עבור לתוכן

התיעצות בענייני כבלים

Featured Replies

פורסם

יש לי בחדר טלויזיה עם 3 כניסות scart21p

מחוברים אליה הממיר hot, ושני הdvd שלושתם כל אחד בכבל סקארט לסקארט.

האיכות וידאו הייתה ממש ממש טובה לאורך החצי שנה הראשונה ועכשיו פתאום אני רואה שהאיכות ממש ירדה,

ניסיתצי לחשוב מה יכול להיות שפגם באיכות והתעסקתי קצת בכבלים, בהתחלה לא ייחסתי חשיבות כלכך לכבלים וקניתי פשוט כבלים רגילים(ומסתבר גרועים) של סקארט לסקארט באיזה 25שח לכבל. לקחתי כבל אחר סקארט מהסלון, שהוא ממש טוב כסוף עבה כזה, נראה מרשים (ההם שחורים כאלה) וחיברתי לדיוידי, והאיכות פשוט מדהימה. אז אני צריך לקנות עכשיו 3 כבלים סקארט לסקארט מיקצועיים, ורציתי להתייעץ איתכם איזה סוג, חברות, מחירים ומאיזה חנויות באזור נתניה, או חנויות באינטרנט אפשר, שיהיו כבלים ממש איכותיים ומקצועיים, אשמח לכמה שיותר תגובות חבר'ה אני ממש לא מבין בנושא ,עד עכשיו הייתי קונה כבלים בחנות חשמל השכונתית כבלים של Oscar Sami Electronics מסתבר שהכל סתם זריקת כסף :-\

פורסם

בעיקרון צריך שיהיה כבל עבה כמה שיותר, ומומלץ מחברה אמיתית ולא סתם חברת מדבקה. אני גם קניתי כבל עלוב ב-25 שקל ואני מבין מה הטענות שלך. הכבלים שנתנו לי YES עבים יותר וטובים הרבה יותר. לצערנו אין דרך לבחון בצורה רצינית מדיי כבלים מבלי לקנות אותם, במיוחד אם אתה לא ממש מבין בנושא. לכן אני מציע לך פשוט לנסות ולשמוע לשני הכללים שהצעתי. עובי, ושם של חברה שידוע בתחום.

Anatoli.

פורסם

נכון כדי ורצוי שהכבלים היו כמה שיותר עברים

תשים לב לכך שהחיבור עצמו המלבן היה כמה שיותר חזק אל תפחד בקש לבדוק לפעמים המלבן לא יושב טוב, דבר שמוריד ת'איכות.

כמו כן מכיוון שגם הממיר וגם הDVD רק מוצאים אותו ולא מקבלים הייתי ממליץ לך לקנות סקארט RCA וגם פו חשוב לבדוק שהחיבור בן ה RCA לכבל עצמו עבה.

ואם כבר סקארט RCA אז יש רק מתאם בין סקארט לRCA ן S-VIDEO ואתה בחר ע"י מיתוג עם אתה רוצה את זה בתור IN או OUT מתאמים טובים.

ואז אתה קונה כבלים RCA RCA עבים וטובים

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים