עבור לתוכן

Yes כנגד Hot מבחינת איכות השידור

Featured Replies

פורסם

על ביפ אני מוכן לוותר כי מזמן הוא נהפך לזבל

אוי כמה שאתה צודק :pissed:

פעם הייתי מרותק לערוץ הזה עכשיו למעלה מחצי מהתוכניות זבל טהור, לפחות הם תופסות את רוב זמן השידור.

• תגובות 49
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא מיזמן ראיתי תתוכנית היאבקות בביפ וזה היה חובבני ביותר השחקנים לא יודעים לזיף קרבות

וזה ביכלל לא מצחיק גם

התוכנית הזות ברמה של הצגת ילדים בני 5

בכללית רוב התוכניות בכבלים וYES על הפנים אבל לפחות יש את האוס החזירו תמגן ועוד קצת סידרות

טוב לפחות יש את סיפרית הוידיאו(אני לא מוריד סרטים שאפשר להשכיר ב10 שקל)

ולזה שאמר שDVD יותר טוב מיHDTV תידע שיש כל מיני סוגים של HDTV והוא מגיעה לאיכויות הרבה יותר גבוהות

הכבלים וYES לא באמת משדרים בHDTV לפחות לא בHDTV טוב אולי יש להם ערוץ אחד אופציונלי של HDTV וזהו

בנוגע לזה שמחזירים את מוכר נעלי הנשים האהוב עלי זה סבבה אבל טחנו תסידרה הזות יותר מידי כמו שטחנו את צבת לעינין

אריזה מישפחתית וכו

פורסם

כל מי שאומר שהממירים של הוט יותר איטיים מזה של יס אז שינחת!

ממזמןןןן הוט הכניסה ממירים מהירים כמו אלו של יס!

ויש ממירים שמשדרים באיכות ממש מדהימה! (רק חבל שהם לא תומכים במסך רחב...או שכן כי אצלי לפחות אין את זה עדיין... :-\)

אז לכל מי שאמר שהממירים של הוט איטיים שיבדוק שוב!

והבן אדם לא ביקש חוות דעת על התכנים, הוא רצה לדעת מה יראו אצלו יותר טוב על המסך ועם מה הוא ישמע יותר טוב!

פורסם

יתרון רציני שיש להוט זה ערוץ HOT EXTRA פשוט ערוץ מצוין עם סדרות מצוינות

יש את :

- ג'ואי (מחברים) סידרה גדולה.

- CSI מיאמי

- CSI ניו יורק

- אבודים שעוד מעט יתחילו לשדר את העונה הראשונה(שידור חוזר) כל יום ואז במרץ את העונה השנייה פשוט סידרה ענקית אין מילים.....

- רומא(סידרה מצויינת שהתחילה עכשיו).

ועוד המון סדרות טובות.

וגם הסרטים ביס הם אותו הדבר כמו בהוט ובשניהם משדרים את הסרטים עוד מאתיים פעם בשידור חוזר.

פורסם

לא מיזמן ראיתי תתוכנית היאבקות בביפ וזה היה חובבני ביותר השחקנים לא יודעים לזיף קרבות

וזה ביכלל לא מצחיק גם

התוכנית הזות ברמה של הצגת ילדים בני 5

גם אני חושב ככה אבל משום מה יש אנשים שאוהבים את הדבר הזה...

בכללית רוב התוכניות בכבלים וYES על הפנים אבל לפחות יש את האוס החזירו תמגן ועוד קצת סידרות

ערוץ שלוש ירד מיס במהלך 2006 אני לא בטוח מתי... או במהלך מרץ או בסוף אני לא זוכר...

טוב לפחות יש את סיפרית הוידיאו(אני לא מוריד סרטים שאפשר להשכיר ב10 שקל)

אצלנו זה ב7.90 בווידאומט :) אבל בקושי יש שם סרטים אז אין מה לעשות חוץ מללכת לספריית ווידאו אבל שם זה איזה 20 שקל...

הכבלים וYES לא באמת משדרים בHDTV לפחות לא בHDTV טוב אולי יש להם ערוץ אחד אופציונלי של HDTV וזהו

הוט כבר משדרים ערוץ אחד בHDTV אבל צריך בשבילו ממיר מיוחד שאתה צריך לשלם בשבילו 2000 שקל... וגם זה לא בכל הארץ... וגם זה ערוץ מפגר (HD1 איזה ערוץ אירופאי... אין בו שום דבר שווה...) בקיצור לא שווה... נצתרך לחכות עוד הרבה זמן עד שיהיה HDTV להמונים :)

בנוגע לזה שמחזירים את מוכר נעלי הנשים האהוב עלי זה סבבה אבל טחנו תסידרה הזות יותר מידי כמו שטחנו את צבת לעינין

אריזה מישפחתית וכו

אי אפשר לא לאהוב את נשואים פלוס...

