פורסם 2006 בינואר 419 שנים תראו אני מנסה לעלות את הצורה הכחולה שיצא לי דומה לא הצורה עצמה אלה יותר העיצוב והסגנון.. אולי למישהו יש מדריך ליצור צורות בסגנון זהה אל תתיחסו להשתקפות ולחלק הכתום שבא מאחור ולמלל.. רק הצורה הכחולה זה מברשת צורה סגנון או כל דבר אחר??
פורסם 2006 בינואר 419 שנים אתה מתכוון לאפקט של ההשתקפות של האור על האליפסה? זה האפקט הכי פשוט ונפוץ יש המון מדריכים לזהזה נקרא glassy
פורסם 2006 בינואר 419 שנים מחבר זה אותו האפקט שנמצא גם על הכתב?מוזר מאוד אני הרבה זמן ולא שמעתי על אפקט כזה..
פורסם 2006 בינואר 419 שנים זה מאוד פשוט לעשות , זה עניין של 2-3 שלבים , תיצור את הצורה , תעשה לה איזה gradient עדין בצבע שאתה רוצהתיצור שכבה חדשה על גבי הצורה , תעשה עליו גרדיאנט שהוא חצי לבן וחצי שקוף מלמעלה למטה, תעשה לה free transofrm ותשנה את הגודל שלה ככה שהיא תיצור את ההשתקפות , בד"כ הכי קל עם צורות עיגוליות אבל עם כל צורה אפשר לעשות את זה, רק צריך לשנות את השכבה הבהירהלצורה הנכונה ולמקם אותה ככה שהיא תיראה מציאותיתאפשר גם לעשות קצת gaussian blur לשכבה הזאת ולשחק עם ה opacity שלה כדי שזה יראה יותר מציאותי
פורסם 2006 בינואר 419 שנים הנה אחד פשוט שממנו תוכל להתחיל: http://www.photoshopcafe.com/tutorials/round_glassy/round_glassy.htm
פורסם 2006 בינואר 619 שנים תריץ חיפוש:photoshop custom shapsככה תיצור לך ספיריות עם כל הצורות האפשריותברגע שיש לך צורות שאתה אוהב את האפשקטים הנ"ל לא בעיה לעשות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.