עבור לתוכן

בעלי 3800+ X2 להתפקד !!! דרושות תוצאות OC ...

Featured Replies

פורסם

עומרי בדיוק רשמתי לך כאן משהו בליווי כמה תמונות...

• תגובות 46
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אולי הSMARTGUARDIAN לא מתאים ללוח שלך (ככה זה נראה)

פשוט תשתמש בEAYTUNE5 לניטור טמפק ומתחים

פורסם

תודה רבה אבל מה אתה אומר בכללי מה יכול להיות עוצר אותי ???אם תראה כמה הודעות אחורה השארתי שם הודעה עם כל הפרטים אולי הצ'יפסט שלי חם מידי או שהלוח תאמין לי אני כבר לא יודע היום העלתי ל2850 אבל לא עבר בדיקה ב-prime95 חרא של לוחות לOC הג'יגבייט האלה

פורסם

זה נראה כאילו המעבד עוצר אותך

כשהורדת מכפלה ל9 הצלחת להגיע יציב ל280? ל290?

אבל ב מכפלה 10 זה לא יציב?

פורסם

נכון אבל איך זה יכול להיות שיש לי לך ולעוד כמה אנשים פה אותו מעבד אבל אצלכם לא עוצר אותכם מה המעבד של כל אחד שונה או שאולי זה הלוח המסריח שלי לעומת הסוס שלך..

פורסם

גם אותי עוצר המעבד ב2750 בערך

מעל לזה אני כבר לא יציב

גם אין סיבה שנגיע לאותה מהירות, יכול להיות שלכל אחד פה יש סטפינג שונה

ורכיבים שונים במערכת כמו ספק למשל שמשנים קצת את התוצאה הסופית

פורסם

הבנתי אותך עכשיו ניסיתי לעלות קצת ל2750 עם EASY TUNE העלתי קצת מתח מ1.55 ל1.60 תקע לי את המחשב תאמת שראיתי תמונות של מישהו שהגיע עם המעבד הזה ל3000 בגלל זה נדלקתי...קחו לינק http://www.hwupgrade.it/forum/showthread.php?t=935362

פורסם

אם תסתכל על הקירור שהוא השתמש בו תבין איך הוא הגיע ל3000

מעט מאוד כפולי ליבה עושים 3000 ומעלה יציב על קירור אויר (כולל האופטרונים)

פורסם

טוב מישהו יודע למה אי אפשר לשמור בeasy tune את התוצאה שהרמת אתה מאתחל את המחשב וזה חוזר לך למצב הקודם עד שהצלחתי לשנות מתחים לזכרונות אין לי בביוס שינוי מתחים לזכרונות וזה מעצבן אותי מי שמוצא לי את זה אני משלם לו ...יש שם רק משהו מעצבן שרשום ddr אתה נכנס יש לך +0.1 +0.2 זה הכל בקיצור זהו נשבר לי .......יש פה גם אחד איציק אלק הגיע ל2850 נראה לי אתה יודע לעבוד טוב עם הצייר חחחחחחחחחחחח גם אני הגעתי לתוצאה יותר טובה

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש בתוכנה כפתור SAVE

זה אמור לשמור את ההגדרות

בכל מקרה זה בדיוק כמו להשתמש ב+0.1 או ב+0.2 בביוס

המתח הבסיסי בד"כ הוא 2.6 ישי לך אפשרות לשנות ל2.7 או ל2.8

פורסם

לא ממש קשור אבל פה בטוח נקבל תשובה ;)

בסוף הבאנצ' 3DMARK03 יש מיבחן סאונד פעם ללא קול ופעם עם 24 עד פה בטח כולם מכירים.

מה שהמיבחן בודק בעצם הוא עד כמה הFPS ניפגע כתוצאה מהשימוש של הכ. קול במעבד, מה שאני רוצה ליבדוק זה האם בכפולי ליבה הכ.קול בעצם פונה לליבה השניה ובכך בעצם מונע את הירידה של ה FPS ?

כמובן רק לכרטיסי OB . אם אפשר לציין בצורה כזו: (אלו התוצאות שלי)

CPU T1- 127

CPU T2- 20

SOUND OFF- 82.2

69.8 - 24 SOUND

מקווה שתיסלחו על האי קשר ותיתרמו לבדיקונת שלי (חיפשתי בביקורת על כפולי ליבה, אבל שם בודקים רק ב 05)

פורסם

זה אכן לא לפה אלא לת'רד הכללי של 3DMARK

פורסם

עומרי תנסה לשים מחלק לזכרון ולהוריד מכפלה ולהעלות HTT ל345

גם אצלי ה DDR400 עצר

פורסם

טוב מישהו יודע למה אי אפשר לשמור בeasy tune את התוצאה שהרמת אתה מאתחל את המחשב וזה חוזר לך למצב הקודם עד שהצלחתי לשנות מתחים לזכרונות אין לי בביוס שינוי מתחים לזכרונות וזה מעצבן אותי מי שמוצא לי את זה אני משלם לו ...יש שם רק משהו מעצבן שרשום ddr אתה נכנס יש לך +0.1 +0.2 זה הכל בקיצור זהו נשבר לי .......יש פה גם אחד איציק אלק הגיע ל2850 נראה לי אתה יודע לעבוד טוב עם הצייר חחחחחחחחחחחח גם אני הגעתי לתוצאה יותר טובה

האיציק הזה שאתה צוחק עליו הגיע ל2850 ואני עד לזה אתה מוזמן לבוא לראות אם אתה לא מאמין :pissed:

פורסם

הגיוני שעל 2400 MHz אני מקבל 36 שניות בSUPER PI ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים