עבור לתוכן

מה לעשות לעזאזל :S [מקרה מעצבן מתלבט בין שני מכשירי MP3]

Featured Replies

פורסם

אוקי אז ככה =[

קניתי iRiver H320 לפני איזה שנה בערך אני ממש ממש ממש מרוצה. הבעייה היחידה שאני אוהב ווליום יותר גבוה S: והוא חתיכת בלוק בכיס והוא מכוער =\ חוץ מזה.. אין לי טענות אליו.. הא וגם שאין שאפל כמו שצריך ושאי אפשר לבנות playlist בנגן.

עכשיו...

לא יודע למה =\ אבל אמא שלי קנתה לאחותי הגדולה Ipod video 30GB והיום היא הביאה לה אותו...

אמא שלי אחותי ואני הסכמנו שזה רחוק ממה שהיא צריכה =\ וזה באמת דבר שמיותר בשבילה.. כששאלתי אותה כמה שירים היא רוצה בmp3 שתהיה הכי largit שיש היא אמרה 800-1000.. כפי שאתם יודעים בשביל 800-1000 אפשר להסתפק בנגן 6GB..

קיצר הצעתי למכור בישראל ולקנות משהו אחר.. הם לא רצו להתחיל להסתבך..

אז חשבתי אולי אני יחליף איתה ואז ככה יהיה לי מכשיר חדש וגם אני יוכל להנות ממשהו חדש והרבה יותר יפה :S וגם יהיו לי את התכונות שלא היו לי בiRiver כמו שאפל כמו שצריך שאני יוכל לבנות playlists לדעתי איכות שמיעה יותר טובה וווליום יותר גבוה וגם מדבר שהוא לדעתי הרבה יותר מהבלוק השחור iRiver...

עכשיו אני לא יודע אם כדי לי להחליף....

רציתי לדעת מה אתם חושבים.. ויש לי עוד שאלה. עכשיו אני עובד עם firmware לא רשמי של iRiver אלא של בנאדם ועכשיו יש לי עברית מלאה בלי שצריך להפוך או שטויות..

רציתי לדעת מה המצב של העברים בipod video והאם אתם חושבים שכדי לי להחליף [::: חשבתי גם אולי להציע לה שנחליף לאיזה חודש ואני יראה אם אני בטוח שאני רוצה להחליף.. תודה [:

פורסם

תחליף תחליף...

פורסם

טוב תקשיב...לגבי הסאונד באיריבר כנראה מותקנת אצלך גירסא אירופאית במכשיר שבה יש הגבלת ווליום תתקין את הגירסא הקוראנית ותראה שהווליום מפציץ...

נעבור הלאה...קניתה את המכשיר כדי לשמוע שירים נכון? יופי עכשיו אם אתה באמת אדם חכם אתה תילך אל איכות ולא על "יופי"(שהוא לפי טעם אישי בכלל)...מה שאני רוצה להגיד זה שאם אתה מחפש איכות שמיעה תישאר עם האיריבר כי אני בעצמי השוותי בין האיריבר לאיפוד ווהבדל עצום לטובת האיריבר.

עוד דבר זה שאם אתה מתכנן לראות באיפוד סרטים אז תישכח מזה...כי זמן סוללה לשעתיים ניגון סרטים! אתה יודע שזה בדיחה...אתה לא תוכל להנות מהוידיאו בכלל...

ולדובדבן שבקצפת...לא יודע עם שמעתה על הגירסא שנקראת RockBox אז אני יסביר לך טיפה עליה,הרוקבוקס היא גירסא לא רישמית של איריבר בקוד פתוח,לרוקבוקס יוצאים עידכונים יומיים שמוסיפים עוד פונקציות כל פעם וגם מתקנות באגים...משהו שתשמח לשמוע זה שברוקבוקס אכן יש יצירת playlist במכשיר, יש גם משחקים נחמדים שגם כל פעם נוספים עוד ועוד...

בקיצור זה הולך ככה:

ipod=אם אתה מחפש פוזה ופחות נגן

iRiver=איכות הרבה יותר טובה, באנדל גדול אל תשכח(אם האיפוד אפילו מטען לא מקבלים בחלק מהדגמים),לא חייבים את התוכנה המעצבנת אייטונס כדי להעביר שירים וזמן סוללה יותר ארוך כמובן.

פורסם
  • מחבר

כן החלטתי שאני נשאר עם האפרו האמריקאי השמן שלי.

ipod זה יותר אביזר אופנתי מmp3 =\

ויש כל כך הרבה פונקציות שיש בiRiver =\

פורסם

כן החלטתי שאני נשאר עם האפרו האמריקאי השמן שלי.

ipod זה יותר אביזר אופנתי מmp3 =\

ויש כל כך הרבה פונקציות שיש בiRiver =\

החלטה מעולה לדעתי!

אם תצתרך עזה לגבי משהו באיריבר צור איתי קשר דרך האיסיקיו או משהו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים