פורסם 2006 בינואר 619 שנים מחבר עוד תמונה... גם מוקטנת ואיכות גרועה... תגיבו אנשים [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 619 שנים ^^^ נכון... דיי הגזמתי עם הקונטרסט... אבל יש בזה משהו כשהתמונה גדולה עוד תמונה יפה: אשמח לראות את התמונה הזאת באיכות נורמאלית. למה אתה מכווץ כל כך הרבה?
פורסם 2006 בינואר 719 שנים מחבר עוד תמונות רבותיי :yelclap: אשמח לראות את התמונה הזאת באיכות נורמאלית. למה אתה מכווץ כל כך הרבה? מצטרף לבקשה. מצטער... אבל לא בא לי ;D [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 719 שנים מחבר גם לי השניה יותר יפה והיא בלי שום עריכה מיוחדת... אני יעלה עוד בהמשך תהנו בינתיים
פורסם 2006 בינואר 719 שנים אני נהנה בכל אופן, איזו מצלמה יש לך?זה יהיה יותר מעניין אם תיתן קצת פרטים על כל תמונה (:
פורסם 2006 בינואר 719 שנים מחבר יש לי MINOLTA DIMAGE 7... בכללי היא לא ממש טובה... אבל גם לא ממש גרועה... איזה פירוט אתה רוצה על התמונות?
פורסם 2006 בינואר 819 שנים מחבר עוד תמונה אמממ פרטים על המיקום, על מה שהוביל אותך לצלם את התמונות? המיקום הוא קאמצ'טקה... מה הוביל אותי לצלם? סתם... אני אוהב... [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 819 שנים עוד תמונה המיקום הוא קאמצ'טקה... מה הוביל אותי לצלם? סתם... אני אוהב... נחמדה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.