פורסם 2006 בינואר 519 שנים הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שהנכם פותחים, הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.כותרת טובה וממצה תזמין יותר אנשים להיכנס לדיון שלכם, ותגדיל את הסיכויים לקבל תשובות. בנוסף, כותרת ממצה המכילה את נושא הדיון יכולה לעזור למשתמשים אחרים למצוא את הדיון במערכת ה- בפורום.כמו כן, שימו לב שיותר אסתטי ונעים להיכנס לפורום שבו דיונים עם כותרות ענייניות, מאשר לפורום שכולו מלא בהודעות כדוגמת "אחים שלי תעזרו לי!!!!!!!!" או "מי שמוצא לי את הפתרון מלך!!!!!!".במידה והתבקשתם לשנות את הכותרת, תוכלו לעשות זאת על ידי כפתור ה-, שנמצא בהודעה הראשונה שלכם בדיון, מצד שמאל למעלה.דיונים שכותרתם לא תיערך בהתאם יינעלו!
פורסם 2006 בינואר 519 שנים מישהו יכול לענות לי בבקשהD: כולל אתה מנהל?זה לא משנה אם הוא מנהל או לאהוא יודע את החוקים והוא אומר לך מראש מה שאני הייתי אומראם תהיה בדיון הזה עוד תגובה שלך ללא שינוי הכותרת הוא יינעל
פורסם 2006 בינואר 519 שנים הכותרת עדיין לא הכי טובה שאפשר אבל נסלח לך בגלל שאתה חדשהאם המעבד שלך הוא טוב בשביל איזה שימושים?
פורסם 2006 בינואר 519 שנים במשחקים אין הבדל בין מעבדים שונים כשהם מספיק טוביםלעבודה ברשת בטח שאין הבדל
פורסם 2006 בינואר 519 שנים יש לי מעבד LGA775מהירות:3GHZהסוג שלו זה 530Jהאם הסוג שלו טוב?הוא מצויין לשנה-שנתיים הקרובות. איזה זיכרון וכרטיס מסך יש לך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.