Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e אלו החלקים שרציתי להוסיף להם קירור... רציתי גם להוסיף עוד מאורר נוסף שיכניס לי אוויר למחשב או יוציא על ידי או חורים בגג המארז או בצד של המארז יש לי פתח איורור מתחת לאיפה שיש חורים לקירור של המעבד שהוא שואב משם אוויר .... איזה 80 בערך בלי מנורה או משו כי אין לי חלון במארז חשבתי אני על קירור לכ.מסך (אם יש משו יותר מומלץ וזול אשמח לתגובה) Arctic-Cooling NV Silencer 6 - rev.2 =155 עכשיו רציתי גם קירור לזיכרון .. רציתי לדעת מה עדיף פלטות או קוביות (עד 50 שקל בערך*) Thermaltake RAM Heatsink - Copper - קוביות VS Thermaltake Copper (A1989) Memory Heat Spreader או זה ורציתי גם משחה טרמית שיהיה לי - THERMALTAKE Thermal Grease #2 - ARCTIC SILVER 5 ועוד
פורסם 2006 בינואר 619 שנים כל החלקים בסדר גמורבמקום הספרידר תיקח את הקוביות(סינקים) הם עדיפיםאבל רק אם אתה הולך לתת לזיכרונות בוולטים
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מחבר OKלזיכרון זה רק אם אני מעלה לו מתח?! לא כדיי לשים לו בכל מקרה שיהיה קריר.......?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.