פורסם 2006 בינואר 619 שנים לא יודע, זה לא ממש נראה לי קשור לפורום תמיכה טכנית, אז לא מצאתי שום פורום אחר.אני צריך המלצה למעבדה מקצועית, של תיקון מחשבים, בלי טכנאים מפגרים שאתה אומר להם "AMD" הם ישר קולטים "פנטיום 4,אנשים שמבינים, בערך כמו המשתמשים כאן, אפילו יותר.שמזהים בעין חדה בעיות במחשב, מחליפים, בודקים, מאבחנים בתוכנות כמו SUPER-PI, או 3DMark וכו',למה יש לי פה מחשב (מפרט בצד), שזוחל, ה LOG שהבאתי כאן נקי, דרייברים מותקנים, והכל. אבל לא נכנס לזה, כי זה לא הפורום.אני צריך המלצה למעבדה כזו..אני חייב לשלוח את המחשב לתיקון בהקדם האפשרי,יש לי לעצב משהו ממש חשוב (מישהו פה יודע על מה אני מדבר..).
פורסם 2006 בינואר 619 שנים לא נראה לי שיש מעבדה שבודקת איטיות במחשב... אולי יריצו ad-aware ותוכנות דומות אבל לא יותרלפחות לא תמורת סכום קטן
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מחבר הכל, הכל. פשוט הכל.אבל בבקשה, לא נכנס לזה כי אחר כך זה יהפוך לת'רד תמיכה טכנית, וזה לא הפורום.
פורסם 2006 בינואר 619 שנים לא קשור... הם גם מטפלים במחשבים שלא נקנו אצליהםאבל נראה לי שצריך לשלם לפחות 200 שקל על טיפול כזהניסית לפתוח דיון בתמיכה תכנית? אולי יהיה אפשר לפתור את זה בלי מעבדה
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מחבר link=topic=160772.msg1357924#msg1357924 date=1136515782]לא קשור... הם גם מטפלים במחשבים שלא נקנו אצליהםאבל נראה לי שצריך לשלם לפחות 200 שקל על טיפול כזהניסית לפתוח דיון בתמיכה תכנית? אולי יהיה אפשר לפתור את זה בלי מעבדהניסיתי, אחרי השאלות של "התקנת דרייברים", "סרקת?", "פרמטת?", "תביא LOG",לא היו תגובות.
פורסם 2006 בינואר 619 שנים טוב.. מה אני יגיד לך... תדבר עם פנדס הם נפתחים ב9 היום..אה ותשלח לי בפרטי את המפרט של המחשב הבעייתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.