פורסם 2006 בינואר 619 שנים ואווו ממש יפה, צבעים מדהימים!מה זה הפס הזה בשמיים?אני שוקל ללכת לצלם את השקיעה מתישהו מהמצפה של עזריאלי, בקומה ה50 של הבניין, מישהו עשה את זה פעם?
פורסם 2006 בינואר 619 שנים ואווו ממש יפה, צבעים מדהימים!מה זה הפס הזה בשמיים?אני שוקל ללכת לצלם את השקיעה מתישהו מהמצפה של עזריאלי, בקומה ה50 של הבניין, מישהו עשה את זה פעם?מותר לעלות לשם בכלל?
פורסם 2006 בינואר 619 שנים טיילת חייפה, כניסה חינם, קומה 4... אם אני לא טועה צולם ליד הסככה שהשתלטנו עליה מיד עם פתיחת הטיילת ;D
פורסם 2006 בינואר 619 שנים זה מצפה וזה בתשלום... לפי מה שאני יודע (: כל דבר בתשלום בימינו....גם הכניסה לחוף פולג בקיץ בנתניה בתשלום,רק חסר שיגבו כסף על זה שאני נושם. :-[
פורסם 2006 בינואר 719 שנים כל דבר בתשלום בימינו....גם הכניסה לחוף פולג בקיץ בנתניה בתשלום,רק חסר שיגבו כסף על זה שאני נושם. :-[ אל תדאג אחי, גם זה עוד יגיע
פורסם 2006 בינואר 719 שנים ואם אני מביא את הS9000 ואת החצובה שלי יתנו לי לצלם או שאסור משם?ד"א יש לך מושג כמה זה עולה?
פורסם 2006 בינואר 819 שנים לפי מה ששמעתי את צריך לבקש שלשה ימים לפני אישורוזה עולה 25 שקל לתובשי ת"א השאלה כמה אחוזים הנחנה יש פה-את זה לא מצאתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.