פורסם 2006 בינואר 419 שנים שלום הרבה אני שומע את זה ואני לא מבין מה זה נותן אם אני קונה כזה אז מה זה יתן לי
פורסם 2006 בינואר 419 שנים זה רכיב חשמלי שמתחבר מצד אחד לחשמל ומצד שני למחשב ומספק למחשב חשמל מהמצבר הפנימי שלוע"י כך הוא מונע בעיות של קפיצות מתח, נחשולי מתח, ברקים, והפסקות חשמל
פורסם 2006 בינואר 419 שנים זה יתן לך בעיקר הגנה על המחשב שלך מעליות וירידות מתח ועוד כמה דברים תלוי בעל פסק שאתה קונה .יש כאלו אם בטרית גיבוי להפסקות חשמל קצרות או צ'נס לגבות את כל מה שאתה רוצה לפני שאתה מחבה את המחשב בהפסקת חשמל ארוכה.
פורסם 2006 בינואר 419 שנים מחבר מה זאת אומרת מחבר מחשבים אם יש לי מחשב אחד אני יכול לחבר אותו רק מחשב אחד? ואם תיהיה הפסקת חשמל המחשב עדיין יכול לעבוד כמה דקות ?
פורסם 2006 בינואר 419 שנים מה זאת אומרת מחבר מחשבים אם יש לי מחשב אחד אני יכול לחבר אותו רק מחשב אחד? ואם תיהיה הפסקת חשמל המחשב עדיין יכול לעבוד כמה דקות ?זה תלוי באל-פסק ...
פורסם 2006 בינואר 419 שנים מחבר מישהו יכול להמליץ לי אני לא יודע על המחירים וכמה אם עולים אבל עד 40-50 שקל
פורסם 2006 בינואר 419 שנים חח אל ספק נורמלי למערכת של היום..(מערכות חדשות יחסית..עם מסך) זה מינימום 650+ שקל..(תלוי כמובן במערכת שלך..)..
פורסם 2006 בינואר 419 שנים בשביל זה צריך כמה שיותר פרטים על המחשב שלךאתה מתכנן להחזיק רק מחשב או מחשב ומסך (אם גם מסך אז איזה סוג וגודל?)איזה מערכת יש לך? (בעיקר מעבד וכרטיס מסך), איזה ספק מחזיק את זה?
פורסם 2006 בינואר 519 שנים LiorP23, מצטער להתפרץ, אבל אני בדיוק מחפש UPS למערכת שלי, ואין לי מושג איזה לקנות וכמה להשקיע. :-\אפשר לראות את המפרט שלי. אני אשמח אם תוכל להמליץ לי על משהו סביר (במחיר נמוך עד כמה שאפשר). האם כדאי לחבר גם Reciever, סאב ,טלויזיה וכל ענייני הרשת למניהם ?
פורסם 2006 בינואר 519 שנים ללא מסך אתה תצטרך בסביבות 700VA רצוי 750VAלחבר דברים אחרים? אפשרי ואני ביצעתי את המוד הזה, אבל מומלץ ידע בחשמל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.