עבור לתוכן

מי מחליט בארץ איזה סרטים ניראה בקולנוע?

Featured Replies

פורסם

דיבוב זה כל כך על הפנים

:bash:

פורסם

שמעו לי בבית יש מקרן אחד הטובים באמתת ויש לי מסך מיוחד וחדר מיוחד עם כסאות קולנוע ומערכת הגברה בת זונהה ושמעו לראות שם סרט זה באמת חוויה תמיד יש משחק כדורגל או משו כל החברים באים לראות אצלי אבלל!!!! לפעמים אין כמו לצאת לקונוע כל החברה יש בזה משו יותר כיף מלשבת בבית אפילו עם מקרן וכאלה...

פורסם

כל הקולנוע פה על הפנים.....יש המון סרטים שפשוט לא מביאים....לדוגמא team america :pissed: המעפנים האלה לא הביאו אותו.....הוא היה יכול להצליח מאוד

פורסם

כל הקולנוע פה על הפנים.....יש המון סרטים שפשוט לא מביאים....לדוגמא team america :pissed: המעפנים האלה לא הביאו אותו.....הוא היה יכול להצליח מאוד

לדעתך... הם מן הסתם מעסיקים מנגנון מסויים שאמור לנבא דברים כאלו והגיעו למסקנה אחרת... בהצלחה בכל מקרה.

מה שכן, סרט כזה בהחלט אפשר לצפות ב DVD בבית, וגם ככה אם מסתכלים אז עדיף את ה UNCUT EDITION (במיוחד בסרטים הזויים כאלו), ואת זה לא תקבל בקולנוע..

פורסם

מזת'תומרת? מה הם עושים?

כמו שאמרתי סרט קולנוע כמו בארץ מיוצר מפילים (ולא מDVD) החומר שממנו הוא בנוי דיי יקר (אם אני לא טועה כמה אלפי דולרים אבל אל תפסו אותי בזה)

עכשיו מה שעושים בסינמה סיטי זה כך ... יש חדר הקרנה עם מספר מקרנים כשכל מקרן מקרין לאולם אחר

מכשירי ההקרנה נמצאים סמוך אחד לשני מה שמאפשר לשלשל את הפילים של אותו סרט למקרן אחד ואז כשהוא יוצא מהצד השני מחברים אותו למקרן ב' ואחרי זה לבא אחריו וכו' , זאת היתה יכול להיות עוד קומבינה ישראלית לתפארת אם זה לא היה נעשה על הגב שלכם והיתם סובלים מזה (כמו כל קומבינה כמעט)

הקומבינה הזאת גורמת לשחיקה מהירה מאוד של הסרט (מה גם שיש סרטים שנקנים כבר אז כיד שנייה היות ועלותם מאוד יקרה) שגורמת לירידת איכות דרסטית מהר מאוד (במקום כמה חודשים בד"כ) , לתקלות תכופות (ראה עיתונות לגבי סינמה סיטי) בגלל שהסרט נתקע מידי פעם באחד המקרנים בגלל השחיקה וכו' וכו'

וכמובן שיש גם את בעיות הסאונד

פורסם

לא מזמן הייתה כתבה ב-"7 לילות" שבא הציגו את מרכזי הקולנוע שעומדים להפתח בשנה/שנתיים הקרובות בארץ.

הכתב גם המליץ על כל מיני דברים שישמח (וגם אנחנו) לראות בקולנוע. כתבה נחמדה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים