פורסם 2006 בינואר 419 שנים שלום וברכה, הודעה ראשונה שלי פה ואני מקווה שאני עושה את זה נכון יש לי מערכת מחשב "ישנה" Amd 64 3200{754} Asus k8v dlx 1024 A-data 400 mhz and a 9800 pro בקיצור... הRADEON המסכן לא סוחב כבר... מה כרטיס הAGP הכי משתלם\חזק שאני יכול לקנות , תקציב = אין בעיה... תודה מראש Imbashama {סליחה על הניק , אבל אני לא בנאדם מקורי } אהה כן , אני מכיר את הפורום דרך אח שלי שהיה משתמש כאן מזמן... אבל היו לו "תקלות " עם המנהלים, סומך עליכם!
פורסם 2006 בינואר 419 שנים נראה לי ש 6800 זה יהיה טוב http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4655
פורסם 2006 בינואר 419 שנים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4655יש לך את זה...אבל אולי כדי לחכות שהמחיר יירד כי הוא רק יצא..והמחיר ממש יקר..והכרטיס לא שווה קניה עכשיו...
פורסם 2006 בינואר 419 שנים מחבר יש ביקורות או משהו שאתה יכול לשים לי מול העיניים ? כי אני לא מתמצא ממש במחשבים.
פורסם 2006 בינואר 419 שנים בוא נגדיר את זה ככה: הכי חזק : X850XTהכי משתלם: 6800GSדעה אישית, לך על ה GS, לא תתאכזב. עדיפות ל leadtek כי שלהם בא עם O/C מהמפעל ועם קירור יותר טוב.
פורסם 2006 בינואר 419 שנים בוא נגדיר את זה ככה: הכי חזק : X850XTהכי משתלם: 6800GSדעה אישית, לך על ה GS, לא תתאכזב. עדיפות ל leadtek כי שלהם בא עם O/C מהמפעל ועם קירור יותר טוב.כמה אפשר?נפוצה פה בפורום שמועה שהקירור שלהם טוב יותר והיא לא נכונה!הוא בא בקירור רגיל כמו בכל הGSים ..
פורסם 2006 בינואר 419 שנים סבבה תודה, יש קישור למישהו שמוכר את הLEADTEK בארץ?אין של הLEADTEK בארץ אבל יש של EVAG בנעה
פורסם 2006 בינואר 419 שנים כמה אפשר?נפוצה פה בפורום שמועה שהקירור שלהם טוב יותר והיא לא נכונה!הוא בא בקירור רגיל כמו בכל הGSים ..מה רע בקירור רגיל ?! הקירור שלהם בסדר גמור.*וכמו שאמרתי כבר..הGS..לא משתלם לקנות אותו עכשיו...מחיר יותר מידי גבוה יחסית לביצועים.
פורסם 2006 בינואר 419 שנים מה רע בקירור רגיל ?! הקירור שלהם בסדר גמור.*וכמו שאמרתי כבר..הGS..לא משתלם לקנות אותו עכשיו...מחיר יותר מידי גבוה יחסית לביצועים.לא אמרתי שהקירור הרגיל רע פשוט כולם פה ושם אומרים שהקירורים שלהם הכי טובים וכו..כשזה ממש לא נכון זאת הנקודה שלי!ובטח שהGS לא משתלם עכשיו כי הוא רק יצא עוד 2-3 שבועות והמחיר יפול למשהו נורמלי יותר.. 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.