פורסם 2006 בינואר 519 שנים יש לי שתי מחיצותב D יש XPורציתי להתקין ב C 64 ביט זה אפשרי!?! ואז בבוט בהתחלה יהיה לי בחירה מה לבחור
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מחבר אני לא יודע למה אני מכניס תדיסקיש בוט הוא עולה המסך הכחול רץ בהתחלה הוא מזהה תרכיבים שלי ואחרי שהוא מסיים הכל הוא נתקע כאילו הכונן לא מגיב ורושםwindows start setup...והכונן לא מראה שהוא עובד צורב DVDR של סמסונגושאני מנסה להתקין דרך וינדוס רגיל הוא רושם לירציתי לדעת אם אני צריך לעשות מחיצה חדשה שאין בה קבצי מערכת בכלל כדי להקתין תוינדוס !?!?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 719 שנים מחבר יש לי עוד בעייה !!יצרתימחיצה חדשה 15 גיגה עכשיו בניהול דיסקים בווינדוס אני נכנס אני רואה תכוננים שלי כולם NTFSC (מערכת) כאן היה מותקן XP בעבר ומחקתי אותו והתקנתי ב DG (תקין) זה הכוננן שיצרתי החדש D (איתחול) כאן מותקן ה XP הרגילשאני בא להתקין תוינדוס אני נכנס לבוט ההתקנה מתחילה בהתחלה יש העתק קבצים זה עובד עובד ואז פתאום מסך הכחול המעצבן עם שגיאה A problem has been detacted and windows has been shut down to prevent to your compyterFAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREAויש עוד המשך ארוךךך הקיצור מסך כחול מעצבן ?! מה הבעיה יש למישו מושג
פורסם 2006 בינואר 719 שנים נשמע כאילו בעיה חומרתית במחשב.. שייך לפורום תמיכה טכנית... תבדוק בסטיקי שם...תבדוק את הזכרונות עם MEMTEST86, תבדוק אם הספק בסדר, אתה עושה OVERCLOCK אז תבטל וכו'..
פורסם 2006 בינואר 719 שנים מחבר ביטלתי תאובר וזה עובדגם עשיתי לו פפרייים 95 5 שעות והוא עבר בהצלחהאבל בכל מקרה הוא עושה שהיא אפשר להתקין למה זה ?! רק אחרי שביטתי הוא לא נתקעויש לי עוד שאלה מה הזה היונדוס הזה Windows XP Media Center Edition 2005?!
פורסם 2006 בינואר 719 שנים לא הבנתי כלום ממה שאמרת בהתחלה. באשר לשאלה השניה, זה WINDOWS מיוחד שנמכר רק עם מחשבים חדשים שתומכים בדרישות שלו בתור מרכז מדיה (TV TUNER להצגת טלוויזיה, ועוד כמה דרישות).
פורסם 2006 בינואר 719 שנים מחבר לא הבנתי כלום ממה שאמרת בהתחלה. באשר לשאלה השניה, זה WINDOWS מיוחד שנמכר רק עם מחשבים חדשים שתומכים בדרישות שלו בתור מרכז מדיה (TV TUNER להצגת טלוויזיה, ועוד כמה דרישות).אמרתי שהיה לי אובר קלוק מ 3 ל 3.6 אז החזרתי אותו לסטוקוהצלחתי להתקין!השאלה שלי למה שהוא בואבר הוא נתקע ?! ואם בפררים הוא שרד 5 שעות!! על האופציה השלישית !!ובקשר לשאלה השנייה שלי!יש לי גם כרטיס TV ...איזה דרישות אחרות !?! זה רק למחשבים חדשים?!!
פורסם 2006 בינואר 719 שנים כי הוא לא יציב... PRIME זה לא המדד היחדי ליציבות, יש גם SUPERPI ב 16M, וגם S&M וכו'....להשיג אותו חוקי, זה רק במחשבים חדשים, מיקרוסופט לא מוכרת אותו.לגבי מה זה נותן, תריץ חיפוש בגוגל ל WINDOWS XP MEDIA CENTER REVIEW ותראה... בפועל יש תוכנות צד שלישי שגם נותנים פונקציונליות דומה.
פורסם 2006 בינואר 719 שנים מחבר טוב אני לא צריך תוינדוס הזה בכלל רק שאלתי מסקרנות מה זה.......... עכשיו נחזור ל 64 ביט התקנתי הכל טוב ויפה עכשיו אני צריך שהתוכנות יעבדו לי 64 וכו'.וינראר דמון טולס וזה...מסע חיפושים אחרי כל הדברים האלה אני מקווה שאני ימצא הכל תודה !!!! תודה בכל אופן אןם אני יצטרך עוד משו אני ישאל !!
פורסם 2006 בינואר 719 שנים בשביל שאלות לגבי מערכת הפעלה 64 ביט (נראה לי בזבוז... אם כבר להתקין משהו אז VISTA 64BIT BETA ), יש סטיקי בפורם למעלה.
פורסם 2006 בינואר 719 שנים מחבר כן שמתי לב עכשיו.....יש לי שאלה אחרתVISTA 64BIT BETA = מה זה בעצם!? מאיפה אפשר להשיג חוקי כזה למכירה ?!ולמה הוא יותר עדיף מהוינדוס הרגיל?
פורסם 2006 בינואר 719 שנים VISTA (ידוע בשמו הקודם כ LONGHORN) הינו המחליף של WINDOWS XP שיוצא בסוף השנה...מכיוון שלדעתי מערכת הפעלה 64 ביט למרבית המשמתשים היום זה סתם שטות לא רצינית, אז אם כבר עושים שטויות, עדיף לנסות את ה BETA של הדור הבא ב 64 ביט מאשר את הדור נוכחי....אי אפשר להשיג את זה, רק למנויי MSDN מסויימים וכו' אפשר.
פורסם 2006 בינואר 719 שנים מחבר הבנתי... אני רוצה תמערכת בשביל יישומי עריכת וידאו כי הבנתי שזה מהיר יותר בעריכה וקידוד !! ויותר יציב !! אני יבדוק תעניין באמת ויגיד לכם בנתיים התקנתי תרגיל אני יחפש איפשהו VISTA 64 BIT ... ביי בנתיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.