פורסם 2006 בינואר 619 שנים הלן. A520 בת יומיים. צילמתי בה כרגע בערך 100 תמונות, רובן המוחלט בלי פלאש והיא קצת התחממה ??!?! זה תקין או שלפנות לאחריות ? תודה .
פורסם 2006 בינואר 619 שנים אם אתה משאיר את המצלמה דלוקה אז היא תתחמם לאחר זמן מסויים, זה קורה לכל מצלמה כמעט.עם אילו סוללות אתה משתמש?
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מחבר 2300 MAH של PANASONIC שהבאתי איתי מארה"ב . הן ברמה אני לא מאמין שהבעיה היא בטריות ...בכל אופן זה תקין לדעתך ?היא עבדה 20-30 דקות צילמתי 100 תמונות .
פורסם 2006 בינואר 619 שנים לדעתי זה תקין לגמרי לדעתי. במיוחד שאתה אומר שהיא צילמה רצוף, אני מאמין שבגלל זה. בין השאר מומלץ אם לא מצלמים רצוף לסגור את המצלמה בזמן שלא משתמשים בה שכחתי עוד דבר אחד, תתחדש!
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מחבר קודם כל תודה רבה ! ותודה גם על התשובה...בכל מקרה תמיד יש קרט .. היא לא כזאת איטית כמו שעשו ממנה ... אבל החיישן שלה קטן מאוד עוד נראה איך זה הולך .
פורסם 2006 בינואר 619 שנים איטיות נראת ב- 1. הזמן שלוקח למצלמה להתפקס על אובייקט ועד לאחר צילום האובייקט עצמו. 2. זמן מחזור הפלאש, סיבובות 7 שניות אם אני זוכר נכון. תנסה בעצמך כל זה נובע משימוש בשבב ה-DIGIC שהוא יחסית ישן, איטי וזול ולכן ה-A510\A520 במחיר דיי אטרקטיבי. אבל אם להתעלם (לנסות לפחות) מהחסרונות האלו שתי המצלמות טובות מאד
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מחבר בטוח שהיא לא מהירה.. אבל סה"כ היא מספיקה, רציתי לקנות את ה610 אבל הגודל היה שיקול כי אני נוסע לטיול שני וארוך והמצלמה הקודמות נשברה לי לא מזמן . רציתי משהו קטן ועם צבעים יפים..אני לא מצלם עכברים בכל מקרה ראיתי תוצאות של חבר שהיה בדרא"מ ואז הבנתי שאותה אני קונה... שבת שלום שתהיה לך גבר ובריאות לראש הממשלה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.