עבור לתוכן

שאלה לגבי סטיק זכרון של 1024 מגה

Featured Replies

פורסם

אהלן, רציתי לברר אם בסטיק אחד יש גם את הדגמים של CL2, CL3 והאם במחיר של 600 שקל יש הבדלים בין הסטיקים....ושל איזה חברה הכי משתלם לקנות סטיק של 1024, ומה הדגם המומלץ.....

ואני מעוניין בסטיק של 1024 כי אני רוצה לשדרג בעתיד אז לא להציע דואל צ'אנל ...

פורסם

בכל זכרון יש תזמונים

הרבה הבדל לא תמצא בין סטיקים שונים כאשר לא יהיה אוברקלוק

אם אתה מחפש המלצה לסטיק של 1024 תלך על Samsung / A-Data / PQI מה שזול מאיפה שאתה קונה

פורסם

אני הייתי ממליץ על samsung\twinmos

פורסם

אני הייתי ממליץ על samsung\twinmos

אותו עיקרון כל מה שצריך זה לקנות מחברה אכותית ועם אחריות לכמה שיותר זמן ושלא יהיה יקר מדי..

פורסם
  • מחבר

אין הבדלי ביצועים בין החברות? סטיקים יותר קרים פחות קרים? אין דברים כאלה?

פורסם

אין הבדלי ביצועים בין החברות? סטיקים יותר קרים פחות קרים? אין דברים כאלה?

הבדל אין,בנוגע לT אז כן אם איזהשהו יזכרון יבוא עם קירור אז הוא כניראה יהיה קריר יותר מהזה שבלי ;)

פורסם
  • מחבר

הבדל אין,בנוגע לT אז כן אם איזהשהו יזכרון יבוא עם קירור אז הוא כניראה יהיה קריר יותר מהזה שבלי ;)

אבל אמרו שלמשל לPQI לא ידוע מה הצ'יפ שלהם..... בעקרון בסטיק VLUE של 1024 מה עדיף PQI או סמסונג?
פורסם

תלוי בתזמונים

בסטיקים של ג'יגה אם זה 2-3-2-5 זה צ'יפים של Infeneon שהם בד"כ אוברקלוקרים טובים (אבל זה הימור כי חלקם לא טובים כל כך)

או ה Samsung שבד"כ באים עם UCCC שהוא גם אוברקלוקר לא רע בכלל, וב UCCC כולם טובים בערך באותה מידה

פורסם
  • מחבר

תלוי בתזמונים

בסטיקים של ג'יגה אם זה 2-3-2-5 זה צ'יפים של Infeneon שהם בד"כ אוברקלוקרים טובים (אבל זה הימור כי חלקם לא טובים כל כך)

או ה Samsung שבד"כ באים עם UCCC שהוא גם אוברקלוקר לא רע בכלל, וב UCCC כולם טובים בערך באותה מידה

איך אני יכול לדעת את התזמונים בסטיקים של ג'יגה, בדרך כלל לא רושמים אותם....
פורסם

אם הם סטיקים ששווה לרשום את התזמונים (ולא 3-4-4-8) אז בד"כ רושמים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים