פורסם 2006 בינואר 519 שנים אני מתכוון לרכוש לוח אם חדש למחשב שלי (פנטיום 3) האם כדאי לנסות להרכיב אותו לבד או לתת למעבדה? כמה לוקחים על דבר כזה?
פורסם 2006 בינואר 519 שנים אם יש לך מעבד בסלוט 1 (נראה כמו כרטיס ולא כמו מעבד סטנדרטי של ימינו)אין יותר קל מזהאם זה סוקט 370 זה יותר דומה להרכבת מערכת סטנדרטית של ימינועדיין לא קשה אבל ברמה יותר גבוהה
פורסם 2006 בינואר 619 שנים אני במקומך הייתי נותן שירכיבו לי אותו אם אתה מכיר מישהו אמין וזול למה לא.. מצד שני איזה סוקט יש לך ? ואתה תמיד יכול לחפש מדריך איך להרכיב את הלוח אם.. או לבקש עזרה בפורום אם לא תנסה איך תילמד :
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מחבר יש לי סוקט370ואני לא חדש בתחום המחשבים ואפילו פירקתי את המחשב הרבה פעמים אבל אף פעם לא התעסקתי עם הלוח אם בגלל זה אני חושש.בכל מקרה כמה לוקחים (בערך) על התקנה שכזאת?
פורסם 2006 בינואר 919 שנים :s05: : לינק אל זה דברתי , חייבים לסים אותו? LiorP23: מכיוון שלא רואים עשיתי את התמונה בלינק
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים זה ספוג אנטי סטטי ורצוי גם לשים אותו מתחת ללוח כשמרכיבים (ולא מרקיבים, מלשון ריקבון זה לא תפוחים)כדי למנוע זרמים סטטיים
פורסם 2006 בינואר 1019 שנים זה ספוג אנטי סטטי ורצוי גם לשים אותו מתחת ללוח כשמרכיבים (ולא מרקיבים, מלשון ריקבון זה לא תפוחים)כדי למנוע זרמים סטטייםתודה , אני אף פעם לא שמתי פשוט ראיתי שלחבר שלי שמו בחנות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.