פורסם

כן אין כמו אל בימיוחד שהוא יורד על התרנגולת :lol:(המבין יבין)

פורסם

בהוט יש VOD

פורסם

בתור אחד שהיה לו את הוט במשך כשנתיים ולפני חצי שנה התחברתי לייס.

אני יכול להגיד לך שלכל חברה יש את ההיתרונות והחסרונות שלה, ובגדול, שתיהם אותו הדבר....

ליס יש ממיר הרבה יותר נוח, מהיר, לעומת הממיר של הוט שמגיב נורא לאט, לפעמים הערוצים לא פועלים, ואי אפשר לראות יותר מתוכנית אחת אח"כ.(הבעיה היחידה שנתקלתי בה בייס זה כתוביות מאחרות שנפתרת ע"י כיבוי והדלקת הממיר, וגם זה קרה לי רק פעמיים מאז שעברתי לייס...)

מבחינת תוכן השידור.... :

לייס יש את איש משפחה, אוז, או-סי ועודמלא סדרות שאני לא יגיד לך כאן את כולם.... (ד"א עוד מאט יגיע לייס Prison Break ו- Every body hates earl)

שאלה 2 סדרות עם רייטינג שיא בארה"ב....

לעומת אבודים ,רומא, סיאסאיי וסאות'פארק וכו' של הוט...

מבחינת סרטים... בדיוק אותו הדבר....

כרגע לפי דעתי תבחר בזאת שתציע לך את חבילת הערוצים הטובה ביותר במחיר הנמוך ביותר...

פורסם

מניסיון עם שתיהם, YES מכל בחינה.

פורסם

לי טוב בחם, ולא הולך לקנות כן בשום מצב , בטח לא בשביל לראות את נינט הדבה פוסטמה מרקדת לי על המסך..

פורסם

נינט סתם אבל יש את אפרת הבלונדינית הקטנה הזות שהיא לא משהו אבל יש לה קול מאוד סקסי

חבל שהיא לא משדרת ברדיו

פורסם

חלאס השיר שלנו..

YES ללא ספק,

התנסתי בשתיהן ולהבדיל ממה שאמרו פה בHOT אין מה לראות!

בנוסף לכל השטויות של הממיר וזה.

פורסם

בתור אחד שהיה לו את הוט במשך כשנתיים ולפני חצי שנה התחברתי לייס.

אני יכול להגיד לך שלכל חברה יש את ההיתרונות והחסרונות שלה, ובגדול, שתיהם אותו הדבר....

האיש הזה אומר את האמת. בגדול שניהם אותו דבר אבל לכל אחד יהיו את ההעדפות שלו. אם זה התוכן וכאן זה עניין של טעם, אני אישית מעדיף את יס בגלל שיש להם יותר סדרות רכש ופחות תוכן מקור שעם כל הכבוד לא כל כך מעניין אותי, אחרים יעדיפו את הוט שמבחינת הפקות מקור הרבה יותר טובה מיס. מבחינה טכנית כמו שאפשר להתרשם מהדיון כאן, לשניהם יש יתרונות וחסרונות. לגבי איכות תמונה, הדיעה הרווחת (וזו גם דעתי) היא שביס ישנה איכות תמונה יותר טובה, אבל זה לא HD כך שאל תצפה לניסים אם יש לך מסך מאוד גדול.

פורסם

HOT - טכנולוגיה מעפנה רצח בממיר שהוא איטי מאוד. כל המערכת מאוד איטית! כל פעולה לוקח כמה שניות [תארו לך מספר פעולות] ואנחנו נשארים איתם רק בגלל התוכן המצויין שיש. YES לא משתווה לערוצים והתכניות שיש בHOT.

YES- ממיר טוב ומהיר, קל לשימוש יותר מהוט אך הערוצים מעפנים ויש כאלה בתת רמה שאי אפשר לתאר [גם בדיחות קשר ותכניות ממש מפגרות שלא יודע איך בכלל חשבו עליהן] בקיצור - מומלץ לבנות 12 שמעריצות דמויות בטלוויזיה הישראלית.

פורסם

הוט ממש זבל.הממיר באמת עלוב{יש לי את הסאמסונג הישן :pissed:}הרבה פעמים הוא נתקע ולא נדלק!!

והם לא מוכנים להחליף בטענה שנגמר להם המלאי... :screwy:

ויס לא אמינים בגלל בעיות במזג אויר...

בקיצור,צלחת לוין פרטית! :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים