פורסם 2006 בינואר 519 שנים צירפתי פה קובץ של סאונד 3D (תלת-מימדי), מה זה אתם שואלים?זה כמו בחיים האמיתיים שאתה יכול מיקום של משהו רק לפי הקול(עם הוא מלפניך, מהצד שלך או מעליך...)הקובץ הזה מנצל יכולת מדהימה של אפקט זה...עכשיו חשוב מאוד לשמוע את זה רק עם אוזניות ועדיף שיהיו כמה שיותר אכותיות!עדיף גם לשמוע את זה עם סאונד חזק כדי להרגיש את האפקט...טוב דיברתי יותר מידי תהנו:http://rapidshare.de/files/10362206/Cereni_-_Holophonic.mp3.htmlאני חוזר-לשמוע רק עם אוזניות...
פורסם 2006 בינואר 519 שנים אני לא מבין גדול במוזיקה אבל זה נשמע לי כמו משחק פשוט בסטריאו , לא משהו מהפכניזה כמו בF.E.A.R אם תשימו לב כשאתם שומעים את ההודעות בטלפונים ומסתובבים אז הסאונד משתנה בהתאם למיקום שלכם
פורסם 2006 בינואר 519 שנים מחבר תנסו לשמוע את זה כמה פעמים ולנסות להתרכז בזה...את תיסתובבו לראות אם יש מישהו מאחוריכם אני אומר לכם..!
פורסם 2006 בינואר 519 שנים אני שומע את זה עם אוזניות טובות מאוד ופשוט לא מסוגל להבין איך! זה מדהים...
פורסם 2006 בינואר 519 שנים מחבר אני שומע את זה עם אוזניות טובות מאוד ופשוט לא מסוגל להבין איך! זה מדהים...איזה אוזניות אם אפשר לשאול?
פורסם 2006 בינואר 519 שנים ממש מדהים!!ל Mor Abergel מורידים את זה בלחיצה על FREE ואז הוא יגיד לך להקיש קוד מסוים ואז תלחץ "התחל הורדה"
פורסם 2006 בינואר 519 שנים איזה אוזניות אם אפשר לשאול?SONY MDR-V250 ישנות אבל עושות את העבודה בצורה נפלאה
פורסם 2006 בינואר 519 שנים מדהים! מישהו ניסה לזהות מה הצליל? קופסאת גפרורים אגב אני עם Sony MDR-CD280 דעתכם?
פורסם 2006 בינואר 519 שנים הצליל היה קל לזיהוי.הקטע שזה מסתובב סביבך ואתה יכול לדעת את המקיום המדוייק זה נחמד, אבל הפאנץ' היה כשהסאונד עלה למעלה, וירד למטה..להגיד לכם את האמת, אף פעם לא שמעתי כזה דבר.
פורסם 2006 בינואר 519 שנים להגיד את האמת, יש דיונים שלמים בפורום על ההקלטות האלה, שהתחילו לפני כמה עשורים! יש הדגמות מעניינות מאוד, ותתפלאו אבל עם חדר עם הדים ברמה נכונה ומערכת טובה אפשר להשיג אפקט משכנע יחסית, אני יודע מניסיון.Anatoli.
פורסם 2006 בינואר 519 שנים באנה שמעתי את זה עם האוזניות שלי(MX500) זה משהו מדהים.עצמתי את העיניים וממש חשבתי שמישהו עושה לי עם קופסת גפרורים.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.