עבור לתוכן

חשבתי על וינדוס ויסטה והבנתי שההיסטוריה חוזרת על עצמה.

Featured Replies

פורסם

קראתי די הרבה על וינדוס ויסטה בזמן האחרון והבנתי דבר פשוט מאוד. ההיסטוריה חוזרת על עצמה. בדיוק כמו אם הוינדוס אקספי.

לפני הוינדוס אקספי רוב האנשים היו דבוקים לוינדוס 98 שלהם והיו מרוצים (אני מדבר על המשתמש הביתי הרגיל) למראת שהייה גם וינדוס 2000 ומילניום שלא הצליח במיוחד לפי מה שאני יודע.

אז בקיצור אני זוחר שלפני הוינדוס אקספי וזמן קצר אחרי שהוא יצא הייתה שערוריה שזה הדבר הבא. ושיצאה מערכת הפעלה שלא נראתה כמוה. ואז הרבה אנשים שהתחילו לעבור לאקספי נתקעו בהרבה בעיות והתחילו להבין שהם סתם עברו לאקספי ושילמו מלה כסף על מערכת ההפעלה וואז לבסוף חזרו ל-98 הישן והטוב וחיקו שנה עד שהכל הסתדר אם המערכת החדשה. אז עד עכשיו את כל זה את יודעים וזה הייה הכל בלבולי שכל. אבל הנקודה שלי היא שזה בדיוק אותו דבר מה שקורה אם ויסטה. שבעצם כולם עושים רעש סביב מערכת ההפעלה כל כך מוקדם ושיצאה רק בגרסאות בטא ואז בסוף כשהיא תצא מלה אנשים ימהרו לעבור לויסטה ואז יבינו ששוב עשו טעות ויעברו חזרה לאקספי. זה נראה לי הכי הגיוני.

והייתי רוצה לקרוא גם את דעתכם.

למראת שגם יכול להיות משהו אחר. כי אחרי הכל זהו הזמן הכי ארוך שמיקרוסופט לא הוציאו שום מערכת הפעלה חדשה (לא מחשיב את הגרסאות השונות של האקספי והרוורים וכל זה אני מדבר על מערכת ההפעלה הביתית הרגילה) שזה 5 שנים ואם מיקרוסופט עבדה על המערכת כל הזמן הזה אז יכול להיות שהם באמת השיגו משהו סוף סוף. וסוף סוף תהייה לנו מערכת הפעלה יציבה ובלי כל כך הרבה באגים. אבל בזה אני לא בטוח.

אז זה אלו הם ההשארות שלי לגבי מערכת ההפעלה החדשה.

רוצה לקבל הרבה תגובות.

פורסם

שטויות

בין 98 ו-XP היה הבדל של שמיים וארץ

XP הייתה המערכת הראשונה ליוזר הבייתי שהתבססה על NT)NT ו-2000 לא היו ממש ליוזר הביתי) ולא התרסקה כל 10 דקות.

פורסם

בגלל זה גם רוב האנשים ישארו עם XP עוד דיי הרבה זמן ... if it aint broken dont fix it ... אם המערכת עובדת טוב והכל טוב אז בשביל מה להחליף ?

פורסם

בכל מקרה צריך לחכות לפני שקונים כדי לראות אם זה באמת שווה משהו...

וגם צריך לחכות עד שיהיו פריצות טובות..

אל תתקפו, אני מתכוון לפריצות של הסרת המסנג'ר ודברים כאלה

פורסם

דווקא המעבר ל XP היה לי כ"כ חלק ומעולם לא הסתכלתי אחורה

לעומת זאת מי זוכר את Windows ME הידועה גם כ Maafan Edition?

אפילו מייקרוסופט ממליצים רשמית להחליף אותה ב 98 או 2000 (תלוי במפרט)

פורסם

אני מכיר אנשים שעדיין משתמשים ב98 :2gunsfiring:... יש להם פוביה מדברים חדשים :screwy:

פורסם

מאז windows 95 מערכת ההפעלה היחידה שהייתה באמת קפיצת מדרגה, הייתה XP, אני לא רואה שויסטה תהיה שונה בטירוף מ XP, זה בסה"כ XP עם יותר אפשרויות וקצת יותר יפה. זהו.

פורסם

אני לא מכיר הרבה אנשים שלא היו מרוצים במעבר ל-XP. כמובן שתמיד יש מקרי קיצון, ותמיד יש בעיות (ורוב האנשים שהיו אצלם בעיות לא טרחו לבדוק ממה הן נובעות אלא האשימו אוטומטית את מיקרוסופט), אבל בסה"כ המעבר היה די טוב.

כולם אוהבים לדבר רבות על הבאגים והבעיות של מיקרוסופט, אבל תכל'ס, XP היתה מערכת הפעלה די יציבה וטובה מההתחלה, והיא רק השתפרה עם ה-SPים שיצאו לה.

כש-XP יצאה, חלק מהמשתמשים עבדו על 98 וחיכו למשהו חדש, טוב ויציב, חלקם עבדו על ME וחיכו למשהו שעובד וחלקם עבדו על 2000 וחיכו למעה"פ ביתית שתריץ להם משחקים כמו 9X. אני מאמין שזה מה שגרם לנהירה הגדולה ל-XP.

לדעתי, למרות ההפרש של 5 שנים בין מערכות ההפעלה, הנהירה ל-Vista לא תהיה גדולה כמו זאת שהיתה ל-XP (לפחות באחוזים, כי מספר משתמשי המחשב הביתיים גדל מאוד מאז).

באופן אישי, אני לא נורא מתלהב מ-Vista. את רוב הפונקציות המעניינות שהיו אמורות להיות בה, מיקרוסופט החליטה להוריד כדי לחסוך זמן פיתוח. כרגע היא נראית ומרגישה יותר כמו XPSP3, אבל כמובן שיש עוד חצי שנה או שנה של פיתוח, וגם XP נראתה והרגישה שונה לחלוטין בגרסאות המוקדמות שלה (נפטון, וויסלר).

פורסם
  • מחבר

תודה לכם על כל התגובות ואני מסכים איתכם אבל אני דיברתי על המשתמש הביתי הפשוט.

כמו שמישהו כאן כתב שלאנשים היו בעיות אם אקספי אז הם ישר האשימו את מיקרוסופט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים