פורסם 2006 בינואר 1919 שנים W800 ניסיון נוסף... אני בשוק מהאיכות אמרו לי היא משהו אבל זה הפתיע אפילו אותי... עבר הקטנה בפוטושופ ונשמר על איכות לא הכי גבוהה. (צבעים לא נערכו)[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים משאית עם פרות , שכמעט הורדתי מהכביש מספר שניות בודדות אחרי הצילום : הפרה לא משהו, אבל האיכות של התמונה... עם איזה מכשיר זה צולם ?
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים W800 לא להאמין יש לי גם חבר אם הפלא הזה חחחחחח איזה תמונות הוא צילם חחחחחח
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים עוד כמה ניסיונות עם ה-W800... נתחיל מבולם של אופניים נמשיך עם אופניים של חבר... נבדוק מה שלום פיבי... נקנח בפרח מבארי, תחילת הפריחה שם, ואני עוד יוציא מהמצלמה הזאת הרבה יותר...
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים שווה ברמות קובי, מה עם קצת חשיפות ארוכות באיילון? תמנוות שוות ביותר (: ומה אני עז? הייתי שמח לקבל תגובה שלך על התמונות שלי, אני מייחס דיי הרבה חשיבות לתגובות שלך :
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים ומה אני עז? הייתי שמח לקבל תגובה שלך על התמונות שלי, אני מייחס דיי הרבה חשיבות לתגובות שלך :
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים ואו ! ! !!הסוני פשוט לא מתקרבים לכל מתחרה אחר (מישהו אמר E1000 ?) צבעים לא אמתיים לא איכות לא חיי ......התמונה כל כך חדה ואיכותית ב 800 שזה מדהים מזה !! לא שווה לקנות מצלמה דיגיתלית בכלל אין טעם ....האיכות של ה 2 מגה של הסוני טובה יותר ממצלמה דיגיטלית פשוטה ב 700-1000 ש"ח .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.