פורסם 2006 בינואר 419 שנים תראו אני כבר הרבה זמן מחפש איפה אפשר להעלות את הFSB אני נכנס לביוס ולא מוצא פשוט לא מוצא אני לחצתי ctrl+F1גם לא הופיע לי (יש לי ביוס כזה אדום)יש לי לוח אם DFI NS35-SL ומעבד אינטל פנטיום 42000
פורסם 2006 בינואר 419 שנים יש אפשרות של המעבד והיא ככל הנראה נמצאת במצב autoתחליף אותו ל manual וכך יפתחו אפשרויות לשינוי ה fsb
פורסם 2006 בינואר 419 שנים מחבר איפה להכנס? בביוס במשהו שקשור למעבד? עריכה:נכנסתי והגעתי ל-resources controlled byואז היה 2 אפשריות לבחורAUTOאו MANUALהוא היה על AUTO ושמתי אותו על MANUALעכשיו זה פתח לי אפשרות שקוראים להIRQ RESOURCESושם אין להעלות את ה-FSBחיפשתי בשאר הדברים וגם לא מצאתיאני לא בטוח שזה המקוםבבקשה אני נואש כבר תעזרו לי כבר הרבה זמן אני מנסה לעשות O.C
פורסם 2006 בינואר 519 שנים מחבר סליחה על ההקפצה ושליחת 2 הודעות רצוף פשוט הנושא ירד לדף השני והעדפתי לא לפתוח נושא חדש הנה תמונה של הלוח אם ונראה לי רשום שם משהו שקשור לביוס והנה של המעבד.. אני פשוט לא מוצא את המקום להעלות את ה-FSB... בבקשה תעזרו לי לעשות OC. תודה.
פורסם 2006 בינואר 519 שנים אז ככה נסה:1.להיכנס בBIOS למתקדם2.משהו שקשור לCPU3.ושם חפש FSB או את האפשרות של פתיחת OC ואז תעשה ENABLE/MANUAL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.