פורסם 2001 בנובמבר 2324 שנים אז ככה...יש לי קובץ עם סיומת bin שאמור להיות משחק בגרסת ISO, למישהו יש מושג איך אני אמור לצרוב את זה ?אם אפשר אז גם תפרטו קצת... ואני חייב את זה ממש חדוף למקסימום עוד שעתיים.אני עובד עם NERO ועם ה- RICOH MP7163A (X32 X16 X10)
פורסם 2001 בנובמבר 2324 שנים צריך להיות איתו גם קובץ .cueתפתח CDRWin, לך ל: Record disc, ואז: Load Cuesheet.תתחיל לצרוב....
פורסם 2001 בנובמבר 2324 שנים אז ככה לך לתפריט File>Burn Image ואחר כך יפתח לך חלון לך לספרייה בה מצוי הקובץשים לב!:בד"כ יש קובץ מצורף עם הbin והוא נקרא cue לחץ עליו ואז התוכנה תדע כבר מה לעשות.במקרה והתוכנה לא מזהה\ישנה בעייה תפתח אותו עם כתבן(Notepad)ותקרא את סוג הצריבה לדוגמא:FILE "RZR-WOLF.BIN" BINARY שים לב למוד שלו(1\2) ואז פשוט תשנה ידנית בחלון שייפתחTRACK 01 MODE1/2352 INDEX 01 00:00:00אז ככה שלא תתבלבל במקרה וקובץ ההכוונה(Cue)לא פועל תלחץ על הקובץ(Bin)עצמו ותמלא ידנית לפיהכ"מ. ;D ;D ;D
פורסם 2001 בנובמבר 2324 שנים נראה לי שאתה צריך לפתוח אותו עם תוכנה שנקראת iso buster אתה פותח את קובץ ה bin לתיקייה ומשם צורבל רגילאו שיש תוכנה שכבר צורבת bin ישר לדיסק שכחתי איך קוראים לה
פורסם 2001 בנובמבר 2324 שנים אפשר דרך NERO צריך פשוט לעשות Burn Image לעשות שיציג את כל הקבצים. לבחור את bin.***ואז בתפריט הקטן לבחור RAW MODE וזהו .עם אתה לא רוצה בכלל לצרוב ורק לפתוח אתה יכל להשתמש בתוכנות שציינו לפני זה. כמו: WINSIO, ISOBUSTER ......... :asthanos:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.