פורסם 2006 בינואר 519 שנים אהלן, רציתי לברר אם בסטיק אחד יש גם את הדגמים של CL2, CL3 והאם במחיר של 600 שקל יש הבדלים בין הסטיקים....ושל איזה חברה הכי משתלם לקנות סטיק של 1024, ומה הדגם המומלץ.....ואני מעוניין בסטיק של 1024 כי אני רוצה לשדרג בעתיד אז לא להציע דואל צ'אנל ...
פורסם 2006 בינואר 519 שנים בכל זכרון יש תזמוניםהרבה הבדל לא תמצא בין סטיקים שונים כאשר לא יהיה אוברקלוקאם אתה מחפש המלצה לסטיק של 1024 תלך על Samsung / A-Data / PQI מה שזול מאיפה שאתה קונה
פורסם 2006 בינואר 519 שנים אני הייתי ממליץ על samsung\twinmos אותו עיקרון כל מה שצריך זה לקנות מחברה אכותית ועם אחריות לכמה שיותר זמן ושלא יהיה יקר מדי..
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מחבר אין הבדלי ביצועים בין החברות? סטיקים יותר קרים פחות קרים? אין דברים כאלה?
פורסם 2006 בינואר 619 שנים אין הבדלי ביצועים בין החברות? סטיקים יותר קרים פחות קרים? אין דברים כאלה? הבדל אין,בנוגע לT אז כן אם איזהשהו יזכרון יבוא עם קירור אז הוא כניראה יהיה קריר יותר מהזה שבלי
פורסם 2006 בינואר 719 שנים מחבר הבדל אין,בנוגע לT אז כן אם איזהשהו יזכרון יבוא עם קירור אז הוא כניראה יהיה קריר יותר מהזה שבלי אבל אמרו שלמשל לPQI לא ידוע מה הצ'יפ שלהם..... בעקרון בסטיק VLUE של 1024 מה עדיף PQI או סמסונג?
פורסם 2006 בינואר 719 שנים תלוי בתזמוניםבסטיקים של ג'יגה אם זה 2-3-2-5 זה צ'יפים של Infeneon שהם בד"כ אוברקלוקרים טובים (אבל זה הימור כי חלקם לא טובים כל כך)או ה Samsung שבד"כ באים עם UCCC שהוא גם אוברקלוקר לא רע בכלל, וב UCCC כולם טובים בערך באותה מידה
פורסם 2006 בינואר 719 שנים מחבר תלוי בתזמוניםבסטיקים של ג'יגה אם זה 2-3-2-5 זה צ'יפים של Infeneon שהם בד"כ אוברקלוקרים טובים (אבל זה הימור כי חלקם לא טובים כל כך)או ה Samsung שבד"כ באים עם UCCC שהוא גם אוברקלוקר לא רע בכלל, וב UCCC כולם טובים בערך באותה מידהאיך אני יכול לדעת את התזמונים בסטיקים של ג'יגה, בדרך כלל לא רושמים אותם....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.