עבור לתוכן

Yes כנגד Hot מבחינת איכות השידור

Featured Replies

פורסם

אתה צודק אבל אם מסתכלים ספיציפית על התחרות בעין הוט ויס , שמים לב למשהו מאוד ברור יס מובילה בחידושים והוט מזדנבת אחריה. אני לא תמים ואני יודע שיש דברים שאני לא יודע בתחרות בין חברות ענק וכל מיני שיטות של ריגול תעשיתי ומוסכמות כאלו ואחרות , אבל כמשתמש ביתי רגיל אני לא מעוניין להתעסק בכל הדברים האלו , אני רוצה לקבל תמורה לכסף, ולדעתי יס נותנים לי עדיפות . מה גם שלדעתי מספיק הבעיות והאיטיות של הממיר של הוט כדי לעבור חברה. עכשיו יש מי שיגידו שבימים גשומים יס לא נקלט טוב , זה נכון (לפעמים ולא אצל כולם) אבל גם לכבלים לא חסרים בעיות ניתוקים (של הטלויזיה וגם האינטרנט ביחד) כל מיני בעיות קליטה ושידור .. ועוד

במה בדיוק יס מקדימה את הוט מבחינה טכנולוגית?

VOD? להוט כבר יש ליס עדיין לא אישרו אפילו... הם עושים ניסויים על זה בניגוד לחוק בזמן זה...

PVR? הוט הודיעו רשאונים על זה שהם יוציאו PVR לאחר ששמעו ביס הם הלכו לחברה הראשונה שנכנסה לדלת ועשו עסקה להביא את הממיר המקליט כמה שיותר מהר לא משנה מה... מה יצא? החברה הראשונה היתה חברה מאפריקה שהביא להם חרא שלפעמים גם מקליט... היום יותר משנה אחרי שהוציאו את היס מקס (שזה שם שנגנב מהוט דרך אגב.. רק מלמד אותנו קצת על יס...) עדיין הממיר מלא בבאגים והסוף לא נראה לעין... הוט לעומת זאת לקחה את הזמן והחליטה שהיא לא מוציאה את הממיר שלהם לשוק עד שהוא גמור... לקח קצת זמן אבל יש להם את ההוט מג'יק שאת הבאגים בו אפשר לספור על האצבעות של חצי יד...

משחקים אינטרקטיבים? יס לא נראה לי אפילו מנסים להיכנס לזה...

HDTV? בנתיים הוט היא היחידה שמשדרת HD גם אם זה ממש לא שווה... יס עדיין לא משדרת HD...

• תגובות 49
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איכות השידור בשני בחברות לא משהו..

כמי שלומד מערכות חוזי (שידורי טלויזה)

אז בהוט איכות השידור יכולה להיות הרבה יותר טובה מיס וכנראה גם תהיה.

משום שבלויין יש הגבלה של רוחב פס וככל שאתה שם יותר ערוצים על אותו רוחב פס אתה מקטין את האיכות של כל ערוץ כדי שיכנסו לך יותר ערוצים

בהוט שעובדת על תקשורת כבלים יש רוחב פס הרבה יותר גדול מאשר בלויין דבר שמאפשר לה הרבה יותר ערוצים ויותר איכות בכל ערוץ.

רק תבינו דבר אחד דבילי..

במקום שיהיו לנו 200 ערוצים בטלויזיה (ש100 אנחנו אפילו לא מסתכלים) אנחנו רואים 200 ערוצים באיכות בנונית

במקום לראות את ה100 ערוצים שאנחנו צופים בהם קבוע באיכות מצויינת. (ה100 ערוצים רק דוגמה.. במציאות זה 20)

הבעיה שבגלל התחרות בין החברות הם מוסיפים כל הזמן ערוצים כדי שיחשבו שהם יותר טובים.

אבל הצופים לא מבינים שזה פוגע להם באיכות

פורסם

אוקי כמה דברים

לגבי הממירים זה שטויות להוט יש היום ממירים מהירים לא פחות מש ליס רק הבעיה זה לקבל אותם(מחסור לטענתם)

איכות שידור כרגע ליס יש יותר טוב

תוכן- ליס כנראה יש סרטים טובים יותר אבל זה גם ככה משתנה לאט לאט לטובת הוט סדרות להוט לדעתי יש את הסדרות שאני הכי אוהב(חברים משפחת CSI אבודים ALIAS רומא סימפסון וכו') לעומת יס עם סדרות שגם משודרות בערוץ 10

VOD- זה צריך להתרגל זה נחמד אבל חסר תוכן מחו"ל וליס אין בכלל וברגע שיהיה הם יצתרכו להתקין מודם מיוחד כי הצלחת רק מקבלת ולא שולחת מידע

PVR-אותו דבר בשתי החברות רק להוט פחות באגים ויותר זיכרון

וזהו נראה לי

פורסם

דיי עם השטויות על הממיר.

הממירים החדשים של HOT טובים מאוד. וגם איכות השידור טובה.

פורסם

לא קראתי את כל הת'רד, אבל כמה דברים:

ב-hot magic , ב- yes max ובממיר החדש של yes (3100s איכות השידור מצוינת. (ה-3100 כבר עובר את הממיר השחור הישן של yes)

זהו בינתיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים