פורסם 2006 בינואר 619 שנים הייהמחשב שלי למרות הייתו חדש מרעיש נוראמה לעשות מה אני צריך להחליף בו כדי שיגיע למצב שהוא פועל וכמעט לא מרעישאילו חלקים /מאווררים במחשב הם אלו שמרעישים וכדאי להחליף אותםבחלקים איכותיים יותרוהאם מישהו מכיר תכנה שתראה לי מה הטמפרטורה במחשב שליכרטיס מסך!מעבד וכו'תודה מראשואחלה יום
פורסם 2006 בינואר 619 שנים EVEREST זאת תוכנה שמראה לך טמפ' של חלקים במחשבועוד כל מיני פרטים.ולגבי הרעש אני לא יכול לעזור לך כי אני באותה בעיה ואני בתהליכים לפתור אותה.
פורסם 2006 בינואר 619 שנים ?????????יש הרבה גורמים לרעשאיזה לוח אם יש לך(שנדע איזה קירור יש לצ'יפ סט)איזה מאוררים יש לך במחשבכרטיס מסך?משהו?
פורסם 2006 בינואר 619 שנים כמו שהבחור מעלי ציין^^^ לא חסר סיבות לרעש..(מאווררים/גרילים..וכו)..תנסה לאתר את מקור הרעש במארז..(עם האוזן כמובן..)...ותפרט פה..ולגבי הטמפ' תוריד תתוכנה שבא לך עם הלוח..(תחפש באתר של היצרן..)..
פורסם 2006 בינואר 619 שנים חח אני לא בחורשאלתי לדגמים של המפרט בשביל לדעת את הקירורים אם יש איתם בעיהבלי שום קשר הייתי מציע לאותו אחד לפתו את הדלת של המארז ולשים אותו במקום מבודדהטמפ, ירדו ויכול ליהיות שהניטור טמפ, של המחשב יוריד את האר פי אמ של המאורריםוככה נדע אם זה מאוררים בכלל
פורסם 2006 בינואר 719 שנים מחבר אוקייהמפרט שלי הוא כזה:prossesor:intel pentium 4-3000motherboard:asus P5GL-MXchipset: intel 915glmemory: 1024 pc3200 ddr-sdramvideo:nvidia px6600 tdחשוב לציין ש:א. המארז שקיבלתי עם המחשב הוא פיסת זבל טיאוונית מאוד לא איכותי....ב.לא ידוע לי על שום מאוורים מיוחדים שיש לי,אני מזהה במארז עצמו 2 אחד בספק והשני מתחתיוג.אני מאמין שהרעש מגיע מהספק ומהמאוורר של המעבדיכול להיות גם מהכטיס מסך אבל קצת קשה לי לזהות
פורסם 2006 בינואר 719 שנים אני משער שזה מהקירור שעל המעבד קירור סטוק של intel הוא באמת רועש תנסה לשמוע עים זזה עים כן תחליף קירור בהצלחה .
פורסם 2006 בינואר 719 שנים מחבר פתחתי את המחשב ורוב הרעש מגיע באמת מהמאוורר של המעבדואני חושב שגם מהספק למרות שקשה להבחין כי המארז צפוףוכל העסק נורא צפוף וקרובלגבי ספק זה נחשבחלק שעושה הרבה רעש??ועד כמה שווה לרכוש אחד חדשתודה שוב
פורסם 2006 בינואר 719 שנים תנסה לנקות אבק ולשמן אותם....אם המאוורר של הספק באמת מרעיש או שתחליף מאוורר..(או שתקנה ספק חדש..לא ג'נרי כמו שיש לך..)..כנ"ל לגבי המאוורר של המעבד...
פורסם 2006 בינואר 819 שנים המאורר של המעבד מנוטר טמפ'יכול ליהיות שאין לך סירקולציה במארזולכן הוא מגביר את המהירות כי חם וזה סתם נשמע כמו טרקטורתפתח תמארז ותשכיב אותו ותן לו 10 דקותותיראה אם הוא מפסיק להרעישותפרט איזה רעשים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.