עבור לתוכן

עידכון החומרה ל Iriver H3xx...

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזה קצת בהצתה מאוחרת, אבל רק היום שמתי לב שהיה עידכון לנגני ה - H3xx.

חיפשתי ברחבי פורומים פידבקים של אנשים אבל לא מצאתי הרבה... (ניסיתי גם פה להשתמש באופציית החיפוש, לא הניב הרבה תוצאות...)

בכל אופן, רציתי לדעת אם שווה להוריד את העידכון האחרון (תומך מלא בעברית?).

תודה מראש, יאיר. :P

פורסם

תומך בעברית הפוכה (תצטרך להפוך את שמות הקבצים וה ID3 העבריים)

פורסם
  • מחבר

כן ראיתי, הכוונה אם יש שינוי משמעותי כלשהו בין 1.28 ל 1.29 חוץ מהעברית ההפוכה כמובן...

פורסם

יש איפה שאפשר לבחור את התמונות השירים והכל גם ווידאו וגם שעון של 24 שעות

אתה יכול להתקין גם rockbox עברית מלאה כמו שצריך עם משחקים והכל

פורסם
  • מחבר

קראתי גם משהו בקשר להגבלה בעוצמת הווליום...? וסליחה על הבורות, אבל משחקים ב h3xx? לא כל קח התעמקתי ב - rockbox עד כמה שידוע לי זה סוג של upgrade לתוכנה אבל יכול להיות שאני טועה...

פורסם

עזוב אותך מהרוקבוקס לסדרת ה-H3XX זה לא משהו בכלל....

תתקין את עדכון הקושחה הבאה:

1.29 קוריאני!!!!!

רק אם יש לך מכשיר אירופאי אתה יכול להתקין את זה(עדכון קוריאני מבטל את הגבלת הווליום)

אם אתה לא יודע אם יש לך מכשיר אירופאי או לא-אם קיבלת את המכשיר עם התוכנה אייריבר פלוס, אז זה אומר שיש לך מכשיר אירופאי.

תוריד את הקושחה מכאן:

http://iriver.com/html/admin/etc/adet_download_process_1.asp?fileName=H300(kr)_V129.zip&pathFlag=EG_DOWNLOAD_UP_PATH

וכאן זה ההסברים מה החידושים בגירסא 1.29, ואיך להחזיר את התפריט לאנגלית(אחרי התמונה האחרונה יש הסבר, ממש פשוט)

http://www.arcadia.co.il/wizforums/display_topic_threads.asp?ForumID=7&TopicID=2167&SearchPagePosition=1&search=1%2E29&searchMode=allwords&searchIn=Topic&forum=7&searchSort=dateDESC&ReturnPage=Search

פורסם

האמת שהעדכון של 1.29 ממש לא משהו חוץ מהקטע של העיברית, מעצבן בשבשיל להיכנס לווידיאו צריך להכנס לתפריט חדש השירים נטענים קצת לאט וחוץ מיזה זה בול אותו דבר.

ד"א, אל תתקין את הרוקבוקס!! זה עדיין בשלבי ביטא ואומרים שהעיצוב של זה לא משהו., ואכן יש שם משחקים (כמו סוליטר למשל...) חכה, עוד מעט זה באמת ישתלם......

פורסם

למה דווקא הרוקבוקס דיי טוב אין שם את ההגבלת העוצמה יש קצת באגים אבל כל יום מוציאים שם עידכונים תיקונים ותוספות אני ממליץ

נ.ב

אם מתקינים רוקבוקס יש אפשרות להיכנס גם לקשוחה הרגילה של iriver

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים